Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Εγώ, ο Θεός σας, σας λέω: γιοι! και θυγατέρες! Είστε απόγονοι του Υψίστου! Κατάγεστε από την ίδια την Κυριαρχία και την Λαμπρότητα - ω ελάτε! ανήκετε σε Μας! ( Η Παναγία Τριάδα.). Ανήκετε στον Ουρανό... Έχετε Βασιλική καταγωγή, λοιπόν γιατί, γιατί ακούτε το Θηρίο;

Πάτμος

Κύριε, βοήθησε τους αδύναμους και
σώσε τους άθλιους αυτού του κόσμου.

Ειρήνη σε σένα. 
Η Χάρις είναι πάνω σου. Κόρη, η Καρδιά Μου στενάζει διαρκώς - οι ταπεινοί, οι άθλιοι και οι αθώοι Με άκουσαν και είναι οι παρηγορητές του Παρηγορητή.
 Η Πιστή Αγάπη βρίσκεται ανάμεσά σας αλλά δεν Με βλέπουν όλοι. 
Βάζω όλη Μου την Καρδιά σ' αυτόν ( Την Αληθινή εν Θεώ Ζωή.) τον Ύμνο Αγάπης. 
Βάζω όλη Μου την Καρδιά μέσα σε ύμνους από αγάπη για όλους σας, καλούς ή κακούς. Έγινα ικέτης για χάρη σας, κι αν ο Θεός σας χωλαίνει δίπλα σας, και οι περαστικοί δεν Με αναγνωρίζουν, είναι επειδή είμαι καλυμμένος από το αίμα και από τους εμπτυσμούς αυτής της γενεάς που ζει στην αχρειότητα και την αμαρτία...
Ω γη, τόσο διεφθαρμένη! 
Έπαψες να υπάρχεις...
 Ο Θεός σου ήρθε σε σένα αλλά εσύ δεν Τον αναγνώρισες. 
Δεν άκουσες; Είμαι Θείος και με την Θεότητά Μου θέλω να σας σώσω, για να ενωθείτε κι εσείς με τους αγίους. 
Κι' όμως, παρά την προσφορά Μου, πολλά παιδιά Μου δεν θέλουν να μετανοήσουν ούτε είναι έτοιμα να εγκαταλείψουν τα αμαρτήματα τους - αμαρτήματα που τους δένουν με οτιδήποτε άλλο εκτός από Εμένα. 
Η Ψυχή Μου είναι γεμάτη στεναγμούς, ναι, πες τους κόρη ότι ο τρίχινος σάκος Μου είναι βουτηγμένος στο Αίμα Μου.
Ακούστε Με: και σήμερα όπως χθες - ο Άγιος δέχεται εμπτυσμούς, μαστιγώνεται από τον κάθε περαστικό.
 Ο Τίμιος Σταυρός, το Όργανο της σωτηρίας σας, ποδοπατείται από τον άνθρωπο καθημερινά... Α... υποφέρω πολύ...
Σήμερα άνοιξα τις παρακαταθήκες Μου στον ουρανό για να σας δώσω άφθονη τροφή. Στρώνω ένα δρόμο που να σας οδηγήσει όλους στον ουρανό. 
Είπα "παρ' όλο που η γενεά αυτή με τόση προθυμία ρίχτηκε στα πόδια του Σατανά, Εγώ, ο Άγιος, δεν μπορώ ποτέ να λησμονήσω τη θύμηση της δημιουργίας σας και πως στη θύμηση αυτή ο Πατέρας Μου έχυσε δάκρυα χαράς - για το λόγο αυτό δεν θα περιμένω να δω τους απογόνους του Πατέρα Μου να παίρνουν την μορφή του Εχθρού Μου.
 Ο Εχθρός μπορεί να είναι ελκυστικός αλλά είναι θανάσιμος, ενώ αυτό που Εγώ προσφέρω θα σας οδηγήσει στην θέωση και θα σας επαναφέρει στους κόλπους του Πατέρα σας.
Γενεά, ο Εχθρός Μου σας αιχμαλώτισε και σας υπνώτισε μέσα στον ύπνο σας.
 Σας περιέβαλε με τα ψέματά του και σας υπνώτισε και η μνήμη σας, πέφτοντας σε λήθη, βυθίστηκε στο σκοτάδι. ( Ξαφνικά ο Κύριος ύψωσε τη Φωνή Του λέγοντας τα ακόλουθα.). 
Αλλά Εγώ, ο Θεός σας, σας λέω: γιοι! και θυγατέρες! Είστε απόγονοι του Υψίστου! Κατάγεστε από την ίδια την Κυριαρχία και την Λαμπρότητα - ω ελάτε! ανήκετε σε Μας! ( Η Παναγία Τριάδα.). Ανήκετε στον Ουρανό... 
Έχετε Βασιλική καταγωγή, λοιπόν γιατί, γιατί ακούτε το Θηρίο;
 Είστε ευλογημένοι κατ' Εικόνα Μας, κατ' εικόνα όχι του Θηρίου! 
Είστε όλοι προορισμένοι να βαδίζετε στις αυλές του οίκου του Παντοδύναμου, επιτρέψτε Μου λοιπόν να σας ντύσω με την Λαμπρότητά Μου.
 Ανοίξτε την καρδιά σας και θα σας σώσω!
Επιτρέψτε Μου να μπω στην κατοικία Μου ( Στην καρδιά μας.) ώστε να μπορέσω να την ομορφύνω και όταν το κάνω, θα σας ρίξω, όπως ρίχνουν ένα δίχτυ, μέσα σ' αυτή την έρημο, σ' αυτή την κοιλάδα του θανάτου, για να φωνάξετε στο Όνομά Μου: "Η Αγάπη βρίσκεται στο Δρόμο της Επιστροφής. 
Η Ημέρα του Κυρίου πλησιάζει, είναι πιο κοντά απ' ότι νομίζετε!
Μετανοήστε! 
Μετανοήστε και χαρείτε - σύντομα θα ακουστεί η σάλπιγγα του έκτου αγγέλου για να εκπληρωθούν οι προειδοποιήσεις του Θεού. 
Βιαστείτε να μετανοήσετε για να αποκτήσετε την Σφραγίδα του Αρνίου στο μέτωπό σας." 
Αυτά θα πείτε.
 Εσείς θα είστε ο Θρόνος Μου και Εγώ το θέμα των ύμνων σας και κάτω απ' το βλέμμα του Εχθρού Μου, θα σας δώσω γενναία καρδιά για να τον νικήσετε αυτόν και τους οπαδούς του σ' αυτή τη μάχη των έσχατων Καιρών. 
Αρκεί για την ώρα, κόρη. Σε ευλογώ καθώς και όλους όσους είναι μαζί σου.
 Το Όνομά Μου είναι : ο Αμήν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου