Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΡΕΝΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Βασούλα, θα εργαστείς μαζί με την Αγία σου Μητέρα; Είμαστε αχώριστοι. 

Ναι, Ιησού.

Σε αγαπώ. Είμαι πάντα κοντά Της. Εκείνη θα σε διδάξει τώρα. 

O Ιησούς ήταν μαζί με την Παρθένο Μαρία. Με έκανε να καταλάβω ότι ακόμη και αν δεν Την βλέπω μαζί Του συνεχώς, είναι πάντα μαζί.

Κόρη, ήμουν πάντα μαζί σου, σε προστατεύω και σε βοηθώ.

Εδώ κατάλαβα ότι η Παναγία με βοηθάει να αντιληφθώ ορισμένα πράγματα. Με βοηθάει σ' αυτόν το δρόμο, που διάλεξε ο Θεός για μένα.

Θα σε βοηθώ μέχρι τέλους. 

Με εσωτερική ομιλία η Παναγία μού έδωσε να καταλάβω, ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε την Αποκάλυψη, Κεφάλαιο 12.

Έλα, θα σου εξηγήσω. Όταν έχασε ο Σατανάς, ορκίστηκε να καταδιώξει τα υπόλοιπα παιδιά Μου και να κάνει πόλεμο εναντίον τους. Μέσα στην ξέφρενη λύσσα του, ορκίστηκε να τα κατασπαράξει, γιατί ξέρει ότι οι μέρες του είναι μετρημένες. Γι' αυτό θέλει να παρασύρει μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές. Ναι, είναι ο δράκοντας και με την ουρά του προσπαθεί να παρασύρει τη Δημιουργία του Θεού και να την οδηγήσει στην καταστροφή  . Βασούλα, παιδί Μου, καθώς είναι (ο Σατανάς) η ίδια η Ματαιοδοξία, κατηγορεί τα έργα του Παντοδύναμου θέλοντας ν' αποδείξει στο Θεό, ότι απέτυχε στη Δημιουργία Του και ότι τα παιδιά Μας είναι φτιαγμένα για ν' ακολουθούν τους πονηρούς του δρόμους. Βασούλα, θα σου πω κάτι που θα χαροποιήσει όλους αυτούς που Με αγαπούν. Αυτός ο χρόνος θα είναι για τη δόξα Μου  . Όχι, δεν καταλαβαίνεις καλά. Η Άμωμη Καρδιά Μου θα θριαμβεύσει  . Θα ελκύσω πολλές ψυχές πίσω στον Ιησού. 

Η Παναγία μού επέσυρε την προσοχή στις εμφανίσεις Της.

Όπως εμφανίστηκα στη Λούρδη και στη Φατιμά, κατά τον ίδιο τρόπο εμφανίστηκα και στο Garabandal και έδωσα ένα παρόμοιο μήνυμα. Το Garabandal είναι η συνέχεια του μηνύματος της Φατιμά. O Σατανάς, όμως, γι' άλλη μια φορά έριξε σκόνη στα μάτια των Εκκλησιαστικών αρχών, για να τους μπερδέψει. Έσπειρε στις καρδιές τους  κακούς σπόρους για ν' αρνηθούν τις εμφανίσεις Μου και να εμποδίσει έτσι το μήνυμά Μου να γίνει παγκόσμιο. Βασούλα, οι καρδιές Μας ματώνουν, πληγωμένες από τ' αγκάθια που βυθίστηκαν μέσα τους. Πόσο θρηνώ για σας, παιδιά, σας αγαπώ. Η πληγωμένη Μου Καρδιά σχίζεται να σας βλέπει να παρασύρεστε από την ουρά του δράκοντα!

Η Παναγία υπέφερε πολύ.

Βασούλα, θα σου πω κάτι στο αυτί, άκουσε. Ναι. 

Η Παναγία μού ψιθύρισε ένα μυστικό στο αυτί. Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι ονειρεύομαι κι ότι θα ξυπνήσω κάποια στιγμή.

Βασούλα, είναι γιατί ο Ιησούς έχει βάλει ένα πέπλο μπροστά στα μάτια σου. Θ' αφαιρέσει αυτό το πέπλο την κατάλληλη στιγμή. Θέλω, κόρη Μου, να Tου έχεις εμπιστοσύνη. Επίτρεψέ Του να σε οδηγήσει με αυτό τον τρόπο. Μη στενοχωριέσαι, λουλούδι, είμαι πάντα μαζί σου. Θυμάσαι πώς εμφανίστηκα έξω από την εκκλησία Μου στο Τορίνο;

Ναι!
Η Παναγία εμφανίστηκε στην εξαδέρφη μου σαν ένα πελώριο άγαλμα, για να μας υποδείξει πού βρισκόταν η εκκλησία Της και να μας κάνει να καταλάβουμε ότι μας καλούσε μέσα.

Ναι, εμφανίστηκα για να σας καλέσω. Ήθελα να έρθεις στην εκκλησία Μου, αγαπημένο Μου παιδί. Εμφανίζομαι σε πολλούς και σε διάφορα μέρη, για να καλέσω τα παιδιά Μου. Αν ξέρατε μόνο πόσο σάς αγαπώ όλους, θέλω να σας αγκαλιάσω και να σας ελκύσω όλους κοντά στην Καρδιά Μου. 

Μια σκέψη πέρασε από το μυαλό μου, μια θλιβερή σκέψη. Η πιθανή αιτία που οι Eκκλησιαστικές αρχές αμφιβάλλουν γι' αυτά τα μηνύματα είναι ίσως η πληθώρα τους. Αμφιβολίες, αμφιβολίες, αμφιβολίες, σκεπτικισμός, σκεπτικισμός και πάλι σκεπτικισμός...

Παιδί Μου, γιατί ξεχνάς τι υπέφερε ο Ιησούς όταν ήταν ενσαρκωμένος στη γη; Καταδιώχθηκε, εμπαίχθηκε και δεν έγινε πιστευτός από τους Φαρισαίους. Σήμερα κόρη Μου, δεν πιστεύουν σε πολλά Θεία Έργα. Κόρη Μου, η εποχή σου έπεσε τόσο χαμηλά όσο και τα Σόδομα. O Ιησούς σε προειδοποίησε, ότι οι διώκτες σου θα είναι πολλοί, αλλά Εγώ σε προστατεύω από το χειρότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί. Έλα, Βασούλα, μην ξεχνάς το γεγονός του Πανάγιου Tόπου του Θεού. Σου το λέγω αυτό για να σου υπενθυμίσω ότι ο Θεός σ' έκλεισε μέσα στην Ιερή Του Καρδιά. Σου επέτρεψε να εισχωρήσεις στο Φως Του, ναι "στον Ήλιο" . Είδες τον Πανάγιο Τόπο του Θεού. 

Παναγία μου, δεν είχα τότε συνειδητοποιήσει ότι αυτή η "Σφαίρα Φωτός", τεράστια όπως ήταν, είναι η ίδια με της Φατιμά!

Δεν ήξερες τότε. Η Αγάπη σε ανύψωσε και σ' έβαλε μέσα στην Καρδιά Του. Θα κάνει το ίδιο και με τ' άλλα παιδιά Μας. Καλούμε τα παιδιά Μας. O Θεός θα συγχωρέσει τις αμαρτίες τους, θα τους μάθει να μετανοούν και να επανορθώνουν. Θα τους διδάξει τους Δρόμους Του. Θα τα θρέψει με Ακεραιότητα και θα μεταστραφούν. Έλα, τίμησέ Με, Βασούλα, έχε Με σαν την Αγία Μητέρα σου, είσαι παιδί Μου.


Ναι, Αγία Μητέρα, έχω τώρα μια Αγία Oικογένεια. Σε αγαπώ!
Ανησύχησα για το αύριο.

Μην ανησυχείς, θα ψιθυρίσω στο αυτί σου τα λόγια Μου. Είμαι η Μητέρα όλων. Έλα.

Ένιωσα την καρδιά της, η Αγία Μητέρα μας είναι το ίδιο πληγωμένη με τον Ιησού.

Ναι, είμαι πληγωμένη από το σφάλμα που επαναλαμβάνουν οι Eκκλησιαστικές αρχές, απορρίπτοντας το μήνυμά Μου του Garabandal. Το Garabandal είναι η ενίσχυση του μηνύματος της Fatima. Αναπαύσου τώρα. Θα σε καλέσω αύριο.

Ναι, Αγία Μητέρα, Σε ευλογώ.

Κόρη Μου, έλα σε Μένα όποτε επιθυμείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου