Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΥΛΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ.Η ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

Πέτρο! Είμαι τώρα μπροστά στις πόρτες σου. Δόξασε το Σώμα Μου. Θα ενώσω τα πρόβατά Μου, ακόμη και εκείνα που δεν ανήκουν σ' αυτή τη μάντρα. Θα τα φωνάξω και εκείνα θ' αναγνωρίσουν τη Φωνή του Βοσκού. Oι ώρες κυλούν γρήγορα και η Επιστροφή Μου επίκειται. Η Αγάπη θα γυρίσει κοντά σας σαν Αγάπη και η Βασιλεία Μου επί της γης θα είναι όπως στον Oυρανό, γιατί η Δικαιοσύνη, η Αγάπη και η Ειρήνη θ' αναβλύσουν από τον Oυρανό πάνω σου, Δημιουργία!
Bασούλα, αφού ξέρεις τώρα πόσο πολύ εξαρτάσαι από Εμένα, το Θεό σου, θα προσευχηθείς περισσότερο; Αγαπώ τ' απλά σου λόγια. Πες Μου:
"Σε αγαπώ, Κύριε,
αναπνέω για Σένα, χαμογελώ για Σένα,
ελπίζω σε Σένα, πιστεύω σε Σένα,
είσαι η χαρά μου, η έξαρσή μου, η ειρήνη μου".
Ναι, πες τα σ' Εμένα, τον Άγιο Σύντροφό σου. Μοιράσου τις ημέρες σου μαζί Μου.
Πόσο επιθυμώ τα παιδιά Μου να συνειδητοποιήσουν την κοντινή Μου Παρουσία. Είμαι στο πλευρό τους πάντοτε και παντού. Αν μονάχα το συνειδητοποιούσαν αυτό, θα έπεφταν λιγότερο, θ' αμάρταναν λιγότερο. Πες τους ότι επιθυμώ να είναι οικεία μαζί Μου. Έλα, σε αγαπώ, αγάπα κι εσύ το Δάσκαλό σου. Από το Στόμα Μου θα μιλήσεις, στέφοντας το Θεό σου με στεφάνια Αγάπης και Ειρήνης, που θ' αντικαταστήσουν το Ακάνθινο Στεφάνι Μου κι Εγώ ο Κύριος θα κάνω ν' αναβλύσει από την Oυράνια Αυλή Μου πάνω στη Δημιουργία Μου η Δικαιοσύνη, η Αγάπη και η Ειρήνη. Μικρό παιδί, δέξου από το Θεό σου ειρήνη. Σε καθοδήγησα, Βασούλα Μου, σε διέπλασα και τώρα θα προχωρήσεις μαζί Μου, το χέρι σου μέσα στο Χέρι Μου. Ακολούθησέ Με μέσα στο Σώμα Mου που αιμορραγεί και θυμήσου να μην κοιτάξεις ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Bάδισε ολόισια για να εκπληρώσεις την αποστολή σου. Μη φοβάσαι καθόλου, θα ομορφύνω την ψυχή σου για να σε κάνω άξια να διώξεις και να αφοπλίσεις τους εχθρούς Μου. Εγώ, ο Κύριος, βρίσκομαι μεταξύ όλων σας. Μπροστά στις πόρτες σας Eίμαι! Έχω μαζί Μου τρία Στεφάνια: ένα Στεφάνι Ειρήνης, ένα Στεφάνι Αγάπης κι ένα Στεφάνι Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου