Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα, Ρώμη, η ψυχή σου έχει πάρει την εικόνα του Θηρίου και έλαβες θέση φρουράς μέσα στην περιοχή Μου απαγορεύοντας την είσοδο στο Άγιο Πνεύμα Μου και στους προφήτες που προφητεύουν στο Όνομά Μου και σου φωνάζουν να μετανοήσεις και να απαρνηθείς τον κακό δρόμο.

Κύριε, καταφύγιό μου,
παρηγοριά μου, χαμόγελό μου,
πηγή μου, σύμπαν μου. Σε αγαπώ.
Ειρήνη σε σένα. Έχε Με ανάγκη: είμαι η Πηγή της Ζωής σου, είμαι η πηγή της χαράς σου. Έχε Με ανάγκη όπως έχεις ανάγκη τον αέρα που αναπνέεις. Θέλεις σήμερα να εργαστείς μαζί Μου; ( Ο Ιησούς εννοεί να μου υπαγορεύσει.)

Ναι! Ναι! Η χαρά μου και η ζωή μου
είναι ο Ίδιος ο Θεός, ο Θεός που με αγαπά.
Έλα και βοήθησέ μας σ' αυτή την κρίσιμη Ώρα,
δεν υπάρχει τέτοια βοήθεια από τους ανθρώπους!

Κόρη, μεγαλωμένη και σχηματισμένη από Μένα, ελάχιστοι ακούνε - η αμαρτία είναι ακόμα ζωντανή στις καρδιές τους, η περηφάνια τους κυβερνά. 
Η γενεά σου κατευθύνεται σ' ένα λουτρό αίματος. 
Δεν θα παραμείνω κρυμμένος άλλο πια. 
Τώρα θα αναλάβει η Δικαιοσύνη Μου. 
Δεν έπαψα ποτέ να στέλνω τα φερέφωνά Μου για να σας προειδοποιήσουν, κι όμως μέχρι σήμερα τους αγγελιαφόρους Μου, τους απορρίψατε και τους αποκηρύξατε με μανία.
 Πολλές ιερατικές Μου ψυχές, οι κρατούντες σε υψηλές θέσεις, ορκίστηκαν να τους εξουθενώσουν.
 Μεταχειρίστηκα κάθε μέσον για να πλησιάσω αυτή την άπιστη γενεά για να την σώσω και να ψιθυρίσω στην καρδιά της λίγη φρόνηση, αλλά το Πνεύμα Μου διώκεται από το δικό τους πνεύμα. 
Απεχθείς εκείνοι των οποίων η πίστη είναι διεφθαρμένη. 
Επανειλημμένα τους έδωσα σημάδια της Αγάπης Μου αλλά πέταξαν την Αγάπη Μου κάτω από τα πόδια τους. 
Γι' αυτό το λόγο θα κατέβω για να συντρίψω τη δύναμη των κακών κι Εγώ θα καταδιώξω τους κακούς μέχρι τον τελευταίο!
Αποστρέφω τα Μάτια Μου από τον κόσμο για να μη βλέπω άλλο την κακία τους, και αυτούς που λένε: "θα υπερισχύσουμε με τη γλώσσα μας. Τα χείλη μας είναι δικά μας. Ποιος θα γίνει αφεντικό επάνω από μας;" (Ψαλμός 12:4).
Τώρα η αδικία, ο εγωισμός και η κακία έχουν υψηλή θέση μεταξύ των γιων και των θυγατέρων των ανθρώπων... 
Οι συνάξεις των αγίων Μου στον ουρανό πενθούν για την εικόνα που έχουν πάρει... Έχουν ανταλλάξει την Εικόνα Μας (Την Εικόνα της Παναγίας Τριάδος.) που τους είχαμε δώσει και που τους ταύτιζε με γιους και θυγατέρες του Υψίστου, με την εικόνα του Θηρίου... Σήμερα, όσο περισσότερο τους καλώ μέσ' από τα φερέφωνά Μου, τόσο περισσότερο απομακρύνονται από Μένα.
( Μήνυμα για τη Ρώμη.)Κάποτε ήσουν η Εδέμ Μου, Ρώμη, ο δικός Μου Κήπος χαρίτων - ακόμη και οι άγγελοί Μου έμεναν έκθαμβοι από την τέλεια ομορφιά σου και κυβερνούσες τον Οίκο Μου με αγιότητα και δικαιοσύνη. 
Η τιμιότητα και η αγάπη ήταν η ψυχή του Οίκου Μου. 
Πράγματι αντανακλούσες το Αιώνιο Φως Μου και άφηνες αιώνια ανάμνηση στους αγίους και τους αγγέλους Μου.
 Ο πλούτος σου και οι θησαυροί σου ήταν τότε ουράνιοι.
 Σήμερα, Ρώμη, η ψυχή σου έχει πάρει την εικόνα του Θηρίου και έλαβες θέση φρουράς μέσα στην περιοχή Μου απαγορεύοντας την είσοδο στο Άγιο Πνεύμα Μου και στους προφήτες που προφητεύουν στο Όνομά Μου και σου φωνάζουν να μετανοήσεις και να απαρνηθείς τον κακό δρόμο.
 Για να σε σώσω, Εγώ ο Ίδιος έρχομαι τώρα στην πόρτα σου για να σου απευθύνω το λόγο. 
Δεν διάβασες: "όποιος είναι από το Θεό ακούει τα λόγια του Θεού;" (Ιωαν. 8:47) αλλά ως τώρα, ούτε μια λέξη που πρόφερα δεν εισχώρησε μέσα σου. 
Για σένα, τα Λόγια Μου δεν έχουν καμία ενέργεια και καμία αξία. 
Η χάρις Μου απορρίφτηκε και το λυτρωτικό Μου σχέδιο δυσφημίστηκε. 
Είσαι εξωφρενικά αντιδραστική και αλαζόνας όταν πρόκειται για την αλήθεια. 
Γι' αυτό το λόγο ισχυρίζεσαι ότι διαθέτεις γνώση και διάκριση όσον αφορά τα ουράνια Έργα Μου, ώστε να αμαυρώνεις τα φερέφωνά Μου που εκθέτουν το σκοτάδι σου στον κόσμο...
Κι εσύ, κόρη, μην αναλαμβάνεις ποτέ την υπεράσπισή σου - υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που μπορούν να σε υποστηρίξουν αλλά ο μεγαλύτερος όλων είναι το Άγιο Πνεύμα Μου.
Έχε την ελπίδα σου σε Μένα που έχω τη δύναμη να σε σώσω. 
Αν συνεχίσουν να σε κακομεταχειρίζονται αδίκως, γίνε πολύ ταπεινή, μιας και η τιμωρία που τους επιφύλαξα είναι η φωτιά - θα 'πρεπε να περιμένεις την απόκρουση και τις αναποδιές, αφού τους εξουσιάζει η αμαρτία...
Συνέχισε να διαλαλείς το μεγαλείο του Ονόματός Μου σε όλα τα έθνη.
 Εγώ σε στέλνω, λοιπόν, "Lo tedhal!" ( "Lo tedhal",στα αραμαϊκά σημαίνει: "μη φοβάσαι".).
Ναι, μη φοβάσαι!
(  Συνέχεια του μηνύματος της Ρώμης.).Θα συνεχίσω να σκορπίζω σε όλους σας το Άγιο Πνεύμα Μου και να δείχνω το μεγαλείο της Αγάπης Μου. 
Δεν έχετε διαβάσει: "όταν βρίσκεται νέο κρασί μέσα στο σταφύλι, λένε: Μη το χαλάσεις, επειδή μέσα του είναι ευλογία.(  Ησ. 65:8)".
 Θα κάνω το ίδιο για χάρη εκείνων που Με υπηρετούν με ορθότητα και υπακούουν σ' Αυτόν  που εμποδίζει αυτή την Ανταρσία μέσα στον Οίκο Μου.
Αρνούμαι να καταστρέψω το σύνολο - όμως αλίμονο στα ματωμένα χέρια! 
Κι εσύ, εσύ που έλαβες θέση φρουράς για ν' απαγορεύσεις στο Άγιο Πνεύμα Μου την είσοδο στην επικράτειά Του, θα στείλω το πιο βάρβαρο έθνος για να σε πολιορκήσει.
 Θα ρίξω στην έρημό σου μια φωτιά οργής μ' ένα σύννεφο που θα καλύψει τις πόλεις σου. Έτσι, η σκοτεινή εποχή σου θα πάρει τέλος...

Κύριε Μου, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα;
 Το αποτέλεσμα θα είναι
η Υπόσχεσή Μου :
Οι νέοι Ουρανοί και η Νέα Γη... 
Ρώμη, ποιος έδειξε ποτέ τόση αποφασιστικότητα σαν τη δική Μου, για να σε σώσει;
 Η δόξα Μου ανατέλλει πάνω σου, παρ' ότι η νύχτα ακόμη σε καλύπτει. 
Από πάνω σου φανερώνεται η λαμπρότητά Μου, - πώς γίνεται και δεν μπορείς ν' αναγνωρίσεις τους καιρούς και τα σημεία; 
Ακόμη δεν άκουσα από τον Οίκο Μου την δική τους κραυγή μετάνοιας. 
Ακόμη και τώρα δεν ακούνε αλλά στήνουν παγίδες στους απεσταλμένους Μου.
 Αν άκουαν και μετανοούσαν, θα μπορούσαν να αποτρέψουν πολλούς από τους πονηρούς τους δρόμους και από τις μοχθηρές τους πράξεις που τους οδήγησαν στην αποστασία! Δεν σταματούν ποτέ για να συλλογιστούν ότι γνωρίζω τα πάντα για την κακία τους κι επομένως αν δεν έρθουν να εξομολογηθούν την ενοχή τους και να ζητήσουν το Άγιο Πνεύμα Μου, δεν θα υποχωρήσω... 
Έλα, κόρη, ας πηγαίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου