Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ.ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ,ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ,ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Βασούλα, ποτέ μην αμφιβάλλεις ότι είμαι Εγώ, ο Κύριος. Μη φοβάσαι, είμαι Εγώ, ο Ιησούς.

Πανικοβλήθηκα στη σκέψη, πως όλ' αυτά ίσως δεν προέρχονται από το Θεό... Mα τότε, πώς γράφτηκαν όλ' αυτά; Είμαι αναστατωμένη.

Βασούλα, είμαι Εγώ, ο Ιησούς, ο Σωτήρας σου, που σε έσωσε και σε ανέστησε από τους νεκρούς. Έλα, μη φοβάσαι... Επιθυμώ να ενισχύσω την Εκκλησία Μου. Η αίρεση έχει διεισδύσει, μπερδεύοντας έτσι την Αλήθεια και δημιουργώντας μεταξύ σας διαιρέσεις, που σας απομακρύνουν από την Αλήθεια. Η Εκκλησία Μου χρειάζεται αναζωογόνηση. Προσευχηθείτε για εκείνους τους ιερείς, επισκόπους, καρδιναλίους, που δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν στα πρόβατά Μου, γιατί αυτό είναι το αποτέλεσμα της παρέκκλισής τους. Ήταν και είναι ακόμη αδρανείς, ποτέ δεν αναζητούν τα δικά Μου συμφέροντα, αλλά τα δικά τους. Μετέτρεψαν σε μια έρημο τον εσωτερικό τους κόσμο και το ξέρουν. Κανένα πρόβατο δεν έλκεται από την έρημο. Είναι φυσικό κάθε πρόβατο που περιπλανιέται να χάνεται, γιατί δεν υπάρχει κανένας ποιμένας να το φυλάει, να το αγαπάει, να το προστατεύει και να το τρέφει. 
Έχω φανερώσει στον κόσμο πολλά θαυμαστά Έργα από την αρχή των Kαιρών. Αγαπημένη, αφού ο κόσμος απορρίπτει τα Θεία Μου Έργα, αφαιρώντας σας κάθε ελπίδα και απομακρύνοντάς Mε έτσι, ο θυμός Μου απέναντι σ' αυτούς τους ποιμένες φουντώνει. Πλησιάζει ο καιρός που θα τους αποκαλύψω τη Δόξα Μου και αυτό θα φανεί με ένα Σημάδι, ένα επιβλητικό Σημάδι, για να καταλάβουν πόσο είχαν σφάλει. Αυτό το Σημάδι θα σας δοθεί για να πιστέψουν πολλοί. Προσευχηθείτε, γιατί ο καιρός πλησιάζει, προσευχηθείτε για τη Μεγάλη Επιστροφή της Ειρήνης και της Αγάπης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου