Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ....ΕΛΑ ΣΕ ΚΑΛΩ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ.! ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Κύριέ μου;

Εγώ είμαι. Στηρίξου πλήρως σε Μένα, είμαι η Ειρήνη σου. Έλα, μην υποκύπτεις στον πειρασμό, μάθε από Μένα, θυμήσου τους δρόμους Μου. Προσευχήσου, προσευχήσου, προσευχήσου. Κάθε λέξη που προφέρουν τα χείλη σου να είναι μια προσευχή, που υψώνεται σαν θυμίαμα και φτάνει τον ουρανό. Να είσαι σε συνεχή επικοινωνία μαζί Μου. Ανύψωσε το πνεύμα σου σ' Εμένα, συλλογίσου μόνο Εμένα. Ό,τι έχεις και είναι καλό, προέρχεται από Μένα, Εγώ σε αναζωογόνησα. Γράψε το.

O Ιησούς, καθισμένος κοντά μου, έβαλε το Χέρι Του στον ώμο μου.

Eγώ σε διέπλασα. Θα σας περιβάλω όλους με τα Χέρια Μου. Λουλούδι, μίλησέ Μου, έχεις ελαττώσει τις συνομιλίες σου μαζί Μου. Σου δίνω τα πάντα, μοιράζομαι μαζί σου τα Έργα Μου, κάνε, λοιπόν, το ίδιο με Μένα, τον Άγιο Σύντροφό σου, το Νυμφίο σου. Θέλω να μοιράζομαι μαζί σου τις καθημερινές σου ασχολίες! Βασούλα Μου, όταν τα χείλη σου ανοίγουν για να προφέρουν κάποια λέξη, ας προφέρουν μόνο άγιες λέξεις, ας προφέρουν προσευχές. Να βρίσκεσαι σε συνεχή προσευχή.

Πώς, Κύριε, πώς είναι δυνατόν, Κύριε;

Θα σου πω. Η στάση σου, οι σκέψεις σου, οι επιθυμίες σου, οι στοχασμοί σου, οι συλλογισμοί σου, οι υπηρεσίες σου, οι ανάγκες σου, το καθετί να είναι μια προσευχή! Η Εικόνα Μου. Κάθε ευκαιρία, που σου δίνεται, θα πρέπει να ζωντανεύει μέσα σου μιαν αγιότητα, αυτή η αγιότητα που σου δόθηκε από Μένα, αλλά που οι ψυχές έχουν ξεχάσει πώς να τη χρησιμοποιούν. Έχω δώσει σε όλες τις ψυχές αυτό το δώρο. Θα ξαναζωντανέψω αυτό το δώρο, που τώρα κοιμάται μέσα σε όλους σας. Αγαπώ την αγιότητα. 

Θα ήθελες, λοιπόν, Κύριε, με τη Χάρη Σου, να με κάνεις αγία;

Θα το κάνω, αγαπημένη Μου, γιατί αυτός είναι ο πόθος Μου για κάθε ψυχή. Εγώ, ο Κύριος, διάλεξα για σένα αυτόν το δρόμο, θα λατρεύεις Εμένα, το Θεό σου, μέσα στη σιωπή. Εγώ κι εσύ, απομονωμένη - ζώντας για Μένα. Να χαίρεσαι τη Δημιουργία Μου, να Με αγαπάς, να Με βλέπεις μέσα στη Δημιουργία Μου, ν' αγαπάς τη Δημιουργία Μου.

 Βασούλα.

 
O Ιησούς με κοίταξε, σταμάτησε για λίγο. Ένωσε τα χέρια, με τους αγκώνες στηριγμένους στα πόδια. Το Άγιό Του Πρόσωπο με κοιτάζει. Τα μαλλιά Του είναι μακριά και λυτά, καστανόξανθα με κοκκινωπές ανταύγειες.

Βασούλα;

Ναι, Κύριε.

Δώσε Μου την καρδιά σου και θα τη βάλω στα βάθη της Ιερής Μου Καρδιάς, μπες στην Ιερή Μου Καρδιά... Mπες στην Ιερή Μου Καρδιά... Mπες εδώ.Ω, έλα! Σε καλώ διαρκώς, από τότε που γεννήθηκες! Έχω φυλάξει μια θέση για σένα. Βασούλα! Βασούλα!

Κύριε! Σου έχω ήδη δώσει την καρδιά μου, τη ζωή μου, όλα είναι δικά Σου!

Αχ, Βασούλα, προσπάθησε να αντιληφθείς το Θέλημά Μου. Άκουσε τους χτύπους της Καρδιάς Μου, κάθε χτύπος είναι και ένα κάλεσμα για σένα. Γιατί Μου αντιστέκεσαι;

Κύριε;

Εγώ είμαι.

Κύριε, μπορώ να Σου πω κάτι στο αυτί;

Ακούω.Μπες στην Ιερή Μου Καρδιά και αναπαύσου εκεί. Ναι, ας γίνει έτσι. Σε αγαπώ. 

Σε αγαπώ, Κύριε.
Αργότερα:
Νιώθω πάντα τόση θλίψη, όταν μερικοί δεν δέχονται την Παναγία ως Μητέρα του Θεού, και κλαίω για Εκείνη. Ήθελα να Την παρηγορήσω. O Σατανάς επιτέθηκε. "Bασούλα, φύλαξε τα δάκρυά σου, μισώ όλους αυτούς τους μάρτυρες..." Φύγε! Σατανά, φύγε! Ύπαγε οπίσω μου, Σατανά.
Κύριε Ιησού;

Εγώ είμαι. Θα σου δείχνω πότε πότε πόσο ο διάβολος μισεί εσένα και τους Άγιους Δρόμους Μου, αυτούς τους δρόμους που σε διδάσκω. Αν έχυσες δάκρυα αγάπης για τη Μητέρα Μου, αυτό εξαγριώνει το διάβολο.
Μακάριοι εκείνοι που ζουν μέσα στον Oίκο Μου και είναι ικανοί ν' αναγνωρίζουν την Αγία σας Μητέρα ως "Θεοτόκο" και "Βασίλισσα των Oυρανών".
Έλα, αγαπημένη, θα σ' ευλογήσω. Σε ευλογώ, Βασούλα Μου.

Σε ευλογώ, Ιησού (άγγιξα το Άγιο Κεφάλι Του). Σε ευχαριστώ, που με διδάσκεις.

Έλα, να θυμάσαι! Ας μοιραστούμε! Εμείς!

Ναι, Κύριε, Eμείς.


Κύριε;

Eγώ είμαι, ποτέ μην αμφιβάλλεις, Βασούλα. Όλα προέρχονται από Μένα, γράψε:

O Ιησούς εννοεί την αίσθηση των "δονήσεων" στην Παρουσία Του. O Ιησούς μού έδωσε ξανά εικόνες της Σταύρωσής Του, και μου εξήγησε με ποιο τρόπο κάθε σταγόνα από το αίμα που είχε χύθηκε πάνω στη γη για μας. Μου έδειξε το Πρόσωπο της αγωνίας Του πάνω στο Σταυρό, μωλωπισμένο, μελανιασμένο, σκεπασμένο από Ιδρώτα και Αίμα, με τα μαλλιά και τα μάτια Του ματωμένα, από το τρυπημένο Του μέτωπο. Όλ' αυτά για μένα, για μας.

Θυσιαστήριο! Φύλαξε τη φλόγα σου ζωντανή για την ολοκλήρωση της Εκκλησίας Μου! Έλα, μαζί, νιώσε την Παρουσία Μου.



ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
<<...Ο ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ   ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ....>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου