Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ.

Μήνυμα για τη συγκέντρωση προσευχής

Ιησού;

Εγώ είμαι. Είμαι ο Κύριός σας, ο Εσταυρωμένος. Παιδιά της Ψυχής Μου, αγαπημένοι της Καρδιάς Μου, η Αγάπη υποφέρει βαθιά. Καταλάβετε πώς αισθάνομαι. Αισθάνομαι εγκαταλειμμένος, λησμονημένος και προδομένος από τους δικούς Μου. Βρίσκομαι σήμερα πάνω στο Σταυρό Μου και στο Δεύτερο Πάθος Μου. Η γη είναι ξηρότερη από ποτέ και εσείς, αγαπημένοι, υποφέρετε τις συνέπειες, είστε τα θύματα. Πολλοί από σας λιμοκτονούν, άλλοι συνεχώς εξαπατώνται από τον Πονηρό. Πόσο σας λυπάμαι όλους! Η Καρδιά Μου αιμορραγεί, παρατηρώντας όλ' αυτά από το Σταυρό Μου, τα Μάτια Μου πλημμυρίζουν Δάκρυα Αίματος. Δίνω σε όλους σας τόσα πολλά σημεία, ωστόσο πολύ λίγοι τα παρατηρούν. 
Ελάτε σε Μένα μέσα στις προσευχές σας, είμαι Παρών και σας ακούω! Ελάτε στην αγκαλιά του Σωτήρα σας, δώστε Μου τ' αμαρτήματά σας και θα σας εξαγνίσω και θα σας γιατρέψω. Θα σας θεώσω γιατί είμαι η Θεότητα, θα σας τελειοποιήσω! Ελάτε σε Μένα όπως είστε, μη Με φοβάστε. Είμαι ένας Θεός Στοργικός, είμαι γεμάτος Έλεος για τους άθλιους. Είμαι ένας Θεός γεμάτος Ευσπλαχνία! Προσευχηθείτε σε Μένα, μιλήστε Μου, μη διστάζετε! Σας περιμένω ανυπόμονα... Η Αγάπη Μου για όλους εσάς είναι τόσο Μεγάλη, ώστε Εγώ, ο Άγιος των Αγίων, ο Αιώνιος και ο Κυρίαρχος όλης της Δημιουργίας Μου, γέρνω έως εσάς για να σας φτάσω και να γιατρέψω τις αναπηρίες σας. Βρίσκομαι ανάμεσά σας πάντα και μέχρι τέλους. Μακάριοι αυτοί που διαδίδουν το Όνομά Μου! Μακάριοι αυτοί που έρχονται σε Μένα και Με παρηγορούν. Γίνετε ένα μαζί Μου, μείνετε μέσα στην Αγάπη Μου για πάντα. 


Κύριέ μου;

Εγώ είμαι. Χαίρομαι πάντα όταν σε βλέπω να κάνεις προσπάθειες να Μ' ευχαριστήσεις, ξαναζώντας τα Μυστήρια, ενώ προσεύχεσαι το Ροδάριο. Ευλογημένο παιδί, μάθε και τους άλλους να προσεύχονται πιο αργά το Άγιο Ροδάριο. Δε χρησιμεύει σε τίποτα να προσεύχονται γρήγορα και μόνο με τα χείλη. Κάθε προσευχή πρέπει να βγαίνει από την καρδιά. Πρέπει να νιώθετε αυτό που λέτε, μη βιάζεστε λοιπόν όταν μελετάτε κάθε Μυστήριο.

Σ' ευχαριστώ, Κύριέ μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου