Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ:<< Η ΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ...>>

Από νωρίς σήμερα το πρωί ο Κύριος μου έλεγε ότι σύντομα θ' απορριφθώ από ορισμένους τοπικούς ιερείς.

Κύριε, αλήθεια, πάλι θ' απορριφθώ από ορισμένους ιερείς;

Κύριε;

Εγώ είμαι. Μη φοβάσαι, σύντομα θα έρθουν όλα στο φως και όλοι αυτοί που σε απέρριψαν, αρνούμενοι να πιστέψουν στο μήνυμά Μου, θα προσευχηθούν στον Πατέρα για συγχώρεση.
Βασούλα, αν ήταν "τυφλοί" θα τους είχα θεραπεύσει, ισχυρίζονται όμως ότι μπορούν να "δουν". Είναι απόγονοι αυτών των ίδιων τυφλών οδηγών τον καιρό που ήμουν στη γη. Παιδί Μου, αν ζούσαν τον καιρό που ήμουν στη γη, θα ήταν μεταξύ εκείνων που Με σταύρωσαν, θα συμμετείχαν στο έργο τους, θα ήταν ανάμεσα σ' αυτούς που λιθοβόλησαν τους προφήτες και τους ανάγκασαν να σωπάσουν. Γιατί, ποια η διαφορά ανάμεσα στο τότε και στο τώρα; Ισχυρίζονται ότι πιστεύουν σε Μένα, αλλ' απορρίπτουν ό,τι προέρχεται από το Πνεύμα, και έτσι Με απορρίπτουν εκ νέου. Εσύ έρχεσαι από Μένα με το μήνυμά Μου, αλλά, όπως οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι, ζητούν αποδείξεις, έγκυρες αποδείξεις.
Ετοιμάσου, παιδί Μου, ετοίμασε την πλάτη σου για μαστίγωμα. Εγώ, ο Κύριος, τους επέτρεψα να Μου μαστιγώσουν την πλάτη, πρόσφερέ τους, λοιπόν, κι εσύ τη δική σου. Ας επαναλάβουν τα σφάλματά τους, αφού αρνούνται ν' ακούσουν. Εγώ, ο Κύριος, απορρίφθηκα και στο τέλος καρφώθηκα στο ξύλο. Γίνε, λοιπόν, κι εσύ υποχωρητική και μοιράσου το Σταυρό Μου. Σήμερα είναι όπως χθες. Όποιον στέλνω τον εξετάζουν εξονυχιστικά, τον κυνηγούν ή τον απορρίπτουν. Το αίμα αυτών που στέλνω χύνεται συνεχώς, από τον Άβελ έως αυτή τη γενεά!
Όπως είχα προειδοποιήσει τους γραμματείς και τους Φαρισαίους, προειδοποιώ σήμερα αυτούς που καταδιώκουν τους αγγελιαφόρους Μου και καταδικάζουν το Λόγο Μου. Προειδοποιώ αυτούς που περιγελούν το Πνεύμα, τους λέω γι' άλλη μια φορά: "Η ίδια σας η μαρτυρία καταθέτει εναντίον σας. Oύτ' ένας από σας δεν έχει αλλάξει. Τα έργα σας παραμένουν τα ίδια, ο τρόπος που σκέπτεσθε μαρτυρεί εναντίον σας. 
Oδηγοί! Εσείς που κηρύσσετε πνευματικά μηνύματα και ωστόσο αγνοείτε ό,τι προέρχεται από το Πνεύμα! Oδηγοί! Εσείς που τρέφετε τα πρόβατά Μου με τη Σάρκα Μου, όμως τα κρατάτε μακριά από το Αίμα Μου!  Ξεχάσατε τις οδηγίες Μου;"
Βασούλα Μoυ, θα σε κάνω να νιώσεις τ' αγκάθια Μου, θα σε κάνω να νιώσεις πόσο βασιλεύει ο ορθολογισμός στις καρδιές αυτών των ιερωμένων. Θα σε αφήσω να εκτεθείς σ' αυτούς. Σε τρέφω με τον Άρτο Μου, γίνε ένα με Μένα. Νιώσε τ' αγκάθια Μου κι ας γίνουν και δικά σου αγκάθια. Κάθε καρφί ας τρυπήσει την ψυχή σου, όπως Με τρύπησαν. Σε έχω προειδοποιήσει. Να είσαι τώρα προετοιμασμένη για το μαστίγωμα. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι και η πλάτη Μου είναι εκτεθειμένη σ' αυτούς και οτιδήποτε σου κάνουν, το κάνουν και σε Μένα.
Εμείς;

Ναι, Κύριε.

Tρεις ώρες αργότερα έμαθα τα νέα: ένας από τους ιερείς, που εμπιστευόμουν και νόμιζα ότι πίστευε στο μήνυμα του Θεού, με "πρόδωσε". Δεν είχε πιστέψει καθόλου, αλλά προσποιόταν ότι πίστευε. Είπε μόνο: "O Θεός δεν αποκαλύπτεται έτσι, όχι σε τέτοιο είδος ανθρώπων." Αυτό με πλήγωσε πολύ γιατί νόμιζα ότι είχε καταλάβει και ότι ήταν φίλος. Έχασα ένα "φίλο"... Aυτά τα νέα τα έμαθα από άλλο φίλο.


Αργότερα:

Κύριε;

Εγώ είμαι. Σε είχα προειδοποιήσει, παιδί Μου, γι' αυτή την προδοσία. Έλα, στηρίξου σε Μένα. Ας γίνει γνωστό πόσο ασήμαντα είναι τα επιχειρήματα εκείνων που σου λένε, ότι αυτό το μήνυμα δεν προέρχεται από Μένα, ο ζήλος τους είναι λαθεμένος. Φαίνεται ότι δεν βλέπουν καθαρά τη Δικαιοσύνη Μου και εκφράζουν μόνο τις δικές τους ιδέες. 
Η Γραφή λέει: "Τα βήματα εκείνων που φέρνουν τα καλά νέα είναι ένας ήχος καλοδεχούμενος" και για όσους ξαφνιάζονται για το είδος των οργάνων που επιλέγω, η Γραφή λέει: "Βρέθηκα από εκείνους που δεν Με αναζήτησαν και αποκαλύφθηκα σ' εκείνους που δεν Με συμβουλεύθηκαν".

Έχει, ωστόσο, ένα καλό επιχείρημα: δεν είμαι πράγματι ο κατάλληλος άνθρωπος για να έχω αυτό το "χάρισμα". Δεν είμαι καλή. Ωστόσο, η φίλη μου Beatrice τον ρώτησε: "και η Μαρία η Μαγδαληνή;"
Εκείνος απάντησε: "Α, ναι, αλλά μεταστράφηκε αργότερα." Πιστεύει, λοιπόν, ότι δεν έχω μεταστραφεί;

Έχε ειρήνη! Σ' έχω βάλει στην Ιερή Μου Καρδιά.

Αν ζούσε πριν 2.000 χρόνια, θα είχε λάβει μέρος στο λιθοβολισμό μου, ως αμαρτωλής.

Δεν θα το είχα επιτρέψει, θα είχα πει τα ίδια λόγια που είπα κάποτε. "O αναμάρτητος ας ρίξει το πρώτο λιθάρι." Ανοίξτε την καρδιά σας, όχι το μυαλό σας!
<Βασούλα, στηρίξου σε Μένα, το Σωτήρα σου. Προσευχήσου για εκείνους, που η καρδιά τους παραμένει κλειστή, προσευχήσου για εκείνους που κλείνουν τ' αυτιά τους.

Ναι, Κύριε.

Προετοιμάσου για τα υπόλοιπα Πάθη Μου, θυμήσου ότι σου έχω δείξει το μέγεθος του Σταυρού σου.

Ναι, Κύριε.

Ωστόσο εσύ κι Εγώ θα τον μοιραστούμε μαζί. Τίποτα δεν θα είναι μάταιο, θα σε βοηθήσω να εκπληρώσεις την αποστολή σου, ύστερα... σε Μένα θα πετάξεις. Ναι! 
Έλα, είμαι Παρών.
Εμείς;

Ναι, Κύριε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου