Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.( Ενώ έλεγε ο Ιησούς αυτά τα λόγια, είδα σ' ένα εσωτερικό όραμα έναν καυτό, θανάσιμο, δηλητηριασμένο, δυνατό άνεμο να φυσάει πάνω μας και πάνω στη φύση, αφήνοντας στο πέρασμα του μόνο το θάνατο. Ότι άγγιζε, απέμενε νεκρό.)

Προσευχήθηκα ένα μέρος από το ροδάριο. Ίσως δεν το κάνω απόλυτα σωστά, αλλά προσπαθώ. Είπα ύστερα τις 3 προσευχές που θέλει ο Κύριος να προσευχόμαστε. Θα τις γράψω για να τις μάθουν όλοι.

Ιησού;

Eγώ είμαι. Έχε την Ειρήνη Μου. Εγώ είμαι, ο Κύριος, μη φοβάσαι. 

Ω, Κύριε, τι περισσότερο μπορώ να κάνω;
Ήθελα να ικανοποιήσω το Θεό.

Λάτρευέ Με! Αγάπα Με! O Σταυρός Μου στο Medugorje (  Είναι ένα απομακρυσμένο χωριό στη Γιουγκοσλαβία, όπου η Παναγία εμφανίζεται κάθε μέρα σε μερικά παιδιά, από το 1981 μέχρι σήμερα.)
 είναι ζωντανός και πύρινος. Έχω ευλογήσει αυτό το μέρος, δίνοντας τις Χάρες Μου μέσω της Μητέρας Μου, η οποία είναι η Κιβωτός των Θείων Μου Έργων.

O Θεός μού έδινε τις τελευταίες μέρες το όραμα ενός τεράστιου Σταυρού πάνω σ' ένα βουνό. Αυτός ο Σταυρός ήταν πύρινος, όχι όμως σαν να είχε πάρει φωτιά και να φλεγόταν, αλλά σαν η φωτιά να έβγαινε από το Σταυρό και να σχημάτιζε σταυρό. Μια φωτιά λαμπερή, συνεχής, που δεν μειωνόταν.

Άκουσέ Με. Πολύ σύντομα θα κάνω τους απίστους να γονατίσουν σ' αυτό ακριβώς το βουνό. O Άγιος Σταυρός Μου είναι Ζωντανός, με μια Φλόγα ζωντανή.

Ρώτησα τον Κύριο τι συμβολίζει η φωτιά και μου είπε: "ΤΗ ΖΩΗ".


Βασούλα, ο Καιρός πλησιάζει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά πλησιάζει.  Ω, ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝOΙ! Ελάτε σε Μένα! Είμαι η Oδός, η Αλήθεια και η Ζωή! Ελάτε σε Μένα τώρα, που είναι ακόμη καιρός, που το χορτάρι είναι ακόμη πράσινο και τα λουλούδια ανθίζουν ακόμη πάνω στα δέντρα. Ελάτε!  Σας αγαπώ σε υπέρτατο βαθμό!
Πάντα σας αγαπούσα, παρά την κακία σας και τα πονηρά σας έργα. Δημιουργία, γιατί ρίχνεσαι με τόση προθυμία στα πόδια του Σατανά; Δημιουργία, γύρισε σε Μένα, όσο πνέει ακόμη η αύρα της Άνοιξης και είναι ακόμη καιρός για τη μεταστροφή σου!

Αχ, Βασούλα, ο καιρός έχει σχεδόν τελειώσει. (  Ενώ έλεγε ο Ιησούς αυτά τα λόγια, είδα σ' ένα εσωτερικό όραμα έναν καυτό, θανάσιμο, δηλητηριασμένο, δυνατό άνεμο να φυσάει πάνω μας και πάνω στη φύση, αφήνοντας στο πέρασμα του μόνο το θάνατο. Ότι άγγιζε, απέμενε νεκρό.)

Ό,τι είναι να γίνει, είναι τόσο πολύ κοντά σας!
Αγγελιαφόρε Μου, που πάνω σου αναπαύεται ο Λόγος Μου.  Αυτός ο Λόγος που είναι Ζωντανός - πώς μπορούν οι άνθρωποι να νομίζουν, ότι μπορούν να θάψουν το Λόγο Μου.  Η ΠΙΣΤΗ έχει διαστρεβλωθεί σε τέτοιο σημείο, ώστε να φαίνεται σαν ένα άσχημο, παραμορφωμένο, δαιμονικό κτήνος. Να, πώς Την κάνουν μερικοί να φαίνεται. Ό,τι είναι Θείο και Ζωντανό σήμερα έχει τόσο διαστρεβλωθεί, ώστε να σας κάνει να το φοβάστε και να φεύγετε μακριά Του.Γιατί θέλετε το Θεό σας σιωπηλό και νεκρό; Είμαι Ζωντανός και ζωντανός θα δράσω. 
Oι Eκκλησιαστικές αρχές μόνιμα θα σε απορρίπτουν. Εγώ ο ίδιος είχα απορριφθεί από τους Φαρισαίους, γιατί πίστευαν ότι κατείχαν όλη τη δύναμη και την εξουσία. Είχαν ξεχάσει ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε, αν δεν τους είχε δοθεί δύναμη και εξουσία εκ των άνω. Και τώρα αυτοί οι γιοι του Κάιν συνεχίζουν να ξεχνούν, ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, αν δεν τους δώσω Εγώ τη δύναμη και την εξουσία. Εγώ είμαι η Εξουσία, ήμουν και πάντα θα είμαι για όλη την Αιωνιότητα. Σήμερα, όπως έχουν τα πράγματα, όσοι απορρίπτουν τα Προνοητικά Έργα Μου  είναι τυφλωμένοι από τη ματαιοδοξία τους, που τους συσκοτίζει. Είναι οι ίδιοι τυφλοί οδηγοί που επαναλαμβάνουν το Σφάλμα: καθαροί και γυαλισμένοι απ' έξω, αλλά από μέσα κόκαλα νεκρών και κάθε λογής ακαθαρσία! Επιθυμώ να φορέσετε γύρω από τη μέση σας μια Ζώνη, χαρισμένη από Μένα. Θα συμβολίζει την Παιδική Πίστη, που Με ευχαριστεί. Ναι, αυτή η Ζώνη ας είναι σαν σύμβολο. Επιθυμώ να είστε ξυπόλητοι - να είστε σαν μοναχοί. Επιθυμώ να φοράτε τα Παλαιά Μου Ενδύματα.

Τα οποία είναι, Κύριε;

Τα Ενδύματά Μου είναι Απλά.

Αγαπημένε Κύριε, ίσως νομίσουν ότι είμαστε μια νέα αίρεση!

Αχ, Βασούλα, πόσο λίγο καταλαβαίνεις! Κόρη, θα σε φωτίσω, καθώς και τους γιους Μου, και θα σας πω τι εννοώ "να φοράτε τα Παλαιά Μου Ενδύματα". Σε αγαπώ που έφτασες σήμερα σ' αυτή τη διάκριση. Ποτέ μην αμφιβάλλεις για την Αγάπη Μου. Να θυμάσαι την Παρουσία Μου.

Ναι, Κύριε, Σ' ευχαριστώ, Κύριε Ιησού.

Αυτή είναι μια από τις προσευχές που ο Ιησούς Χριστός μάς προτρέπει να προσευχόμαστε καθημερινά:

ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Κύριε Ιησού Χριστέ, στην Ιερή Σου Καρδιά εμπιστεύομαι αυτή την παράκληση.
(Εδώ ανάφερε την παράκλησή σου)
Ρίξε μου μόνο μια ματιά και ύστερα κάνε ό,τι Σε εμπνέει η Καρδιά Σου... H Ιερή Σου Καρδιά ας αποφασίσει... Στηρίζομαι σ' Αυτήν, Την εμπιστεύομαι, αφήνομαι στο Έλεός Της. Κύριε Ιησού Χριστέ, δεν θα μ' εγκαταλείψεις. Ιερή Καρδιά του Ιησού Χριστού, έχω εμπιστοσύνη σε Σένα. Ιερή Καρδιά του Ιησού Χριστού, πιστεύω στην αγάπη Σου για μένα. Ιερή Καρδιά του Ιησού Χριστού, ας έρθει η Βασιλεία Σου. Ιερή Καρδιά του Ιησού Χριστού, έχω ζητήσει πολλές χάρες, αλλά θερμά παρακαλώ γι' αυτήν εδώ. Πάρε την, βάλε την μέσα στην Ιερή Σου Καρδιά. Όταν ο Αιώνιος Πατέρας τη δει σκεπασμένη με το Πολύτιμο Αίμα Σου, δεν θα είναι πια δική μου προσευχή, αλλά δική Σου. Ιησού Χριστέ, Ιερή Καρδιά του Ιησού Χριστού, στηρίζω τις ελπίδες μου σε Σένα. Μην αφήσεις ποτέ να ντροπιαστώ. Αμήν.
Αυτή είναι η δεύτερη προσευχή που ο Ιησούς Χριστός μάς προτρέπει να προσευχόμαστε επίσης καθημερινά.






ΣΤOΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛO ΜΙΧΑΗΛ
Άγιε Μιχαήλ Αρχάγγελε, υπεράσπισέ μας την ημέρα της μάχης, γίνε ο φρουρός μας ενάντια στην κακία και στις παγίδες του διαβόλου. O Θεός ας τον επιτιμήσει, παρακαλούμε ταπεινά, κι Εσύ, Άρχοντα της Επουρανίου Στρατιάς, με τη Δύναμη του Θεού, ρίξε στην Κόλαση το Σατανά και όλα τ' άλλα πονηρά πνεύματα, που περιφέρονται ανά τον κόσμο, αναζητώντας τον όλεθρο των ψυχών. Αμήν.
ΜΑΡΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ.
Αυτή είναι η τρίτη προσευχή που ο Ιησούς Χριστός μάς προτρέπει να προσευχόμαστε επίσης καθημερινά.








ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕOΤOΚO
Θυμήσου, Κεχαριτωμένη Παρθένε Μαρία, ότι ποτέ δεν έμεινε αβοήθητος, όποιος προσέτρεξε στη δική Σου προστασία, ικέτεψε τη δική Σου βοήθεια, ή αναζήτησε τη δική Σου μεσιτεία. Εμπνευσμένος(η) απ' αυτή την εμπιστοσύνη, προστρέχω σε Σένα, ω, Παρθένε των Παρθένων, Μητέρα μου, σε Σένα έρχομαι, μπροστά Σου στέκομαι, αμαρτωλός(η) και μετανοημένος(η). Ω, Μητέρα του Ενσαρκωμένου Λόγου! Μην περιφρονήσεις τις παρακλήσεις μου, αλλά κατά το έλεός Σου, εισάκουσέ με. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου