Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ω ΓΕΝΕΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΟΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΦΤΑΣΑΤΕ.! ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ.

Πατέρα;

Εγώ είμαι.

Σ' ευχαριστώ που μ' έκανες να συναντήσω τόσες ψυχές, Σ' ευχαριστώ που μου άνοιξες το δρόμο, Σ' ευχαριστώ που με οδηγείς. Βοήθησέ τες, Θεέ μου, να Σε ακούσουν για να θεραπευθούν.

Βασούλα, βασίσου σε Μένα, το Χέρι Μου μέσα στο χέρι σου θα προχωρήσουμε. Ω γενεά Aθλιότητος, πόσο μακριά φτάσατε! Φτάσατε σε τέτοιο σημείο, που πιστεύετε, ότι είστε ικανοί να βαδίσετε χωρίς Εμένα, φτάσατε σε τέτοιο σημείο, που πιστεύετε ότι αξίζετε. Επιτρέψατε στο Σατανά να σας θρέψει με τη ματαιοδοξία του. Άθλιοι πέρ' από λόγια, αμαρτωλοί και τυφλοί, μην επιτρέπετε στους εαυτούς σας να αναπαύονται, επαγρυπνείτε, μην αποκοιμιέστε, γιατί ο καιρός πλησιάζει. Μεγαλώστε μέσα στο Πνεύμα Μου, πλησιάστε Με μ' εμπιστοσύνη και ανοίξτε τις καρδιές σας να Με δεχθείτε. Πολλοί από σας προσεύχονται, αλλά οι προσευχές σας δεν φτάνουν σε Μένα. Μάθετε πώς να προσεύχεστε, αφήστε Mε να σας αισθανθώ. Πολλές προσευχές πέφτουν στη γη, χωρίς ποτέ να φτάνουν σε Μένα.

Εννοείς τη φαρισαϊκή προσευχή, Κύριε;



Ναι. Εννοώ τη φαρισαϊκή προσευχή. Σας πρόσφερα το Λόγο Μου για να διδαχθείτε και τώρα σας προσφέρω το μήνυμά Μου για να σας υπενθυμίσω τους Δρόμους Μου. Ελάτε να μάθετε, θ' αντικαταστήσω την κακία σας με την Aγάπη. Αποδεχθείτε τους Δρόμους Μου, τους Δρόμους της Αρετής Μου. Γενεά Άπιστη, γιατί ξεχάσατε τους Θείους Μου Δρόμους; Επιστρέψτε σε Μένα, το Σωτήρα σας, Εγώ δεν σας εγκατέλειψα και παρά τις αμαρτίες σας, σας αγαπώ. Η Καρδιά Μου είναι μια Άβυσσος Αγάπης, μια Άβυσσος Συγγνώμης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου