Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Αχ, Βασούλα, μην κουράζεσαι να γράφεις. Σήμερα τρέφω τα πεινασμένα Μου πρόβατα, αύριο θα σας ενώσω και θα σας διδάξω τα Μυστήριά Μου. Γέμισέ Με χαρά και διάδωσε την προσευχή του αγίου ροδαρίου σε όλους αυτούς που Με αγαπούν και φέρουν μαρτυρία για Μένα.

Εννοείς σε όλους τους Χριστιανούς;

Ναι, αγαπημένη Μου. Oφείλετε να τιμάτε τη Μητέρα Μου, όπως Εγώ Την τιμώ. Πρέπει να μεταδώσετε και να δείξετε πώς να κάνουν τις Στάσεις του Σταυρού (με τον τρόπο που είναι αρεστός στον Κύριό σας) σε όλους αυτούς που Με αγαπούν και φέρουν μαρτυρία για Μένα.

Όλους τους Χριστιανούς, Κύριε;

Ναι σε όλους αυτούς που Με αγαπούν. Εγώ ο Κύριος δεν θέλω καμμιά διαίρεση μέσα στην Εκκλησία Μου. Προς χάριν Μου, θα ενωθείτε και υπό το Όνομά Μου θα Με αγαπήσετε, θα Με ακολουθήσετε και θα φέρετε μαρτυρία για Μένα. Θ' αγαπάτε ο ένας τον άλλον, όπως Εγώ σας αγαπώ. Θα ενωθείτε και θα γίνετε ένα ποίμνιο με έναν Ποιμένα . Επέλεξα, όπως όλοι γνωρίζετε, τον Πέτρο, δίνοντάς του την εξουσία. Του έχω, όπως όλοι γνωρίζετε, δώσει τα κλειδιά της Βασιλείας των Oυρανών. Zήτησα στον Πέτρο να θρέψει τους αμνούς Μου και τα πρόβατά Μου, φροντίζοντάς τα. Αυτή η εξουσία δόθηκε από Εμένα, δεν ήταν θέλημά Μου να αλλάξετε την επιθυμία Μου. Συγκεντρωθείτε, αγαπημένοι, για να δυναμώσετε την Εκκλησία Μου. Αναζητήστε εντός Μου τις επιθυμίες Mου. Αναζητήστε τα δικά Μου συμφέροντα και όχι τα δικά σας. Ζητήστε να Με δοξάσετε. Δοξάστε Με με την ένωσή σας, Δημιουργία. Ζωντανέψτε το Σώμα Μου. Σας αγαπώ όλους. Ανοίξτε τ' αυτιά σας και ακούστε την κραυγή Μου, από το Σταυρό! 
Βασούλα, θυμήσου πού είναι το σπίτι σου. Ναι, μέσα στην Ιερή Μου Καρδιά. Έλα, έλα, αγαπημένη, περιμένω. Σε αγαπώ απέραντα.

Σε αγαπώ, Κύριε και Σωτήρα,
δίδαξέ με πώς να Σ' ευχαριστώ,
για να μπορώ να είμαι μαζί Σου,
για να μπορέσεις να με χρησιμοποιήσεις.

Σε διδάσκω. Γίνε εύπλαστη και φρόντισε μόνο για τα δικά Μου συμφέροντα. Εμείς, σε κάθε περίσταση. Εγώ για σένα, εσύ για Μένα. Στο πλευρό σου είμαι. Προσευχήσου, Βασούλα, για τη λύτρωση των ψυχών. Σε δημιούργησα γι' αυτό το μήνυμα. 

Σ' ευχαριστώ, Ιησού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου