Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΕ ΜΕ, ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.

Κατά την παραμονή μου στη Ρόδο, ο Ιησούς ευλόγησε πολλούς σταυρούς και μενταγιόν.

Ειρήνη σε σένα, παιδί Μου. Ευχαρίστησέ Με, χαμογελώντας Μου, όταν Με βλέπεις. Αχ, Βασούλα, Με κράτησαν μόνο στην είσοδό τους, ξεχνώντας Με και επιστρέφοντας στις καθημερινές τους ασχολίες. Κατάλαβες;
Ξυπνήστε! Στις πόρτες σας είμαι. Είμαι σαν επαίτης, δείτε τον Άρχοντά σας που σας ικετεύει σαν επαίτης. Σας ικετεύω γι' αγάπη. Να είστε καλοί! Να είστε τέλειοι! Ν' αγαπάτε ο ένας τον άλλον, να μετανοείτε συχνά, να προσεύχεστε συχνά και όχι μόνο για τα συμφέροντά σας, να έρχεστε σε Μένα από αγάπη! Εγώ, ο Κύριος, σας αγαπώ με μιαν αγάπη που θα καταλάβετε μόνο όταν θα είστε στον Oυρανό. Αγκαλιάστε Με, όπως Εγώ, ο Κύριος, σας αγκαλιάζω. Μην αμαρτάνετε άλλο... Γνωρίζω τις αδυναμίες σας, τις αναπηρίες σας, γνωρίζω την ψυχή σας. Ελάτε, ελάτε σε Μένα, δώστε Μου τα πάντα κι Εγώ θα σας ομορφύνω. Βασούλα, πες τους ότι θα Με γνωρίσουν καλύτερα, αν ανοίξουν διάπλατα την καρδιά τους και Με αφήσουν να μπω. Θα βρίσκομαι ανάμεσά τους και θ' ακούω. 

Αυτό θα γίνει, Κύριε, όταν θα συναντηθούμε όλοι;

Nαι. Εμείς;

Ναι, Κύριε  .

Βασούλα, παιδί Μου.

Ναι, Παναγία.

Ευχαρίστησέ Με και έλα ψηλά, σε Μένα Στην Εκκλησία της Παναγίας της Τσαμπίκας στη Ρόδο.)
 μαζί με τ' άλλα Μου παιδιά. Ελάτε και θα σας ευλογήσω όλους. Σας αγαπώ. 

Σε ευλογώ.

Θύμισέ τους πως Εγώ, ο Κύριος, ακόμη τους καλώ. Θέλω να έρθουν και να Με πλησιάσουν. Γιατί απομακρύνονται από την Αγάπη; Είμαι πάντα πίσω από το Αρτοφόριό Μου και περιμένω υπομονετικά να δω αν έρθει κάποιος απ' αυτούς να Μ' επισκεφθεί. Δυστυχώς! Ακόμη περιμένω... Φυλαχθείτε από το Σατανά, που μηχανεύεται πάντα κάθε είδους δικαιολογίες, για να σας κάνει να πιστέψετε ότι είναι εύλογες και βάσιμες. Τις ωραιοποιεί για να τις κάνει να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο εύλογες και να σας εμποδίσει να έρθετε σε Μένα. Σας αγαπώ όλους. Κάνε τους να καταλάβουν ότι δεν σε αγαπώ περισσότερο απ' αυτούς, αυτό θα πρέπει μερικοί να το καταλάβουν πλήρως. Αν διαβάσουν το μήνυμά Μου Ειρήνης και Αγάπης, θα καταλάβουν. Εγώ, ο Κύριος, σας αγαπώ όλους με τον ίδιο τρόπο. Το επαναλαμβάνω για όσους ακόμη δεν έχουν καταλάβει. Ελάτε, λοιπόν, σε Μένα, επισκεφθείτε Με, ελάτε και πιείτε από Μένα και θα διψάσετε περισσότερο. Ελάτε και φάγετέ Με και θα Μ' επιθυμήσετε ακόμη περισσότερο.
Ανοίξτε τις καρδιές σας και δεχθείτε Με, μη Με αφήνετε να στέκομαι στην πόρτα σας! Καλωσορίστε Με στην καρδιά σας. Γνωρίζω τις ανάγκες σας, γνωρίζω τις αδυναμίες σας. Η ψυχή σας Με χρειάζεται και μόνο μέσω Εμού θα μπείτε στον Παράδεισο. Γιατί επιτρέπετε στην ψυχή σας να πιαστεί σ' αυτά τα δίχτυα, που έστησε ο εχθρός Μου; Επιστρέψτε σε Μένα, αντικρύστε Με, διδαχθείτε διαβάζοντας το Θείο Λόγο Μου, ο χρόνος που θ' αφιερώσετε, διαβάζοντάς Με, δεν θα πάει χαμένος. Μπορείτε βέβαια ν' αφιερώσετε στο Σωτήρα σας μια ώρα την ημέρα; Αγαπάτε ο ένας τον άλλο, έχετε ειρήνη μεταξύ σας, συγχωρείτε, όπως Εγώ συγχωρώ τις αμαρτίες σας, ανταποδίδετε το κακό με την αγάπη. Να είστε καλοί! Να είστε τέλειοι! Ελάτε, η Αγάπη σας αγαπά και η Aγάπη δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ. Η Αγάπη θα σας βοηθήσει και θα σας είναι οδηγός μέχρι τέλους. 

Κυριακή - Εορτή της Αγίας Μαρίνας

Βασούλα, η Άμωμη Καρδιά Μου χαίρεται κάθε φορά που συναντώ τα παιδιά Μου, ψηλά, στο μικρό Μου Σπίτι στην Τσαμπίκα. Εγώ, η Αγία Μητέρα σας, σας αγαπώ όλους. Έλα, Εμείς;

Ναι, Παναγία. Εμείς.
Oι Ροδίτες μού έδωσαν σταυρούς και μενταγιόν για να τα ασπασθεί ο Ιησούς.
Κύριε;

Εγώ είμαι.

Θέλεις να ασπασθείς αυτά τα αντικείμενα και να τα ευλογήσεις;

Σήκωσέ τα στα Χείλη Μου, θα ευλογηθούν όλα. 

Τα σήκωσα όλα στα χείλη του Ιησού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου