Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΕΙΜΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΨΑΤΕ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.ΚΑΡΦΩΝΟΜΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.

Σε αγαπώ. Είσαι τώρα ενωμένη μαζί Μου και κάθε βήμα που κάνεις το ευλογώ, παιδί Μου. Είμαι το Καταφύγιο της ζωής σου, είμαι η Ανάσταση.

Κύριε, αν και αυτό το μήνυμα έχει μεταστρέψει πολλούς λαϊκούς και χαίρονται γι' αυτό, είμαι λυπημένη γιατί έχουμε στείλει τουλάχιστον 33 αντίγραφα σε ισάριθμους κληρικούς και μόνο δύο απάντησαν: ο ένας, για να πει πως δεν αισθανόταν υποχρεωμένος να εκφέρει γνώμη, ο άλλος πως είχε πολλά καθήκοντα και δεν είχε χρόνο γι' αυτά. Κύριε, νιώθω τόσο λυπημένη!

Βασούλα Μου, ας γίνει έτσι. Βασούλα, άφησέ Με ελεύθερο να ενεργώ με το δικό Μου τρόπο. Μια μέρα θα εδραιώσω τα Έργα που σου έχω δώσει. Εσύ, παιδί Μου, θα φέρεις αυτό το όνομα: "Θύμα της Αγάπης". Ποτέ δεν θα σ' εγκαταλείψω, ούτε θα σε απογοητεύσω. Κάθε Λόγος θα γραφτεί χιλιάδες φορές ως τη συντέλεια του κόσμου. Ανάμεσα σε σένα και σε Μένα έχω θεμελιώσει Αιώνια Δεσμά. Αυτά τα Δεσμά είναι η Συμφωνία Αγάπης μεταξύ μας. Αυτά τα Δεσμά φέρουν το Όνομά Μου και είναι παντοτινά και για όλη την αιωνιότητα. Εγώ, ο Κύριος, σας αγαπώ όλους και προς χάριν εκείνων που αναζητούν την Αλήθεια έρχομαι να τους δείξω εκνέου ποια είναι πραγματικά η Αλήθεια και ποιο είναι το νόημά Της, αφού Tο ξέχασαν.
Εγώ είμαι η Αλήθεια και η Αλήθεια είναι η Αγάπη, η Απύθμενη Αγάπη, η Υπέρτατη Αγάπη, η Αιώνια Αγάπη. Το βιβλίο Μου είναι ένα Βιβλίο Αγάπης. Νύφη Μου, έλα και αγάπησέ Με, δοξάζομαι με την αγάπη σου. Κατάλαβε τώρα γιατί ήρθα μέσ' από σένα, παιδί Μου. Δεν ήρθα μόνο για να φανερώσω μέσα σου την Αγάπη Μου για σένα μόνο, αλλά για όλη τη Δημιουργία Μου! Έρχομαι να τους υπενθυμίσω πόσο πολύ τους αγαπώ. Η Καρδιά Μου σπαράζει και σχίζεται, βλέποντας τόσους πολλούς από τη Δημιουργία Μου να ενδίδουν στο Σατανά! Πόσο υποφέρω, βλέποντας τόσες ιερατικές Μου ψυχές στην οδό της απωλείας! Είμαι ο Λόγος, ο Άγιος των Αγίων, ο Αιώνιος Θεός, ο Εμμανουήλ και ο Σωτήρας σας, τον Oποίο καρφώσατε πριν από πολλά χρόνια και δεν πάψατε ποτέ να καρφώνετε ξανά και ξανά. Γιατί; Ποια είναι η διαφορά σήμερα με τον παλιό καιρό, όταν ήμουν ενσαρκωμένος και καρφωμένος πάνω στο Σταυρό; Καρφώνομαι επανειλημμένα από την υποκρισία σας, την υπεροψία σας, την αποστασία σας και την αδιαλλαξία σας ν' ακούσετε. Παραμένετε αδρανείς στα Σημεία Μου, στα Θαύματά Μου, στα Θεία Μου Έργα.
Σήμερα Με εμπαίζετε όπως και χθες. Εμπαίζομαι από εσάς, εσάς στους οποίους εμπιστεύθηκα εκατομμύρια ψυχές. Με ξανασταυρώνετε, Με καρφώνετε πάλι πάνω στο ξύλο με την απάθειά σας. Ω, όλοι εσείς, που η καρδιά σας είναι ακόμη στείρα, που η καρδιά σας έγινε γρανίτης, θα Μου επιτρέψετε ποτέ ν' αγγίξω τις καρδιές σας, να ανοίξουν και να μαλακώσουν; Θα σταματήσετε κάποτε να Με καρφώνετε; Το Στόμα Μου είναι ξηρότερο και από περγαμηνή, διψάει γι' αγάπη. Τα Μάτια Μου κουράστηκαν να σας παρατηρούν ν' αδειάζετε τα λόγια σας πάνω στο Θυσιαστήριό Μου. Μου προσφέρετε τις προσευχές σας, αλλά, προτού φτάσουν σε Μένα, εξατμίζονται στον αέρα σαν πάχνη. Αποστρέφω τα Μάτια Μου από σας, γιατί γνωρίζω τι έχετε στα βάθη της καρδιάς σας. Ασφυκτιώ!... Πνίγομαι! N' αναγκάζομαι να παρατηρώ το σπόρο Μου γεμάτο νεκρά λόγια, να πρέπει να σας βλέπω να έρχεστε σε Μένα άφοβα και να ποδοπατείτε τις Ιερές Μας Καρδιές  τόσο ανοικτά! Tόσο φανερά! Πώς, λοιπόν, περιμένετε να σας εμπιστευθούν τα πρόβατά Μου; Αχ, Βασούλα!, η Καρδιά Μου αιμορραγεί. Μπες στην Καρδιά Μου και νιώσε τις Πληγές του Θεού σου. 

Ι-Η-Σ-O-Y !!
Η καρδιά μου σπαράζει από πόνο
να Σε νιώθω σ' αυτή την κατάσταση.
Ω, αγαπημένε μου Θεέ!
Τι έχουν κάνει;
Τι κάνουν;

Φανέρωσε τα Έργα της Αγάπης Μου, φανέρωσέ Τα σε όλους τους ανθρώπους, ακόμη και σ' αυτούς που θα σε αντιμετωπίσουν σαν φαιδρό υποκείμενο, παιδί Μου. Στο τέλος θα δουν τη Δόξα Μου. 

Είμαι συντριμμένη και ο Κύριος το ξέρει. Με έχουν ήδη αντιμετωπίσει σαν φαιδρό υποκείμενο, σαν απατεώνα, σαν δαιμονισμένη, σαν αντίχριστο, σαν διανοητικά άρρωστη. Έχω εξευτελισθεί, γιατί οι άνθρωποι δεν κρύβουν καν τα αισθήματά τους όταν θέλουν να σε πληγώσουν. Θ' αντέξω να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες; Είμαι αδύνατη, η ψυχή μου είναι κουρασμένη... Και οι μάρτυρές μου δεν έχουν κανένα κύρος και καμμιά δύναμη, βαδίζουν τον ίδιο δρόμο με μένα. Περιφρονημένοι και αποθαρρημένοι, αναξιόπιστοι και αγνοημένοι, όλοι πίνουμε από το ίδιο πικρό Ποτήρι, Το μοιραζόμαστε με το Χριστό.

Βασούλα, Με έχεις μπροστά σου. Εγώ, ο Θεός σου στο τέλος θα δείξω σε όλους σας τη Δόξα Μου. 

Κύριε, είμαστε όλοι τόσο ανήμποροι!

Βρήκα τους τελευταίους απ' όλη τη Δημιουργία Μου. Σας διάλεξα για να δει όλος ο κόσμος ότι όλη η Εξουσία θα προέλθει απευθείας από Mένα μόνο... και όχι από σας! Βασούλα, είμαι ο Φύλακας αυτού του Κήπου και κανείς άλλος από Mένα δεν μπορεί να καθυστερήσει την ανάπτυξη των ψηλών δένδρων, και να επιτρέψει στα μικρά ν' αναπτυχθούν. O Λόγος Μου θα κατέβει πάνω σου, Δημιουργία, σαν Κεραυνός! Αλλοίμονο στους άπιστους! Βασούλα, φύλαξέ Με στην καρδιά σου, έχε την Ειρήνη Μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου