Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΠΗΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΘΕΙ: << ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ? >> ΕΓΩ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Κύριε;

Εγώ είμαι.

Γιατί τόσοι λειτουργοί δεν εκτιμούν τα Σπλαχνικά Σου Σημεία που μας δίνεις αυτό τον καιρό; Kύριε, ξέρεις τι λένε; Λένε ότι αυτό δεν είναι Αληθινή Πίστη, με άλλα λόγια: "Eμείς έχουμε ήδη μεταστραφεί χωρίς σημεία, άρα εμείς δεν τα χρειαζόμαστε. Λοιπόν, Θεέ Μου, μη μας δίνεις άλλα, δεν ενδιαφερόμαστε για τόσο υπερφυσικά πράγματα...". Αντί να πέσουν στα γόνατα και να Σου φωνάξουν: "Δόξα στο Θεό! Δοξασμένος να είσαι Κύριε, για το Άπειρο Έλεός Σου! Πράγματι εκπληρώνονται οι Γραφές!" Τι είναι γι' αυτούς Αληθινή Πίστη, εάν απωθούν το Πνεύμα; Επιχειρηματολογούν, λέγοντας: "Θυμηθείτε τι είπε ο Ιησούς στο Θωμά: Mακάριοι αυτοί που πιστεύουν χωρίς να έχουν δει..." Ξέχασαν αυτό που λέει η Γραφή: "ΠOΤΕ μην προσπαθήσετε να καταπνίξετε το Πνεύμα, ή να περιφρονήσετε το Χάρισμα της Προφητείας." Και το Πνεύμα πνέει όπου Αυτό θέλει... Όταν αυτοί οι άνθρωποι λογομαχούν, δεν αντιλαμβάνονται ότι λογομαχούν μαζί Σου, Κύριέ Μου.

Παιδί Μου, φώναξε δυνατά στα έθνη. Φώναξε! για ν' ακούσουν όλοι. "Eδώ είναι ο Θεός σας! O Θεός μας είναι μαζί μας. Δεν μας εγκατέλειψε ποτέ, ήρθε σαν Ποιμένας να θρέψει το ποίμνιό Του και να συγκεντρώσει τα πρόβατά Του στην Αγκαλιά Του, γιατί η Βασιλεία Του πλησιάζει..." Το μικρό Μου ποίμνιο θα το θρέψω και θα τους συγκεντρώσω όλους με πολλή αγάπη στην Αγκαλιά Μου.

Δεν δίνουν προσοχή στα Σημεία Σου, ακούνε γι' αυτά κι ύστερα τα παραμερίζουν. Σαν να θέλουν να Σου πουν να σταματήσεις τα Σημεία Σου.

Κανείς δεν χρειάζεται να Με συμβουλέψει. Δεν χρειάζομαι κανένα από αυτούς τους συμβούλους, γιατί η σοφία τους είναι ντροπή για Μένα. Δεν ξέρω με τι μέτρο να σας μετρήσω και δεν ξέρω πώς να σας θρέψω; Δυστυχώς! Μόνο ένα υπόλοιπο από σας έχει μείνει για να καλωσορίσει το Πνεύμα Μου. Άραγε έχουν καταλάβει, πως Με πρόδωσαν με το ανταγωνιστικό τους πνεύμα; Kαι ότι, προδίδοντάς Με, απέτυχαν να δουν την Αλήθεια; 
Λέει ποτέ ο πηλός σ' αυτόν που τον πλάθει: "Τι φτιάχνεις;" Δεχθείτε ταπεινά ό,τι σας δίνει το Πνεύμα, αποδεχόμενοι τα Έργα Μου και τα Μυστήριά Του. Εγώ θέλησα ν' αυξήσω τα Σημεία Μου στις μέρες σας, γι' αυτό δεχθείτε με χαρά ό,τι σας δίνει το Πνεύμα, χαρείτε και δεχθείτε Με, να είστε ευχαριστημένοι αντί να Μου γυρίζετε την πλάτη, αντικρύστε Με και αναγνωρίστε Με! Μην καταπνίγετε το Πνεύμα Μου, αντίθετα καλωσορίστε Με! Αλλοίμονο σε σας, οδηγοί τυφλοί, φουσκωμένοι από ματαιοδοξία! Έχετε μετατρέψει σε έρημο την Αγία Μου Εκκλησία! Αναζητήστε την Αλήθεια, εξετάζοντας τους εαυτούς σας για να βεβαιωθείτε ότι εσείς βρίσκεστε στην Αληθινή Πίστη!
Θυσιαστήριο! Εγώ, ο Κύριος, θα διατηρήσω τη φλόγα σου ζωηρή έως το τέλος. Τα Έργα Μου δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Έλα τώρα. Εμείς;

Παντοτινά, Αμήν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου