Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΘΕ ΛΟΓΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ.

Iησού;

Εγώ είμαι.

Aκόμη και σήμερα όλ' αυτά με αφήνουν έκπληκτη. Εννοώ την αποκάλυψη που ήρθε. Eίναι σαν όνειρο και περιμένω να ξυπνήσω και ν' ανακαλύψω ότι ονειρευόμουν. Eίναι εκπληκτικό!

Βασούλα, είμαι Παντοδύναμος και Παντογνώστης. Θέλησα να σε αναστήσω 
από τους νεκρούς και να σε φωτίσω. Θυμάσαι το όραμα του "Ηλίου";

Nαι, Κύριε, τη σφαίρα Φωτός (26.03.86).

Αυτό το σφαιρικό φως είναι το ίδιο μ' εκείνο που σας είναι γνωστό ως το "Θαύμα του Ηλίου". Αυτή η σφαίρα Φωτός, που σε άφησα να δεις, είναι η ίδια με της Φατιμά. Σε άφησα να εισχωρήσεις μέσα Της.Σου επέτρεψα να μπεις μέσα. Ω Βασούλα, αν ήξερες μόνο το προνόμιο, που σου παραχώρησα! Μικρή, δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις ακόμη, αυτό όμως συμβαίνει γιατί έχω βάλει στα μάτια σου ένα πέπλο. 

Θεέ μου, Σε αγαπώ.

Θα σε φυλάξω κρυμμένη στην Ιερή Μου Καρδιά, είσαι πολύτιμη για Μένα. Εγώ, ο Θεός σου, σε αγαπώ, ποτέ μη Με φοβάσαι, γιατί είμαι η Αγάπη. Είμαι ένας Πατέρας τόσο Τρυφερός. Να Με φοβάσαι, μόνο αν επαναστατήσεις εναντίον Μου. Αχ Βασούλα, τα μυστήριά Μου είναι πολυάριθμα, τα περισσότερα είναι κρυμμένα από σας. Άκουσέ Με καλά τώρα. Κάθε προφητεία θα πραγματοποιηθεί, κάθε λόγος γραμμένος μέσα στις Γραφές θα εκπληρωθεί. Βασούλα, επιθυμώ να σχεδιάσεις δύο καρδιές.


Ναι, τη μία κοντά στην άλλη, στην πραγματικότητα ενωμένες. Περίβαλέ τες μ' ένα ακάνθινο στεφάνι. Ναι, η Άμωμη Καρδιά της Μητέρας Μου είναι ενωμένη με τη δική Μου. Επιθυμώ από τον καθένα σας την αφοσίωση που αξίζει η Άμωμη Καρδιά Της. Βλέπεις, κόρη Μου, πώς περιβάλλονται οι Θείες Μας Καρδιές από αγκάθια από μέρους των ανθρώπων που Μας δείχνουν μόνο αχαριστία, βεβήλωση, έλλειψη αγάπης; Aυτό είναι το σύνολo των αμαρτημάτων τους. Βασούλα, Εγώ που είμαι ο Λόγος, Την αγαπώ και Τη σέβομαι. Επιθυμώ να πλησιάσετε τη Μητέρα Μου και να Την τιμήσετε, όπως Εγώ Την τιμώ. Επιθυμώ κάθε γόνατο να λυγίσει, τιμώντας την. Επιθυμώ να προσεύχεστε το ροδάριο και ν' απευθύνετε το "Xαίρε" στην Αγία Μητέρα σας. Θέλω να επανορθώνετε για τις αμαρτίες σας, ζητώντας Της να σας διδάξει. Να 'σαι προσεκτική, κόρη Μου. Έλα, σου φανέρωσα πως η Καρδιά της Μητέρας Μου είναι ενωμένη με τη Θεία Μου Καρδιά και περιβάλλονται από ένα ακάνθινο στεφάνι. Θα σου υπενθυμίσω την Παρουσία Μου. Σε αγαπώ.

Κι Eγώ Σε αγαπώ, Ιησού.

Έλα, Βασούλα, θέλεις να προσευχηθείς μαζί Μου;

Ναι, Κύριε.

"Πατέρα, ω Αββα!
Σου προσφέρω τη θέλησή Μου,
Σου προσφέρω τη ζωή μου, παραδίνομαι.
Δίκαιε Πατέρα,
αν είναι αυτό το θέλημά Σου, κάνε με άξια,
για να μπορέσεις να με χρησιμοποιήσεις πλήρως.
Κάνε με το θύμα των πύρινων πόθων Σου,
κάνε ό,τι επιθυμεί η Καρδιά Σου. Αμήν."

Βασούλα, ευλόγησε τους διώκτες σου, προσευχήσου γι' αυτούς. Έλα, προσευχήσου στην Αγία σου Μητέρα. Προσευχήσου μαζί Μου.

"Ω, Αγία Μητέρα, θα επανορθώσω
για τις προσβολές που λέγονται
κατά της Άμωμης Καρδιάς Σου
και θα γίνω θύμα της αγάπης
για την Αγάπη. Αμήν."

Βασούλα, προσευχήσου στον Πατέρα μαζί Μου. Έλα, μαζί:

"Πατέρα Αγαπημένε,
Σε χρειάζομαι για ν' αυξήσω
την πίστη μου, την αγάπη μου, την ελπίδα μου,
ώστε να δοξάσω πάλι το Άγιο Όνομά Σου. Αμήν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου