Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ.

Iησού;

Εγώ είμαι. Έλα. Έχε πάντα στο νου σου τις Διδασκαλίες Μου. Είμαι ο Θείος σου Διδάσκαλος, σού υπαγορεύω. Βασούλα, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια σού έμαθα πολλά Θεία Μου Έργα, τόσο απόκρυφα για τους ανθρώπους και τόσο δυσνόητα για τις περιορισμένες δυνατότητές τους. Βλέπεις, παιδί Μου, αυτά τα Έργα είναι πέρ' από την ανθρώπινη αντίληψη. Πολλές ψυχές δεν ανταποκρίνονται στα Έργα Μου, γιατί αυτές οι ψυχές σπάνια θέλουν ν' αλλάξουν.

Κύριε, τι εννοείς "ν' αλλάξουν";

Αυτές οι ψυχές είναι προσκολλημένες στον κόσμο και σ' ό,τι είναι υλικό, αν και αυτοαποκαλούνται πνευματικές  . Όμως δεν είναι, αφού προσκολλώνται σ' ό,τι βλέπουν με τα σωματικά τους μάτια και σ' ό,τι αγγίζουν με το σώμα τους. Είναι πείσμονες, ζουν άψυχα, η καρδιά τους δεν θ' ανοίξει για να επιτρέψει στη Θεότητά Μου να τις κατακλύσει. Ναι, είναι πολλοί οι παράγοντες, που τους εμποδίζουν να κατοικήσουν στο Φως Μου. Είπα και θα επαναλάβω ξανά και ξανά αυτά τα πολύ σημαντικά λόγια:
"Όποιος δεν υποδέχεται
τη Βασιλεία του Θεού σαν μικρό παιδί,
δεν θα μπει ποτέ μέσα." 

Nα είστε αθώοι, να πιστεύετε με μια πίστη παιδική,τότε το Θείο Μου Φως θα σας περιβάλει και εσείς, όπως τα λουλούδια, θ' αντικρύσετε τον ήλιο και θ' ανοίξετε, επιτρέποντας στο Φως Μου να σας κατακλύσει. Καταλάβετε, αγαπημένα Μου παιδιά, ότι είμαι πάντα μαζί σας  . Η αγάπη Μου για σας είναι ανεξάντλητη. 

Ιησού, θα παραμείνεις διδάσκοντάς μας;

Ό,τι έχω να πω, θα γραφεί. Είμαι πάντα κοντά σας, αγαπώντας σας και διδάσκοντάς σας. Όσοι έχουν αυτιά ας ακούσουν, ότι είμαι Εγώ, ο Ιησούς, ο Κύριός σας, που φανερώνομαι μέσ' από αυτό το όργανο. Δεν σας εγκατέλειψα ποτέ. 

O Ιησούς με κοίταξε.

Βασούλα, θα σε διδάξω για να προοδεύσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου