Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΕΙΜΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ.

"Δόξα στο Θεό".

Απάντηση στην προσευχή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

"Δοξασμένος ο Κύριος".

Απάντηση στην προσευχή της Παναγίας.

Σου δίνω την Ειρήνη Μου. Έλα.

Απάντηση στην προσευχή της Ιερής Καρδιάς του Χριστού.

Εγώ, ο Κύριος, τους λέγω τούτο:(Στη μικρή ομάδα προσευχής.)
 "Eυλογώ τον καθένα τους. Ευλογώ όλους εκείνους που βοηθούν στο Θείο Μου Μήνυμα, ιδιαίτερα εκείνους που θυσιάζουν τον ελεύθερο χρόνο τους για Μένα.
Τα καλέσματά Μου δεν θα είναι μάταια. Αγαπάτε ο ένας τον άλλο, όπως Εγώ σας αγαπώ. Διαδώστε το Μήνυμά Μου ακόμη και σ' αυτούς που θα σας περιγελάσουν. Προσευχηθείτε για φώτιση. Συμπεριφερθείτε ο ένας στον άλλο με ισοτιμία. Αγαπημένοι, είμαι Παρών σε όλους τους Καιρούς. Εγώ, ο Ιησούς, σας αγαπώ όλους με μιαν Αγάπη αιώνια.
Έλα σε Μένα, Βασούλα, φανέρωσέ τους την Ιερή Μου Καρδιά. Εγώ, ο Κύριος, θα τους μάθω να βαδίζουν μαζί Μου. Θα τους δείξω τι σημαίνει αληθινή εν Θεώ ζωή. Θα τους κάνω να καταλάβουν ότι όλοι είναι σπόρος Μου και ανήκουν σε Μένα.
Θα τους δείξω πώς ο Σατανάς τούς εξαπάτησε όλους και πόσο δόλιος είναι. Θέλω να τους πω επανειλημμένα ότι ο Σατανάς υπάρχει. Είναι ο πονηρός, είναι αυτός που σας εξαπάτησε από την Αρχή και στο τέλος θα νικηθεί και θα συντριβεί. Προσευχηθείτε, αγαπημένοι Μου, θα σας ακούσω. Προσευχηθείτε και μιλήστε Μου, είμαι Παρών, είμαι ο Άγιος Σύντροφός σας, είμαι πάντα ανάμεσά σας, πιστέψτε σ' αυτό το Μυστήριο της Παρουσίας Μου.
Η Αγάπη Μου για σας είναι αιώνια, θα καταλάβετε το βάθος Της και την πληρότητά Της μόνο όταν θα είστε στον Oυρανό. Νιώστε την Παρουσία Μου, νιώστε την Παρουσία Μου.
Σας ευλογώ όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου