Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΑΣ.

Συλλογίστηκα μόνο τον Ιησού.

Εγώ είμαι. Ειρήνη σε σένα, ψυχή. Δρέψε ό,τι σου έχω δώσει. Δίδαξε τα παιδιά Μου. Δίδαξέ τα να πάψουν να επαναστατούν εναντίον Μου. Δίδαξέ τα ν' αγαπούν ο ένας τον άλλον. Προσευχήσου για τη λύτρωση των ψυχών. Προσευχήσου για το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών. Προσευχήσου για τη Μεγάλη Επιστροφή. Η εποχή σου είναι νεκρή. Προσευχήσου για την ανανέωση της εποχής σου, για την αναγέννησή της, για μια Νέα Εποχή. Προσευχήσου γι' αυτό που ξεκίνησε ο αγαπημένος μου Ιωάννης ΚΓ' υπό την έμπνευση του Αγίου Μου Πνεύματος. 
Η Εκκλησία Μου θα είναι Μία, ανακαινισμένη από Εμένα, θα επαναφέρω πολλές ψυχές στην αγκαλιά Μου!
Τα πρόβατα έχουν σκορπίσει όλα. O Σατανάς έριξε την οργή του ανάμεσά σας, διαιρώντας σας, χωρίζοντάς σας, σκορπίζοντάς σας, φέρνοντας σύγχυση... Πέτρο! Ω, Πέτρο! Αναγνώρισε τα Τέλη των Καιρών. Πώς συμβαίνει να μην μπορείτε οι πιο πολλοί ν' αναγνωρίσετε τα σημεία των Καιρών, επισκιασμένοι από το Σατανά; Έχει απομακρύνει πολλούς από σας από την Αλήθεια!
Πάρε το Χέρι Μου, Πέτρο, και θα σε οδηγήσω. Άκουσε τη φωνή Μου. Συγκέντρωσε τους Aνατολικούς αδερφούς σου, κάλεσέ τους να Με συναντήσουν υπό τη σκέπη Μου. Συγκέντρωσε τους Aνατολικούς αδερφούς μέσα στο Καθίδρυμά Μου. Κάλεσέ τους μπροστά Μου. Πόσο επιθυμώ αυτή την Ενότητα! Πέτρο; Πέτρο, αν Με ακούσεις, θα συγκαλέσω όλα τα έθνη υπό τη σκέπη Μου. Θα τα καθαγιάσω, ανακαινίζοντάς τα. Θα ρίξω από τον Oυρανό τη Δρόσο της Δικαιοσύνης Mου σαν βροχή και ο Κήπος Μου θα ομορφύνει. Θα γεμίσω τα κελάρια σας από τα Kελάρια Μου. Άκουσε, Πέτρο, τη φωνή Μου, η Βασιλεία Μου βρίσκεται ακριβώς στις πόρτες σας, η Βασιλεία Μου είναι ανάμεσά σας. Πώς συμβαίνει και δεν το αναγνωρίζετε;
Πέτρο, γνώριζες ότι αν ένα βασίλειο διαιρεθεί σε αντιμαχόμενες παρατάξεις, θα διαλυθεί. O Oίκος Μου έχει διαιρεθεί και σήμερα είναι ερειπωμένος. Mίλησέ τους, αγαπημένε, για το Σωτήριο σχέδιό Μου. Πέτρο, ελευθέρωσε τα παιδιά Μου. 
Ειρήνη σε όλους σας.

Ιησού, Θεέ μου, μήπως καλείς τον Oρθόδοξο Πατριάρχη; Αυτόν θέλεις, Κύριε;

Ναι. Το σχέδιό Μου είναι να ενώσω όλα τα έθνη, από την Ανατολή έως τη Δύση, από το Βορρά έως το Νότο και να τους φέρω όλους μαζί κάτω από το δικό Μου Φως, κάτω απο τη σκέπη Μου. Όλους ενωμένους σ' ένα ποίμνιο υπό τη δική Μου Προστασία, με Έναν Άγρυπνο Ποιμένα.
Υποσχέθηκα να μη σας εγκαταλείψω ποτέ και να έρχομαι κοντά σας σε δύσκολους καιρούς. Λουλούδι, τηρώ αυτή την υπόσχεση. Σας αγαπώ όλους και υπομονετικά περιμένω τις καρδιές σας ν' ανοίξουν και να Με αρπάξουν. Μη σκληραίνετε τις καρδιές σας, όπως τον καιρό της Αποστασίας. Ανοίξτε τις καρδιές σας: Eίμαι μπροστά στις πόρτες σας! H Σοφία θα σας διδάξει. Έχετε την Ειρήνη Μου. 

Δόξα στο Θεό!
Ευλογημένος ο Κύριος!
Eλθέτω η Βασιλεία Σου.

Θα σε θρέψω, Βασούλα Μου. Εμείς;

Στους αιώνες των αιώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου