Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Όποιος αγαπά, πράττει το Θέλημά Μου. Αυτό είναι το κλειδί της εισόδου σας στην ουράνια Βασιλεία Μου.

Γιαχβέ,
κάνε η αγάπη μου να είναι
τόσο συνυφασμένη με τη δική Σου,
που να μπορείς να πεις:
"Καλώς ήρθες στον Οίκο Μου."
Ισχυρίζομαι ότι η αγάπη αυτή είναι
συνυφασμένη και με το Θείο Θέλημά Σου και
δεν αρκεί μόνο να καταλαβαίνουμε τα Λόγια Σου,
αν δεν ενεργούμε σύμφωνα με αυτά, Κύριέ Μου.

Βασούλα Μου, η σκιά του θανάτου που πλανιέται πάνω από τη γενεά σου - μια σκιά που μπορεί να την βυθίσει στα έγκατα της αβύσσου - σκεπάζει τώρα ένα μεγάλο μέρος της. Αλίμονο σ' αυτούς που βολεύονται τόσο αναπαυτικά και νιώθουν ασφαλείς τώρα. 
Αυτοί είναι που παριστάνουν το Θεό και λένε: "Ο Γιαχβέ δεν έχει καμιά δύναμη επάνω μας."
 Κάθονται με σιγουριά πάνω στο θρόνο τους και δηλώνουν πως κανείς δεν μπορεί σε αξία να τους φτάσει.
 Χρειάζεται άραγε να πω περισσότερα; 
Η αγάπη λείπει από μέσα τους...
Εγώ θα μιλώ και εσύ θα γράφεις.
Προσευχήσου να αντηχήσουν τα λόγια Μου καθαρά για να τα ακούσουν όλοι. 
Σου εμπιστεύθηκα ένα από τα ευγενέστερα Έργα Μου στους καιρούς σας. 
Αυτό το θείο Έργο έχει ανατεθεί σε σένα. 
Ναι, ήταν θέλημά Μου να σου το δώσω και να το εναποθέσω με πολλή αγάπη στα χέρια ενός απλού παιδιού, που θα εξαρτιόνταν πλήρως από Εμένα.
 Αυτή τη στιγμή (Εδώ υπήρξε μια ελαφριά διστακτικότητα. Νόμισα ότι ο Θεός θα σταματούσε το μήνυμά Του και θα με άφηνε να φύγω, αλλά Εκείνος είπε τα ακόλουθα.) , δεν θέλω αυτή να είναι μια επίσκεψη περαστική από το Θρόνο Μου σε σένα, αλλά δώσε Μου εσύ το χρόνο σου και θα δεχθώ την προσφορά σου όπως δέχεται κανείς στεφάνια από γαρδένιες.

Αχ, Κύριέ Μου, η ουράνια Παρουσία Σου
συνοδεύεται από τα λεπτότερα αρώματα.
Δείξε μου λοιπόν, Κύριέ Μου,
το κάλλος του Προσώπου Σου
και κάλυψέ με το λαμπρό Σου Φως.
Κάνε με να ακούσω τη Φωνή Σου σαν
την πιο γλυκειά μελωδία, πιο γλυκειά
κι από χίλιες κερήθρες μέλι μαζί.

Έλα τότε να εισπνεύσεις το μύρο που βγαίνει από το Στόμα Μου.(Ο Θεός σταμάτησε για λίγο, ύστερα άλλαξε ο τόνος της Φωνής Του.)
Ποια είναι η σημαία που έχω υψώσει επάνω σου;

Η σημαία που βλέπω υψωμένη επάνω μου είναι η Αγάπη.

Ναι, η αγάπη. 
Η αγάπη είναι πάνω από όλα.
 Όποιος αγαπά, πράττει το Θέλημά Μου. 
Αυτό είναι το κλειδί της εισόδου σας στην ουράνια Βασιλεία Μου.
 Αν ισχυρίζεστε ότι ζείτε ενωμένοι μαζί Μου και δεν έχετε αγάπη, τότε δεν μπορείτε να λέτε ότι ζείτε ενωμένοι μαζί Μου. 
Μια αληθινή ζωή μαζί Μου είναι το να ζει κανείς με τον ίδιο τρόπο που έζησε ο Χριστός.
Ακούσατε ότι δεν θα μπουν στη Βασιλεία Μου εκείνοι που φωνάζουν το Όνομά Μου, αλλά μόνο εκείνοι που θρεμμένοι από την αγάπη,(Εδώ, αγάπη εννοεί επίσης τον Θείο Λόγο και την υπακοή σ' αυτόν.) πράττουν το Θέλημά Μου όσο βρίσκονται ακόμη στη γη. 
Πέστε Μου, σε τι χρησιμεύει ένα οπωροφόρο δένδρο που ποτέ δεν καρποφορεί; 
Ή σε τι χρησιμεύει μια άρπα χωρίς χορδές; 
Με άλλα λόγια, σε τι Μου χρησιμεύουν οι ύμνοι σας όταν λέγονται χωρίς αγάπη; 
Σε τι χρησιμεύουν οι θυσίες σας όταν προσφέρονται χωρίς αγάπη;
Ο στόχος σας λοιπόν πρέπει να είναι η αγάπη επειδή στο τέλος θα κριθείτε με το μέτρο της αγάπης και όχι της ευγλωττίας σας ή των γνώσεών σας, ή κάποιας θυσίας σας ή των δώρων που Εγώ, μέσα στην Αγαθότητά Μου σας δώρισα.
 Θα κριθείτε με το μέτρο της αγάπης σας. 
Τα χαρίσματα που σας έδωσα ήταν για να οικοδομήσετε την Εκκλησία.
 Το θεμέλιο σας και το οικοδόμημα των έργων και των χαρισμάτων σας ας είναι στερεωμένα πάνω στην αγάπη, για να μην υστερείτε σε καλά έργα. 
Ναι, επειδή ο καλός άνθρωπος κερδίζει την εύνοιά Μου.
Η Πόλη (Εδώ κατάλαβα ότι ο Γιαχβέ εννοούσε με τη λέξη "Πόλη" την επίγεια βασιλεία Του.) Μου θα υψωθεί πάνω στην ευλογία του Αγίου Πνεύματος... 
Και η θύελλα θα κοπάσει... 
Και τότε όλα τα πλάσματα πάνω στη γη θα ζουν μια αληθινή ζωή μαζί Μου και η αγάπη τους θα είναι τόσο συνυφασμένη με το Θέλημά Μου, που η ψυχή τους θα γίνει ο θρόνος της Σοφίας. 
Ναι, σ' αυτούς αναφέρεται η Γραφή όταν λέει: "η ψυχή του δίκαιου είναι ο θρόνος της Σοφίας." 
Επειδή η καρδιά που Με αγάπησε δεν στερείται θησαυρών.
 Όταν μίλησε το Πνεύμα Μου μέσα από το στόμα σου, περιστέρι Μου και είπε: "δεν αρκεί να κατανοούμε τα Λόγια Του αν δεν ενεργούμε σύμφωνα με αυτά." ήταν για να σας κάνω να καταλάβετε ότι αν η αγάπη σας δεν συμβαδίζει με το Θείο Θέλημά Μου, η πτώση σας θα είναι μεγάλη. 
Όσο είστε προσκολλημένοι στον εφήμερο αυτό κόσμο, ποτέ δεν θα αντιληφθείτε ότι το σώμα σας μπορεί να αιχμαλωτισθεί με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, ώστε οι σκέψεις σας να γίνουν ευγενείς σκέψεις.
 Και τότε, με τέτοιες θεϊκές και ευγενείς σκέψεις, στην κατάσταση αυτή της θείας χάριτος, έχοντας απορροφήσει μέσα σας τη δύναμη της Θεότητας, μέσα σας θα συντελεστεί το έργο Μου και θα γίνει το Θέλημά Μου.
 Και όπως είπα κάποτε σε όλους σας, το επαναλαμβάνω: Θα έρθει καιρός και αυτή η ώρα πλησιάζει, που αν και θα βρίσκεστε ακόμη ανάμεσα στους ανθρώπους, ο νους σας θα βρίσκεται στον ουρανό και θα δοξολογεί την Τρισαγιότητά Μας.
Αν και το σώμα σας θα κινείται ανάμεσα στους ανθρώπους, η ψυχή και ο νους σας αιχμαλωτισμένοι από το Θέλημά Μου, φωτισμένοι από το ανώτερο Φως Μου, θα μοιάζουν αγγελικοί. 
Θα βρεθείτε να βαδίζετε στην Εδέμ, στον Παράδεισο ανάμεσα στους αγγέλους και τους αγίους Μου, επειδή η κοινωνία σας μαζί Μου θα είναι ολοκληρωμένη...
 Α! Κι Εμείς θα χαιρόμαστε να βλέπουμε σ'εσάς τον εαυτό Μας. 
Θα είστε η εικόνα του αόρατου Θεού. 
Θα αντικρίζουμε μέσα σας τον ουρανό.(Έναν πνευματικό ουρανό)
Κι εσείς που θα Μας κατέχετε, θα μπορείτε να ζείτε τη ζωή που προσμέναμε από σας, μια ζωή που θα φτάσει, δια της τελείας σοφίας και πνευματικής αντίληψης, στην πλήρη και τέλεια γνώση του θεϊκού μου Θελήματος. 
Η ζωή που θα ζείτε, πολυαγαπημένα Μου παιδιά, εσείς που πλαστήκατε για τις αυτοκρατορικές Μας Αυλές, θα είναι σύμφωνη από κάθε άποψη με το Νου Μου.
 Εγώ θα σας αγιάσω, κι εσείς θα λάβετε τη δύναμη να γίνετε ολότελα αφοσιωμένοι. Όταν όλα αυτά τα πράγματα (Αυτά που ο Θεός μας λέει τώρα.) αναγγέλθηκαν στο Μήνυμα της Αλήθειας (Η Αγία Γραφή.) ελάχιστοι από σας κατάλαβαν τα λόγια Μου.
Σήμερα ο κόσμος ακούει αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα, βλέπει αλλά παράγει εικόνες που δεν καταλήγουν πουθενά. 
Όσο για εκείνους που φαίνονται να είναι κοντά στην Καρδιά Μου και κρατούν τα κλειδιά της Βασιλείας Μου, ακόμη κι αυτοί δεν έχουν καταλάβει. 
Κι όμως ποθούν διακαώς να Μου προσφέρουν προσευχές, ευχαριστίες, και μεταχειρίζονται αυστηρά το σώμα τους, όμοια με εκείνους τους οποίους στεφάνωσα με το στεφάνι της δόξας.(Οι Άγιοι.)
 Κι όμως, όταν η Θεϊκή Πνοή Μου (Το Άγιο Πνεύμα.) φυσάει επάνω σας ένα άρωμα, μια γλυκειά ευωδία για να σας ανανεώσει, ναι, όταν το Άγιο Πνεύμα Μου κατεβαίνει από τα ύψη των ουρανών για να πυρπολήσει τη γη σαν βαπτιστικό φιλί, κάνουν ό,τι μπορούν για να σβήσουν τη φλόγα του Αγίου Μου Πνεύματος.
Σήμερα, όταν η Φωνή Μου γίνεται ακουστή, τους τρομάζει και χάνουν τα λογικά τους κι αμέσως κάνουν ό,τι μπορούν για να την χαμηλώσουν. 
Εγώ που είμαι η πηγή ανεκτίμητων θαυμάτων, είμαι έτοιμος να ανοίξω τους ουρανούς και να σας κάνω γνωστές τις μυστικές προθέσεις Μου: την έκχυση του Αγίου Μου Πνεύματος, την Επαγγελία που αναφέρει η Γραφή, σκοπός του οποίου είναι να ενεργήσει πάνω στη δημιουργία Μου όπως δεν ξανάγινε ποτέ στο παρελθόν, υψώνοντάς τους ως τον ουρανό και φέρνοντας καθετί πάνω στη γη όσο το δυνατό πλησιέστερα στον ουρανό. 
Εγώ, Βασούλα, ο οποίος καθοδηγώ τα πάντα και αποφασίζω με τη Θέλησή Μου, ουδέποτε αθέτησα μια υπόσχεση, είμαι όμως γνωστός ότι γκρεμίζω κάθε φραγμό διαίρεσης.
Γι' αυτό λοιπόν πρέπει να στηρίζετε την ελπίδα σας σε Μένα επειδή, όπως είπα, είμαι έτοιμος να γκρεμίσω, με τη δύναμη και τη χάρη του Αγίου Μου Πνεύματος, τους φραγμούς της διαίρεσής σας και να σας ενώσω, για τη δόξα Μου, σε ένα Σώμα. 
Και τότε η γενεά σας, έχοντας ξαναβρεί τα λογικά της, θα φωνάξει σε Εμάς:
"Λατρευτή Τριάδα!
Κράτησε τα μάτια μας προσηλωμένα
στη μια Καρδιά και δώσε στη ψυχή μας
αυτά που στερείται.
Δώσε μας το χρίσμα Σου,
ω, Αγία και Θεϊκή
 Τριάδα,ρίχνοντας πάνω μας το μύρο σου,
για να μείνουμε άρρηκτα ενωμένοι
μαζί Σου, στο Θέλημά Σου, και
προετοίμασέ μας για την ένδοξη επικράτηση
της επίγειας Βασιλείας Σου,
κατά την οποία το Θέλημά Σου θα γίνει
η πεμπτουσία της καθημερινής μας ζωής
και το έμβλημα στο μέτωπο μας, και
η Αγάπη, σημαία πάνω από τα κεφάλια μας."

Αχ, κρίνο Μου, ο Πλάστης σου τα λέει αυτά, για να πας να πεις στους δικούς Μου:
"Ο Γιαχβέ, ο Κύριός Μου και
ο πιο σπλαχνικός Πατέρας,
θα μας ντύσει με την
αυτοκρατορική στολή Του,
και θα στολίσει τη γη με
τους κρυμμένους θησαυρούς
που με τόση ευσπλαχνία φύλαξε
για τους καιρούς μας."
Θα στολίσω τούτη τη γη με την Άνοιξη, τη δική Μου Άνοιξη. 
Ποια είναι η Άνοιξη του Γιαχβέ; 
Η Άνοιξή Μου, αγαπημένοι Μου, θα είναι όταν όλη η δημιουργία Μου θα λάμπει με φως λαμπρό. 
Με το βάπτισμα του εξαγνισμού, θα αναμορφωθείτε στην πρώτη σας εικόνα. 
Με αυτόν τον Εξαγνισμό, θα ποθείτε όλοι μια στενότερη κοινωνία αγάπης μαζί Μου και οι ψυχές σας φλογισμένες θα αναζητούν την Αλήθεια, την Οδό και τη Ζωή.
 Και μέσα στην Αλήθεια όπου θα γευθείτε μεθυστικά αρώματα, η ψυχή σας, προικισμένη με το Πνεύμα της Χάριτος, θα τελειοποιηθεί.
 Η ζοφερή σας εικόνα δεν θα υπάρχει πια επειδή Εγώ, ο Νυμφίος σας και ο στοργικότερος πατέρας, θα φέγγω επάνω σας.(Αποκ. 22:5)
Η Αγάπη βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για να αποκαταστήσει τη Βασιλεία Του. Αυτή θα είναι η επικράτηση της επίγειας Βασιλείας Μου και το θέλημά Μου θα γίνει στη γη όπως γίνεται στον ουρανό.
 Τώρα λοιπόν είναι καιρός για μετάνοια.
 Χρησιμοποιήστε σωστά τον καιρό σας, γιατί ζείτε σε πονηρούς καιρούς. 
Απαρνηθείτε το θέλημά σας και βρείτε κοντά Μου χάρη αναγνωρίζοντας το Θέλημά Μου. 
Α, Βασούλα, ευλογημένη από το Κάλεσμά Μου, σκόρπισε τα λόγια Μου σε ποτάμια Ελέους και Ελπίδας. Γίνε σαν το κρίνο την περίοδο αυτή της Σαρακοστής, αδιαφορώντας για τον εαυτό σου και άφησε τον Φύλακά σου να σε φροντίζει. Σβήσε ολότελα και γίνε σαν ρευστή ουσία, για να μπορείς να χυθείς μέσα σε Μένα, το Θεό σου, και να ενωθείς πνευματικά μαζί Μου... Εγώ, ο Θεός, θα σε συναντώ όποια ώρα της ημέρας θέλεις. Κάλεσέ Με όποτε θέλεις, αγαπημένη Μου. Ύψωσε λοιπόν το πνεύμα σου προς Εμένα υμνώντας Με με ευγνωμοσύνη και δόξασε το τρισάγιο Όνομά Μου για το χάρισμα που σου έδωσα: μια ορθάνοιχτη πύλη που οδηγεί σε Μένα.
Κήπε της Πόλης Μου (Ξαφνικά ο Γιαχβέ, ο γλυκύτατος Θεός μου, μίλησε συμβολικά. Φωτίζοντας το νου μου με έκανε να καταλάβω ότι "κήπος της Πόλης Μου" σημαίνει : "Βασούλα του Ιερού Μου", καθώς και "κράτος του Κράτους")
κράτος του Κράτους
άντλησε με χαρά από Μένα τη Ζωή.
Α! και εξαφανίσου μέσα στη Θεότητά Μου. 
Μην αφήνεις καμιά σκιά να διασχίσει το πνεύμα σου.
 Ο Κύριός σου σπλαχνικά σκύβει κοντά σου για να σε ντύσει με τον στολισμό της Αγάπης Του. 
Θα αυξάνομαι μέσα σου, γι' αυτό μην ενδίδεις στις αδυναμίες σου και Μου προκαλείς θλίψη αμφιβάλλοντας για την αγαθότητά Μου.
 Αγκάλιασε ολόψυχα την πολύτιμη δρόσο της θείας χάρης που οδηγεί το πνεύμα σου στο Ανώτερο Φως Μου. 
Η ίδια η Άνοιξη σε προσκαλεί.


Κύριέ μου, πολλοί μεγάλοι βασιλιάδες
θα χάριζαν ολόκληρο το βασίλειό τους
για μια σταγόνα από αυτές τις χάρες
που με τόση στοργή μου πρόσφερε
η άπειρη Θεϊκή Σου Αγάπη.
Θα έπαιρνα το θάρρος να συνεχίσω λέγοντας:
"Ναι! Ναι! Σε μια στιγμή παράφορης Αγάπης,
μου πρόσφερες άφθονες χάρες που τις
σκόρπισες αφειδώς πάνω σε τι; Σε μια ταλαίπωρη..."

Κι όμως είσαι η εκλεκτή Μου! Ακόμη και τότε,( Ο Θεός εννοούσε πριν ακόμη μεταστραφώ, δηλ. πριν από το Θείο κάλεσμα.)είδα μέσα στην ανθρώπινη αδυναμία σου αυτό που υπήρχε κάτω από την κρούστα της αμαρτίας, είδα κάτω από τα σκοτεινά αυτά στρώματα μια παιδική αγάπη, και η Καρδιά Μου σ' αυτή τη θέα συγκινήθηκε μέχρι δακρύων. Και μόνο αυτό αιχμαλώτισε το Έλεός Μου. Ήσουν υποδουλωμένη στην αμαρτία κι όμως μια λεπτή ροή αγάπης ξεπηδούσε από σένα πότε-πότε. Και τότε είπα: "Θα αναλάβω να καταστρέψω κάθε τι που δεν είναι δικό Μου, και να αναζωπυρώσω με τη φλόγα Μου ό,τι λίγο απομένει ακόμη από Μένα." Και με το ξεχείλισμα της λυτρωτικής Μου Ευσπλαχνίας, έπραξα σύμφωνα με το Θέλημά Μου. Έλα τώρα και γίνε σαν πύρινη δάδα μέσα σ' αυτό το σκοτάδι της γενεάς σου. Πλησίαζέ Με συχνά για να γευθείς τη γλυκύτητά Μου και να βιώσεις τις χάρες αυτής της εγγύτητας, αλλά τιμώντας Με συγχρόνως.

Βασούλα, Εγώ, μαζί με τον Υιό Μου, τον Ιησού Χριστό και το Άγιο Πνεύμα, αφήσαμε επανειλημμένα τον ουράνιο ένδοξο Θρόνο Μας για να κατεβούμε στη γη αυτοπροσώπως, και σε επισκεφθήκαμε με τον τρόπο αυτό για να τυπώσουμε πάνω σου τον Ύμνο της Αγάπης Μας. Σου αναθέσαμε το καθήκον να μεταβιβάσεις τα θεϊκά λόγια Μας σε πολλά έθνη κι εσύ έκανες αυτό που σου ζητήσαμε να κάνεις. Άφησες σπίτι και οικογένεια, χώρα και ανέσεις προς χάριν του Ονόματός Μας, πολυαγαπημένη Μου, και γι'αυτό σου υπενθυμίζω την ανταμοιβή της αυταπάρνησης: και μόνο γι' αυτό θα ανταμειφθείς εκατονταπλάσια και θα κληρονομήσεις τη Βασιλεία Μου, δηλαδή την αιώνια ζωή. 
Κόρη Μου, στην οποία εμπιστεύθηκα τον τεράστιο αυτό θησαυρό, μη δίνεις προσοχή σε ανταγωνιστικές συζητήσεις που γίνονται στο Όνομά Μου.
 Γίνε σαν περιστέρι που σκίζει τον αέρα, πάνω από κάθε κραυγή και αναταραχή. Μην αποσπάσαι λοιπόν και μην αναστατώνεσαι από εξωτερικούς παράγοντες. Στρέψε το βλέμμα σου σ' Εμένα, ενθυμούμενη ότι είμαι δικός σου κι εσύ δική Μου.
 Μη δυσαρεστείσαι όταν λαβαίνεις λιγότερο ένδοξες χάρες (Άμεσες απαντήσεις στις δικές Μου ερωτήσεις και σ' αυτούς που ρωτούσαν τον Κύριο, μέσω εμού. Επιπλέον, συνεχείς ευωδίες και οράματα της Παρουσίας Του.) από κείνες των πρώτων τριών χρόνων, επειδή ό,τι γίνεται σε σένα είναι για τη δική Μου δόξα. 
Για να σε διατηρήσω ταπεινή έκανα τη σοφή αυτή ενέργεια που για σένα ίσως να είναι ακατανόητη, αλλά αυτή Μου η ενέργεια σου έδωσε αμέσως την ελευθερία να έρθεις κοντά Μου και να εργαστείς ελεύθερα για Μένα.
 Η ενέργειά Μου σε έβαλε σε θέση να μπορείς να έρθεις κοντά Μου με τη δική σου θέληση, υψώνοντας τους λογισμούς σου σ' Εμένα, προσφέροντάς Μου ό,τι μπορείς. Και καθώς παρατηρούσα το σπόρο Μου να δίνει τη ζωή της για τη σωτηρία πολλών και να μη στηρίζεται σε κανένα άλλο παρά μόνο στο Σωτήρα της που έβγαλε την ψυχή της από την κοιλάδα του θανάτου και την οδήγησε σε στενή κοινωνία με την Καρδιά Του, χαιρόμουν για το σπόρο Μου.( Εδώ έγινε μια μικρή σιγή.) Πες Μου, μπορεί ο άνθρωπος να εξαπατήσει το Θεό;

Όχι, ποτέ.
Με το να ντύνεται κανείς στα λευκά
 (Ψευδοπροφήτες υπάρχουν πολλοί σήμερα, πολύ περισσότεροι από αυτούς που διάλεξε ο Θεός. Όμως ο Θεός το επιτρέπει αυτό για να δοκιμάζει τους ανθρώπους.)
δεν γίνεται πιο άγιος, ή ενάρετος, ή ειλικρινής.

Κι όμως πολλοί εξαπατούν τις καρδιές των παιδιών Μου, εξαπατούν Εμένα, με την ψευδολογία τους.(Ειδικά ένα άτομο που δεν παύει να προκαλεί το Θεό με τα ψευτικα μηνυματα της εξαπατωντας πολλους στο να την πιστεψουν.Θα την αναγνωρισετε απο το μηνυμα της που δηλωνει οτι τα μηνυματα της <<Αληθινης εν Θεω Ζωης>> σταματησαν τον Αυγουστο του 1977,ενα ψεμα που θα την ριξει στη δικη της παγιδα.)
Σε βεβαιώνω, όταν έρθει η Ημέρα Μου, θα αποκλειστούν από τη Βασιλεία Μου, γι' αυτούς τους λόγους επιβάλλεται κρίση.
Η χάρις Μου σε έκανε ικανή να διακρίνεις αυτό που προέρχεται από το Αληθινό Φως κι αυτό που προέρχεται από το σκοτάδι, όμως σε άφησα να δεις πόσο περισσότεροι έλκονται από το σκοτάδι παρά από το Φως. 
Σου τα είπα αυτά, ώστε όταν έρθει ο καιρός του ξεδιαλέγματος να θυμηθείς όλα όσα σου είπα...
Δώσε τους χαιρετισμούς Μου στους φίλους σου. Οι φίλοι σου είναι φίλοι Μου, περιστέρι Μου. Πες τους αυτά που τους λέει ο πολυεύσπλαχνος Πατέρας τους: Πες τους πως αν παραμείνουν ενωμένοι μαζί Μου μέσα στην Αγάπη Μου, η χαρά τους θα είναι ολοκληρωμένη και οτιδήποτε πασχίσουν για χάρη Μου αλλά δεν καταφέρουν να το ολοκληρώσουν ή να το επιτύχουν εξαιτίας της ανθρώπινης αδυναμίας τους, Εγώ, σαν Πατέρας που είμαι, βλέποντας την ευγένεια των σκέψεών τους, θα λάβω υπόψη τις καλές προθέσεις τους, επειδή θέλησαν να Με ευχαριστήσουν.
 Γι' αυτό λοιπόν κι Εγώ θα τους χορηγήσω ό,τι στερούνται, ώστε πολλοί να πιστέψουν στο Έργο Μου και στον Θεϊκό Ύμνο της Αγάπης. 
Δεν θα πιστέψουν χάρη σε αυτούς, αλλά χάρη στην έκδηλη τελειότητα του Έργου που θα συντελεστεί με την Θεότητά Μου.
(Το βλεμμα του Κυριου στραφηκε προς το μερος μου.Η ματια Του ηταν φιλικη και συγχρονως πατρικη.) 
Κι εσύ, περιστέρι Μου, ατένισε το Νυμφίο που σε ανύψωσε και με το Πνεύμα Του σε καθοδήγησε στην κλήση Του.(Ενω ο Παναγαθος Θεος προφερε αυτα τα λογια, η ψυχη μου πεταξε στα υψη, σε μια φευγαλεα ματια της Δοξας Του, δινοντας μου μια αμυδρη γευση της Θεικης Μακαριοτητας.) 
Ψάλλε Μου ένα ψαλμό λέγοντας:
Κρήνη Ζώντος Ύδατος,
φύλαξε την ψυχή μου σε καιρό θλίψης,
κράτησέ την προσηλωμένη στην Καρδιά Σου,
εκεί που οι Πηγές του Γιαχβέ δροσίζουν και
ευφραίνουν κάθε καρδιά που έρχεται να αναπαυθεί
στο βαθύτατο αυτό Κέντρο της Αγάπης.
Ιδού Εκείνος που με έντυσε
με τη βασιλική Του στολή
 ( Δηλαδη με τον ιδιο τον Χριστο) για να 
προσελκύσει γενναιόδωρα το ένα έθνος 
μετά το άλλο και να τα συνάξει σε ένα σώμα
γύρω από την υπερευλογημένη Αγία Τριάδα. 
Ιδού, η άπειρη Ευσπλαχνία που χαίρεται
πάντα με την ταλαίπωρη καρδιά μου,
σα να μην υπήρχαν άλλα πλάσματα εκτός από μένα.
Ας είναι αιώνια ευλογημένος ο Γιαχβέ. Αμήν.
Ναι, σου έδωσα τη Ζωή με τη θεότητά Μου, σβήνοντας τις ατέλειές σου. Και τώρα, δεμένη και αχώριστα ενωμένη με την ίδια τη Θεότητα, σε ευλογώ τριπλά στο Όνομά Μου. Είθε τα επιτεύγματά σου να φέρουν ευημερία σε όλη την ανθρωπότητα. Να τα επιτελείς αγιάζοντας το Όνομά Μου και να ζεις ειρηνικά με όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου