Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ βασανίζονται όλοι οι δαίμονες και εντείνουν τις δυνάμεις τους με κάθε τρόπο, φθάνοντας στα άκρα.

(Στις ΗΠΑ, σφοδρή διαμάχη ξέσπασε εναντίον μου, πριν από την άφιξή μου. Φαίνεται, όπως μου είπε κάποτε ο Κύριός μας, ότι με την προσέγγιση του Αγίου Πνεύματος αγριεύουν όλοι οι δαίμονες και ο διάβολος βάζει όλη την ενέργεια των πονηρών δυνάμεων για να προκαλέσει χάος. Με τι χαρακτηριστικό τρόπο μάχεται ο διάβολος το σωτήριο μήνυμα του Σωτήρα μας! Και πόσες φορές έδρασε με τον τρόπο αυτό, πριν την άφιξή μου, πάνω σ' αυτούς που είναι αφοσιωμένα παιδιά του Θεού! Είθε οι ψυχές αυτές που επιτρέπουν στο Σατανά να να τους ψιθυρίζει στο αυτί και τον ακούνε, να συγχωρεθούν και να φυλαχτούν από το κακό... Κι όμως, επειδή όλος αυτός ο θόρυβος έβγαινε από τα βάθη της Κόλασης, το δυνατό Χέρι του Θεού κατάφερε να τον διώξει, και ο Κύριός μας θριάμβευσε στο τέλος. Συγκεντρώθηκαν χιλιάδες για ν' ακούσουν το μήνυμα του Κυρίου Μας, και αυτοί που υπήρξαν θύματα του Σατανά και έκαναν ψεύτικες δηλώσεις από διαδόσεις για να εμποδίσουν την παρουσία μου, αποδυναμώθηκαν...)
Ευλογημένος αυτός που επιζητεί τη δικαιοσύνη και ενεργεί με ακεραιότητα...

Παιδί Μου, μάθε ότι όλες οι γλώσσες που πρόφεραν κατηγορίες εναντίον σου, κατά την ημέρα της Κρίσεως θα διαψευσθούν, εκτός και αν μετανοήσουν. 
Χρειάζονται προσευχή και θυμίαμα εξιλέωσης.
Στον ήχο του Αγίου Μου Πνεύματος βασανίζονται όλοι οι δαίμονες και εντείνουν τις δυνάμεις τους με κάθε τρόπο, φθάνοντας στα άκρα. 
Επιτίθενται στους απεσταλμένους Μου με ανήλεη οργή και ψευδολογίες, επειδή αυτές οι Εξουσίες, οι Αρχές και οι Δυνάμεις έχουν μεγάλη ισχύ πάνω στη γη. 
Όμως μη φοβάσαι, πειθαρχούν στις διαταγές Μου.
 Οπισθοχωρούν ενώπιόν Μου και τρέμουν ενώπιον του Σταυρού Μου.
Σε έχρισα με μύρο, χαρμόσυνε αγγελιαφόρε Μου, για να είσαι η ηχώ Μου της Αγάπης, της Ενότητας και της Συμφιλίωσης. 
Το λέω κατ' επανάληψη ότι σε έχω κάνει μάρτυρα για το λαό Μου βλέπεις; 
Όλοι συγκεντρώνονται και έρχονται για να ακούσουν τον Ύμνο Μου της Αγάπης και όταν τον ακούσουν ακτινοβολούν, γιατί Εγώ, σαν ήλιος, φέγγω πάνω τους με τη λαμπρότητά Μου και τη Δόξα Μου.
Σήμερα, σας το λέω: ο Σωτήρας σας θα συντομεύσει τη νίκη Του. 
Η επιστροφή Μου δεν αργεί. 
Θα φέρω τη σωτηρία σε όσους Με αγαπούν.
Από την αρχή μίλησα για τα μέλλοντα και προανήγγειλα γεγονότα προτού συμβούν, κι όμως πολλών τα μαλλιά έγιναν γκρίζα κι ακόμη δεν εννόησαν τα λεγόμενά Μου κι ούτε θα τα εννοήσουν.
 Γι' αυτό κι Εγώ θα σας δώσω την επίγνωση.
 Σας είχα προειδοποιήσει άλλοτε, γενεά, ότι εξαιτίας της Μεγάλης αυτής Αποστασίας, οι επαναστάτες (Με άλλα λόγια, οι επαναστάτες είναι "ο καπνός του Σατανά" για τον οποίο μίλησε ο Πάπας Παύλος ΣΤ΄.) που ονομάζουν τους εαυτούς τους διανοούμενους με βαθμό, μπήκαν κρυφά με έφοδο στο Ιερό Μου για να διαρπάξουν και να λεηλατήσουν ελεύθερα. Πρόθεσή τους ήταν να ποδοπατήσουν, όπως τη λάσπη στους δρόμους, τη Θεότητά Μου και την Παντοτινή Θυσία Μου, εγκαθιστώντας νομοθέτες αχρείων νόμων.
Έχω πει ότι το Χέρι Μου είναι πάντα υψωμένο για να χτυπήσει και ότι η Δικαιοσύνη Μου θα φυσήξει πάνω σας και θα σας προξενήσει αμέτρητες φουσκάλες, κατακαίοντας τη γενεά σας και κάθε ζωντανή ύπαρξη γύρω της. 
Τότε, πολλοί θα θέλουν να ανασάνουν αλλά δεν θα εισπνέουν παρά καυτό άνεμο που θα τους καίει τα σωθικά αφήνοντάς τους σαν ζωντανούς πυρσούς.
Δεν ήξερες, γενεά διεφθαρμένη, ότι στους σκοτεινούς καιρούς που ζεις, εισπνέεις μια καυτή αποστασία ; 
Αποστασία που σε καίει μέσα κι έξω γεμίζοντας το εσωτερικό σου με αμέτρητες φουσκάλες;
Μερικοί μπορεί να ρωτήσουν: " γιατί το έκανε αυτό ο Θεός σ' εμάς;" 
Δεν διαβάσατε ότι "η οργή του Θεού φανερώνεται από τον ουρανό για να τιμωρήσει κάθε ασέβεια και κακία των ανθρώπων, που με τα άδικα έργα τους συγκαλύπτουν την αλήθεια( Ρωμ. 1:18)
Κι όμως κανείς δεν κατάλαβε τα λόγια Μου...
Είχα ζητήσει σημαντικές και ειλικρινείς επανορθώσεις για να μην υποστείτε τις συνέπειες αυτής της Αποστασίας, ελάχιστες όμως ήταν αυτές που έλαβα, επειδή τα λόγια Μου λογοκρίθηκαν λόγω δυσπιστίας απέναντί Μου. 
Δεν Με πίστεψαν και δεν πίστεψαν απόλυτα στη Δύναμή Μου, ώστε να διαδώσουν τα λόγια Μου και να προειδοποιήσουν τη γενεά αυτή.
Η δική σου συμπεριφορά, γενεά, και οι πράξεις σου έφεραν πάνω σου την Αποστασία αυτή που σου τρυπάει την καρδιά, αλλά συγχρόνως, ενώ σας τα λέω αυτά, τα Μάτια Μου γεμίζουν δάκρυα Αίματος και η Καρδιά Μου συνεχίζει να θρηνεί σα φλογέρα για όλους σας...
Σήμερα φωνάζεις, γενεά: "Θεέ μου, αγωνιώ για την οικογένειά μου και για μένα. Σφαδάζω και πονώ από τον καυτό άνεμο." 
Μέχρι σήμερα όμως τα λόγια Μου τα αγνοήσατε και δεν τα πήρατε στα σοβαρά. Ασθμαίνετε αναζητώντας καθαρό αέρα, ενώ καίγεστε εσωτερικά, κι όμως όταν το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος κατεβαίνει μεδύναμη επάνω σας για να σας ελευθερώσει κι έρχεται ένδοξα κοντά σας για να εισπνεύσετε την Πνοή της Ζωής, την Πνοή του Θεού, δηλαδή το Άγιο Πνεύμα, οι ατίθασες και ανυπότακτες καρδιές σας εξακολουθούν να Με απορρίπτουν.
Η επιστροφή Μου επίκειται, άσχετα αν δεν έχετε πλήρως συλλάβει τη σημασία της.
 Και έτσι λοιπόν, Βασούλα Μου, η Αγάπη Μου για όλους σας Με ωθεί να επισπεύσω την Επιστροφή Μου.
Η Παντοδυναμία, η Σοφία και η Καλοσύνη θα κυριαρχήσουν σύντομα. 
Η Εκκλησία θα αναβιώσει μέσα στην Τριαδική Της Δόξα.
Μακάριος όποιος Μου επιτρέπει να κατοικήσω στην ψυχή του.
Μακάριος όποιος γέρνει στο Στήθος Μου και Μου επιτρέπει να τον αγκαλιάσω, η ψυχή του θα αναγνωριστεί ( Θα γίνει αποδεκτή.) στις Αυλές Μου από την οσμή της δικής Μου ευωδίας επάνω του.
Μακάριος όποιος δέχεται τον Λόγο Μου και τον φυλάει, θα κριθεί άγιος.
Να πεις στη γενεά αυτή και ειδικά σε όσους δεν Με γνωρί-ζουν, ότι Εγώ ο οποίος από Θεϊκή Αγάπη σου έδωσα μυστικές χάρες για να ανορθώσεις την Εκκλησία, να την ομορφύνεις και να Της δώσεις να πιει από Πηγές Ζωντανού Νερού, είμαι ο Συγγραφέας της αποκάλυψης αυτής και φυλάω ακόμη μεγαλύτερες χάρες από τη Δύναμή Μου, επειδή αυτές θα σου δοθούν αργότερα και στην ώρα τους.

Μου χάρισες από τα αγαθά Σου.
Κύριε, Εσύ που αγαπάς τη Ζωή,
το φιλεύσπλαχνο δώρο Σου έσωσε εμένα και πολλούς άλλους.
Δόξα στο Θεό, δοξασμένο το Άγιο Όνομά Του.

Αναπαύσου τώρα, αγαπημένη Μου στο Αναπαυτήριό σου ( Η Ιερή Του Καρδιά. ), οι μελωδικοί παλμοί που ακούς είναι οι στεναγμοί της Αγάπης Μου για τον καθένα από σας.
Έλα, εμείς;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου