Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ο Αγγειοπλάστης, από τον ίδιο πυλό, έπλασε και τον Πατριάρχη Μου Βαρθολομαίο.

Βασούλα Μου, στις μέρες σου το Πνεύμα Μου θα ενισχύσει τη μαρτυρία σου.
 Θα φροντίσω για το Μήνυμά Μου ώστε τα λόγια Μου να παραμείνουν μέσα στον καθένα από σας. Σε βεβαιώνω: δίνε μαρτυρία στο Όνομά Μου και μη φοβάσαι - είμαι μαζί σου.
Θα αναδείξω μαθητές, θα τους εκπαιδεύσω, και θα τους στείλω να δώσουν μαρτυρία για το Μήνυμά Μου.
Το Μήνυμά Μου σώζει, γι' αυτό ο Σατανάς ξέροντας πόσες πολλές ψυχές θα του ξεφύγουν, θα συνεχίσει τη μάχη του με τις πλανεμένες ψυχές και θα τις χρησιμοποιεί για να διαστρεβλώνει τη ζωή σου και τον τρόπο που ζεις, με την ψευδόμενη πένα τους! Όμως θα ξεσκεπαστούν, παιδί Μου! Όσο περισσότερο σε καταδιώκουν, τόσο περισσότερο θα ενθαρρύνω εσένα και το λαό Μου εμφανιζόμενος στη θέση σου. Είσαι η Ηχώ Μου, η Ηχώ του Αγαπημένου του Πατέρα, - αυτό, όπως σου έχω πει Βασούλα Μου είναι ένα Δώρο από τον Ύψιστο για να σε ενθαρρύνει και συγχρόνως μια σφραγίδα του Μηνύματός Μου. 
Ο Πατέρας και Εγώ θα σε φροντίζουμε, παιδί Μου, και λέω σ' αυτή τη γενεά αυτά που κάποτε είπα στους μαθητές Μου: μακάρια τα μάτια που βλέπουν αυτό που βλέπουν, (Αυτοί που Τον βλέπουν στις συγκεντρώσεις.) γιατί πολλοί ποθούν κι αυτοί να δουν αλλά δεν βλέπουν... 
Γι' αυτό, συλλογισθείτε το προνόμιό σας, εσείς που Με έχετε δει, και χαρείτε! 
Κι εσύ, κόρη, επίτρεψέ Μου να σε εξαλείφω τελείως για τη δόξα του Ονόματός Μου. 
Έχω αναθέσει στους αγγέλους Μου τα Μηνύματά Μου να τα σκορπίσουν παντού γιατί σκοπεύω να κυβερνήσω τον κόσμο με αγιότητα και καθαρότητα. Να επιμείνεις στην αποστολή σου και σου το λέω, η Καρδιά Μου χαίρεται όταν βλέπω να σ' ευχαριστεί που το κάνεις! Μην επηρεάζεσαι από τους επικριτές σου, στηρίξου σε Μένα.
 Α! θα χαρώ πολύ όταν δω να γράφεται μια αναλογία πάνω στο Μήνυμά Μου! Μακάριος εκείνος που θα Με υπηρετήσει και θα εκτιμήσει τα σημερινά Μου Λόγια - θα τον βοηθήσω. 
Πες ( Από διακριτικότητα ο Κύριος μού επέτρεψε να μην αναφέρω το όνομα.) (...) ότι λαμβάνω υπόψη όλα όσα κάνει: "Γιε Μου, μην αναλαμβάνεις κι άλλα καθήκοντα, ( Καθήκοντα που τον αποσπούν από την "Αληθινή εν Θεώ ζωή" ) θα αυξηθούν και θα υποφέρεις από έλλειψη χρόνου! Ακόμη κι αν βιαστείς όσο περισσότερο μπορείς, ποτέ δεν θα φτάσεις. Αν με ρωτήσεις: "Κύριε, τι χρειάζεσαι;" θα σου πω:
"Το Μήνυμά Μου σώζει και ο καιρός επείγει - αυτό που άρχισες το έχω ευλογήσει. 
Δώσε σ' αυτή τη γενεά να φάει από τον δικό Μου Άρτο της σύνεσης και να πιει από το νερό της σοφίας. 
Το Μήνυμά Μου τρέφει και σβήνει την δίψα τους. 
Αυτή η γενεά πεθαίνει γρήγορα από έλλειψη τροφής. 
Ο καρπός των κόπων σου ( Βιβλία πάνω στην ''Αληθινή εν Θεώ Ζωή.'' )θα σώσει πολλούς. 
Βιάσου και απορρόφησε τώρα τα Μηνύματά Μου - άντλησε μέσα απ' αυτά τα πλούτη της Ιερής Μου Καρδιάς και φανέρωσέ τα. Σου έδωσα υγεία για να αποκαταστήσεις την υγεία της Εκκλησίας Μου - άντλησε από τα Μηνύματά Μου όλο το φως που χρειάζεται για να φωτίσεις τις καρδιές των ιερατικών Μου ψυχών και τις καρδιές των λαϊκών. Μέσα σ' αυτά σου έδωσα ένα θησαυρό ενότητας - προώθησε την ενότητα κάτω από το φως του Μηνύματός Μου.
Σχολίασε τα Λόγια Μου κάνοντας παραλληλισμούς - πλήθος εθνών θα φωτιστούν από την ομορφιά αυτού του έργου. 
Έπραξες καλά γράφοντας για τον Πάπα Μου αλλά

ο Αγγειοπλάστης, από τον ίδιο πυλό, έπλασε και τον Πατριάρχη Μου Βαρθολομαίο.
Με την ίδια περηφάνια που έγραψες για τον Πάπα Μου γράψε και για τον αδελφό σου! (Τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.). Ολοκλήρωσε αυτό το έργο με τον ίδιο τρόπο. 
Σου το λέω: χρησιμοποίησε τα Μηνύματά Μου, γιατί μέσα απ' αυτά θα μπορέσεις ν' αποκτήσεις αρκετή γνώση ώστε να καταλάβεις τις επιθυμίες Μου. 
Η μόνη σου φιλοδοξία στο εξής να είναι να δρέψεις πλούσια σοδειά από την Αληθινή εν Θεώ Ζωή!
 Σε ευλογώ και σε διαβεβαιώνω ότι η Μητέρα Μου και Εγώ είμαστε ενωμένοι μαζί σου. IC."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου