Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΡΩΣΙΑ ΜΟΥ.! ΠΟΣΟ ΕΓΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΣΕ ΑΓΑΠΩ.!

11 Mαρτίου, 1988
Προφητεία


"Δόξα στο Θεό!" 

Ιησού;

Εγώ είμαι. Είμαι κοντά σου. Προσευχήσου, αγαπημένη, για τη μεταστροφή της Ρωσίας. Η Ρωσία θ' αναστηθεί από το Θείο Μου Χέρι και (ενώ το Χέρι Μου θα είναι πάνω της, ζεσταίνοντας την κρύα της καρδιά και αναζωογονώντας την) θα σηκωθεί από τη γαλήνη του Θανάτου στην κορυφή της Aγιότητας, κι από τον κόσμο του σκότους στον Κόσμο Μου της Ειρήνης και του Φωτός. Με μια δυνατή κραυγή θα εκδηλώσει τη χαρά της, βλέποντας το Σωτήρα της στο πλευρό της. Θα την υψώσω σ' Εμένα και η Φλόγα της Αγάπης Μου θα φλογίσει την καρδιά της, εξαγνίζοντάς την και αφήνοντάς την σε πλήρη έκσταση για Μένα, το Θεό της. Ω, Ρωσία, Ρωσία Μου! Πόσο Εγώ, ο Κύριος, σε αγαπώ!  Πόσο έκλαψα, βλέποντάς σε νεκρή. Έχυσα τόσα πικρά και λυπητερά δάκρυα για σένα, αγαπημένη, όταν σ' έχασα, και όλος ο Oυρανός πενθούσε για σένα. Γιατί, γιατί, αγαπημένη Μου, Με είχες απορρίψει, πληγώνοντας τη γεμάτη Αγάπη και Τρυφερότητα Καρδιά Μου;

Ένιωσα κοντά μου την Παρθένο Μαρία.

Ειρήνη σε σένα, παιδί Μου. Είμαι η Αγία Μητέρα σου. Προσευχήσου για την αδερφή σου γιατί ο Κύριος σήμερα είναι στο πλευρό της και σύντομα το Θείο Του Χέρι θ' αγγίξει την κρύα και νεκρή της καρδιά.
Ω, Δημιουργία! O Κύριος θα ξαναζωντανέψει την αδερφή σας, την τόσο λίγο αγαπητή. Να επαγρυπνείς, κόρη Μου, γιατί ο καιρός της δόξας της πλησιάζει. Πέτρο!  Πολυαγαπημένε Μου Πέτρο!  Ναι, Βασούλα. Χρόνια τώρα τον  θερμοπαρακαλώ να ευλογήσει τη Ρωσία. Τώρα ο Κύριος και όλοι οι Άγιοι Μάρτυρες άκουσαν τις ικεσίες και φωνές σου. Όλες οι θυσίες σου δεν ήταν μάταιες, αγαπημένε, όλα τα δάκρυα δεν χύθηκαν άσκοπα. Aυτά τα δάκρυα ήταν βάλσαμο για την πληγωμένη Καρδιά του Ιησού. Δόξασε τον Κύριο, Πέτρο, ο Ιησούς βρίσκεται μπροστά στις πόρτες σου και χτυπά. Ειρήνη σε σένα. Eιρήνη σε όλους σας. Σας αγαπώ όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου