Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ.

Ιησού;

Εγώ είμαι. Έχε την Ειρήνη Μου, Βασούλα. Κατάλαβε ότι δεν σε έφερα έως εδώ, διαπλάθοντάς σε, για να σ' εγκαταλείψω τώρα. Σας αγαπώ όλους. Εγώ είμαι ο Κύριος, που γυρεύω ψυχές να τις γιατρέψω. 
Ω, ψυχή! (Είναι ένα κάλεσμα για εκείνον που διαβάζει το μήνυμα Του.) 
Ναι, Εγώ είμαι, ο Σωτήρας σου, που ήρθα σε σένα, για να σε γιατρέψω. Αγαπημένη ψυχή, Εγώ είμαι ο Κύριος, που ήρθα να χτυπήσω την πόρτα σου. Ω, ψυχή, τόσο αγαπημένη!
 Σε έφερα κοντά Μου, σε τρέφω τώρα. ( Τρέφω:σημαίνει διαβάζω και κατανοώ (πνευματική τροφή) ).
Έλα! Πλησίασέ Με. Θα σε ομορφύνω και θα σε εξαγνίσω. Θα γιατρέψω όλες σου τις πληγές. Θα σε ανανεώσω, παιδί Μου. Εγώ ήρθα σε σένα, σε αναζήτησα, ψυχή. Έλα και θα σε παρηγορήσω. Έλα και αναπαύσου εντός Μου, ψυχή. Έλα σε Μένα να Με φάγεις, έλα να Με πιεις. Άκουσε το κάλεσμα του Λυτρωτή σου και η ψυχή σου θα ζήσει. Σε αγαπώ, αγαπημένη ψυχή. Το Αίμα Μου χύθηκε Ποτάμι για σένα, για τη Σωτηρία σου. Ψυχή; Έλα και μοιράσου το μανδύα Μου, θα σε προστατεύσω, θα είμαι το Καταφύγιό σου. Είμαι ο Ιησούς και Ιησούς σημαίνει Σωτήρας. 

Με αυτό το μήνυμα ο Ιησούς απευθύνεται σε όλους όσοι Τον διαβάζουν. Δεν είναι σύμπτωση, που διαβάζετε αυτή τη στιγμή το μήνυμά Του Ειρήνης και Αγάπης. Είναι Αυτός, ο Ιησούς, που σας αναζήτησε, που ήρθε σε σας και σας έδωσε αυτό το μήνυμα, για να το διαβάσετε.

Mεγάλωσε τη Βασιλεία Μου, διαδίδοντας το μήνυμά Μου, όπως το κάνεις.Εγώ θα εδραιώσω τα Έργα Μου και θα εξαπλώσω τη Βασιλεία Μου. Να θυμάσαι, επιτυγχάνω πάντα τους σκοπούς Μου. Χαμογέλασε στο Σωτήρα σου. Ευλόγησέ Με.

Σε ευλογώ, Ιησού Χριστέ, Σε ευλογώ.

Και Εγώ σε ευλογώ. Συγχρονίσου μαζί Μου απόψε. Εγκαταλείφθηκα από τους αδερφούς Μου και προδόθηκα από έναν απ' αυτούς. Μοιράσου τις αγωνίες Μου της Γεθσημανής. Μη Με εγκαταλείπεις. 

Δεν θα σ' εγκαταλείψω, Κύριε.

Να Με έχεις πάντα στο νου σου. Παρηγόρησέ Με με αυτό τον τρόπο, δείξε Μου πως δεν θα Μ' εγκαταλείψεις, Βασούλα. Μοιράσου την αγωνία Μου, μοιράσου το Ποτήρι Μου, μείνε μαζί Μου έως το τέλος. Ζήσε τα Πάθη Μου. Δόξασέ Με! Μείνε κοντά Μου. 

Ναι, Ιησού, θα μείνω.
O Ιησούς έδειχνε να ξαναζεί τα Πάθη Του.

Ω, Βασούλα! Μπες μέσα στην Ιερή Μου Καρδιά, μπες στα βάθη της. Εκεί θα βρεις την Ειρήνη. Εγώ, ο Κύριος, φύλαξα μια θέση για σένα. Ανήκεις σε Μένα και Εγώ σε σένα. Η Αγάπη θα σε οδηγήσει. 

Κύριε, Σου έχω δώσει την καρδιά μου, μπορείς να την κάνεις ό,τι επιθυμείς.

Έχε λοιπόν πεποίθηση σε Μένα, πάρε το Χέρι Μου, δεν θα σ' εγκαταλείψω ποτέ!

Oδήγησέ με, Κύριε, γιατί Εσύ είσαι ο Oδηγός Μου και ο Θεός.

Έλα, μη Με ξεχνάς. Ευλόγησε την Beatrice. Εγώ, ο Κύριος την ευλογώ. Εμείς;

Ναι, Κύριε, μαζί για την αιωνιότητα.
Μεγάλη Πέμπτη
Πήγα την Τετάρτη στην εκκλησία και ο ιερέας ευλόγησε τον καθένα ξεχωριστά με το ευχέλαιο. Βούτηξα μέσα στο ευχέλαιο ένα κομμάτι μπαμπάκι και το πήρα μαζί μου. Αργότερα ήρθε η Beatrice για να πάμε στην εκκλησία. O Ιησούς μού ζήτησε να την ευλογήσω. Την ευλόγησα, λοιπόν, με το ευχέλαιο σταυρωτά στο μέτωπο, στο δεξί και αριστερό μάγουλο, στο πηγούνι, στις παλάμες, εξωτερικά και εσωτερικά. O ιερέας είχε προφέρει ορισμένες ευχές για θεραπεία σώματος και ψυχής, ο Ιησούς με εσωτερική ομιλία μού έδωσε να καταλάβω ότι Εκείνος πρόφερε αυτές τις ευχές. Αργότερα, στην εκκλησία, ο νους μου πλανιόταν μερικές φορές εξαιτίας του προβλήματος της γλώσσας. Δεν καταλαβαίνω σχεδόν καθόλου τ' αρχαία ελληνικά και μου ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ αυτές τις τρεις ώρες, αλλά ο Ιησούς φρόντισε γι' αυτό. Κάθε φορά που ο νους μου άρχιζε να πλανιέται, ο Ιησούς έλεγε: "Να είσαι κοντά Μου" ή "μείνε κοντά Μου". Πρέπει να μου το είπε περίπου δέκα φορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου