Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΣΤΟΧΑΣΘΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ......ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΘΑ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.


Κύριέ μου και Θεέ μου;

Εγώ είμαι.
Σου δίνω την Ειρήνη Μου, παιδί Μου. Σε αγαπώ, κόρη Μου.
Oδήγησε όλες τις ψυχές σε Μένα με τις προσευχές σου, ζήτησε τη λύτρωσή τους. Ευχαρίστησε την Ιερή Μου Καρδιά, συγχωρώντας εκείνους που σε απορρίπτουν. Ποτέ μην τους κρίνεις, ποτέ μην τους κατακρίνεις. Εγώ είμαι ο Κριτής και θα τους κρίνω την Ημέρα της Κρίσεως. Εσύ λοιπόν, παιδί Μου, οφείλεις να τους συγχωρείς, ανταπόδωσε το κακό με την αγάπη. Στηρίξου επάνω Μου για ν' αναπαυθείς και βρες παρηγοριά στην Ιερή Μου Καρδιά, βρες το Χάδι Μου μέσα στα βάθη Της.
Έλα, Εμείς;

Ναι, Κύριέ μου.

Tότε θέλω να σε ακούσω να το λες. Μη Με ξεχνάς! Θυμήσου την Παρουσία Μου. Γνωρίζεις άραγε πόσο πολύ ποθώ αυτή την περισυλλογή πάνω στην Παρουσία Μου; Η Παρουσία Μου είναι επίσης ένα Μυστήριο πολύ σημαντικό, που πολλοί από σας φαίνονται να ξεχνούν. Στοχασθείτε πάνω στην Παρουσία Μου. Παιδιά Μου, που αγαπώ με μιαν αγάπη αιώνια, ευχαριστήστε Με με το να θυμάστε την πραγματική Μου Παρουσία. Ασκηθείτε χρησιμοποιώντας αυτές τις λέξεις: "Eμείς, εσύ κι Εγώ, Εγώ κι εσύ, εμείς." Συμπεριλάβετέ Με στις ασχολίες σας, στις συζητήσεις σας και στις σκέψεις σας. Σεβασθείτε την Παρουσία Μου, χωρίς να ξεχνάτε ποτέ ότι είμαι ο Άγιος. Έχοντάς Με στο νου σας, θ' αμαρτάνετε λιγότερο, εφόσον γνωρίζετε και θυμάστε ότι είμαι μαζί σας.

Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ο Ναζωραίος, σας ευλογώ όλους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου