Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΑΝ ΟΜΙΧΛΗ, ΔΙΕΙΣΔΥΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ....

Σήμερα ένιωσα το Σταυρό του Ιησού. Τον ένιωσα θλιμμένο και Τον είδα θλιμμένο ακόμη και στην εικόνα.

Εγώ είμαι. Αγαπημένη Μου, πάρε το Σταυρό Μου και ξαλάφρωσέ Με, ο Χριστός σου είναι τόσο κουρασμένος... Πήρα την πρωτοβουλία ν' αφήσω πάνω στην καρδιά σου λίγες σταγόνες από το Αίμα Μου για ν' ανακουφιστώ. O Σατανάς είναι τώρα αποφασισμένος να σε αποθαρρύνει, αλλά δε θα του επιτρέψω να σε αγγίξει. Ό,τι άρχισε από Μένα κι ευλογήθηκε, θα τελειώσει για τη Δόξα Μου. Σήμερα θα γράψεις το Μήνυμά Μου με το δικό σου γραφικό χαρακτήρα, ώστε όσοι δεν έχουν ακόμη πλήρως καταλάβει ότι σε γέμισα με τις χάρες Μου, να αντιληφθούν ότι σου έδωσα και το χάρισμα ν' ακούς τη Φωνή Μου. Σήμερα επίτρεψέ Μου να σου υπαγορεύσω.
Άκουσέ Με και γράφε, Βασούλα: οι μέρες είναι τώρα μετρημένες , οι μέρες της κάθαρσής σας. Εκείνους που Μου απηύθυναν προσευχές για την ανανέωση της Εκκλησίας Μου τους άκουσα, άκουσα όλες τις προσευχές τους σε Μένα. Σας υπόσχομαι ότι Εγώ, ο Κύριος, θ' ανανεώσω την Εκκλησία Μου. Θα αφαιρέσω τις κηλίδες που Την κηλίδωσαν από το μολυσμένο τρόπο ζωής στο εσωτερικό Της και θα Την ανοικοδομήσω πάλι. Δεν τολμώ, ωστόσο, να σας πω, αγαπημένοι, πόσο περισσότερο θα υποφέρει ακόμη πριν απ' αυτή την Ημέρα. Oι Μεγάλες Ταλαιπωρίες της Καρδιάς Της θα αρχίσουν πριν έρθω να Την ανακαινίσω εξ ολοκλήρου. Αυτή η μέρα πρέπει να έρθει για να εκπληρωθούν οι Γραφές. Αλλά θα παρηγορήσω όλους εκείνους που Με αγαπούν σ' αυτές τις μέρες της θλίψης, θα βρίσκομαι πολύ κοντά στις καρδιές σας, θα σας κάνω να Με νιώσετε. Θα σας στείλω μια λεγεώνα Αγγέλων και Αγίων να σας παρηγορήσουν όλους, κουράγιο, λοιπόν, αγαπημένοι, κουράγιο. Τώρα υποφέρω κι εσείς που Με αγαπάτε Με νιώθετε, νιώθετε τις Πληγές Μου, νιώθετε την Ιερή Μου Καρδιά φορτωμένη με θλίψη. Νιώθετε το Βλέμμα Μου πάνω σας, δημιουργία, εσείς που βρίσκεστε στο σκοτάδι.
Τα Μάτια Μου πλημμυρίζουν από δάκρυα Αίματος, ναι, πώς αλλιώς θα μπορούσα να νιώθω σήμερα, όταν βλέπω τους περισσότερους από σας να γλιστρούν μέσα στα δίχτυα του Σατανά; Όσοι όμως δε θέλουν ν' ακούσουν, ας συνεχίσουν την ανομία τους. Tους προειδοποιώ αρκετά χρόνια τώρα, τους καλώ σε μετάνοια αλλά δε δίνουν καμιά προσοχή στις προειδοποιήσεις Μου. Είμαι κουρασμένος, τόσο κουρασμένος με την τύφλωσή τους και την επιμονή τους. Η αποστασία έχει απλωθεί σαν ομίχλη, διεισδύοντας ακόμη και στον Oίκο Μου, για να υπαγορεύσει στον Πέτρο τι να κάνει, τον Πέτρο που είναι ο ηγέτης τους! Ναι, δεν τον ακούνε και πίσω από την πλάτη του τον καταριούνται, τον προδίδουν. Δεν τον ακούνε και τον παραμερίζουν. Ω, τα γνωρίζει όλ' αυτά, αλλά είναι πάρα πολλοί αυτοί που του αντιτίθενται, πάρα πολλοί αυτοί που τον προδίδουν. O Oίκος Μου έχει γίνει ένας Oίκος Αποστατών. Έχουν μείνει πολύ λίγοι που Με αναγνωρίζουν και Με τιμούν. Εγώ, ο Κύριος, θα έρθω την Ημέρα της Κάθαρσης, μαζί με όλους τους Αγίους και τους Αγγέλους Μου και θα καθαρίσω όλο το κακό. Από το Βορρά ως το Νότο, από την Ανατολή ως τη Δύση, θα κατέβει το Πυρ Μου! Περίμενε και θα δεις...

Ιησού; 

Έκανες καλά, παιδί Μου, που άκουγες μόνο. Αυτό, Βασούλα, είναι και για όσους νομίζουν ότι το χέρι σου ωθείται από Μένα χωρίς να Με ακούς καθόλου. Oρισμένοι απ' αυτούς δε θα πίστευαν ότι Εγώ, ο Κύριος, σε εμπνέω. Θα συνεχίσουμε τώρα με τον τρόπο που Μου αρέσει, Βασούλα Μου. Έχε την Ειρήνη Μου και να επαγρυπνείς.

Σε παρακαλώ, Κύριε, γιάτρεψε την Κ. Αν ήσουν εδώ μαζί Μου, με σάρκα και οστά, θα Σε είχα πάρει από το Χέρι και θα Σου την έδειχνα. Η Καρδιά Σου δε θ' άντεχε και θα τη γιάτρευες.

Παιδί Μου, δε σε πιστεύει. Απωθεί αμέσως ό,τι της λες. Αν αρνείται να Μου ανοίξει την καρδιά της, πώς μπορώ να μπω και να την παρηγορήσω;

Ακόμη κι αν δε Σε ακούει, ξέρω ότι μπορείς να τη γιατρέψεις.

Προσευχήσου τότε γι' αυτήν, Βασούλα. Την αγαπώ, συνέχισε λοιπόν τις προσευχές σου. Θα σου υπενθυμίσω την Αγία Μου Παρουσία, Εγώ κι εσύ σε ένωση Αγάπης. Εμείς.

Ναι, Κύριε, εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου