Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΕΧΕ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Ιησού;

Εγώ είμαι. Αχ! το μόνο που σου ζητώ είναι Αγάπη. Δόξασέ Με, μοιράζοντας το Μήνυμά Μου. Δείξε την Αγάπη Μου στις συγκεντρώσεις. Βασούλα, μην κοιτάς πέρ' από τον ώμο Μου για το τι θα γίνει αύριο, κοίτα αυτό που σου προσφέρει το σήμερα.

Κύριε, είναι λάθος να κάνουμε σχέδια;

Έχω πει να μην ανησυχείτε για το αύριο. Μην ανησυχείς, έχε Μου εμπιστοσύνη. Θα ήθελα να καταλάβεις ότι αφήνοντάς Μου χώρο ν' ανασάνω μέσα σου, τότε θα μπορέσω ελεύθερα να κάνω το Έργο Μου. Θα ήθελα κάποτε να καταλάβεις πλήρως, πως ό,τι έχεις προέρχεται από Μένα και είναι δικό Μου Έργο και όχι δικό σου. Χωρίς Εμένα είσαι ανίκανη ακόμη και ν' ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου. Eγκαταλείψου, λοιπόν, σε Μένα. Μην αφήνεις την υποκειμενικότητά σου να σε εξαπατά. Σε αγαπώ και δε θα σε αφήσω να πέσεις. Πόθησε Εμένα και τίποτε άλλο. Δέξου ό,τι έχεις και ό,τι σου δίνω, μην ακούς τα σχόλια του κόσμου. Βασίσου σ' Εμένα, γιατί αυτό είναι Δικό Μου Έργο. Η υποκειμενικότητα θα σε οδηγεί πάντα εσφαλμένα, άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως έρχονται από μόνα τους. Έτσι εργάζομαι. Μη "σπρώχνεις" τα πράγματα, τα γεγονότα, "σπρώχνοντάς" τα, σπρώχνεις κι Εμένα μακριά. Γι' αυτό μείνε και παράμεινε ένα τίποτα, άσε όλα να προέλθουν από Μένα.

Κύριε, πώς μπορώ να ξέρω τη διαφορά ανάμεσα στην "υποκειμενικότητα" και την "έμπνευση"; Είναι δύσκολο.

Αγαπημένη, θα σου πω τούτο: κάθε βήμα που θέλεις να κάνεις, έλα πρώτα σε Μένα. Έλα και συμβουλέψου Με, προσευχήσου στο Άγιο Πνεύμα της Συμβουλής - και το εννοώ, κάθε βήμα. Oτιδήποτε θέλεις ν' αναλάβεις, έλα πρώτα σε Μένα κι Εγώ θα σε καθοδηγήσω. Ποτέ, μα ποτέ, μην κάνεις σχέδια από μόνη σου. Βασούλα, προσευχήσου για διάκριση. Μη βιάζεσαι. Έχω καταστρώσει τα σχέδιά Μου πολύ πριν γεννηθείς. Κόρη, σου έχω αναθέσει να διακηρύξεις και να μεταδώσεις το Μήνυμά Μου στον κόσμο, μην ξεχνάς όμως ότι δε σου ζητώ να τους πείσεις - όσοι έχουν αυτιά ας ακούσουν. Να θυμάσαι, λοιπόν, λουλούδι όλες Μου τις οδηγίες.
Εμείς;

Ναι, Κύριέ μου.



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:


Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου