Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΔΑΝΙΗΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ,ΤΩΡΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

"Αλλά, εσύ, πήγαινε μέχρι το τέλος και θα αναπαυθείς, και θα σηκωθείς για το μερίδιο σου στο τέλος των ημερών."(Δαν. 12:13)
Κύριέ μου;

Εγώ είμαι.
Ας μη μένουν πια κλειστά τα μάτια αυτών
που δεν βλέπουν τα σημεία Σου.
Τα αυτιά που πια δεν ακούνε,
ας ανοίξουν και ας επαγρυπνούν.
Η καρδιά που ποτέ δεν καταλαβαίνει την Σοφία Σου,
ας ανοίξει και ας καταλάβει τις παροιμίες Σου.
Το πνεύμα τους ας καλλιεργήσει ό,τι
Εσύ ο Ίδιος φύτεψες, για να Σε δοξάσουν.

Θα σας επισκεφθώ όλους στο τέλος... ( Κατάλαβα: με Φωτιά. Ο Θεός θα μας επισκεφθεί όλους με Φωτιά και όλοι θ' ακούσουν, θα δουν και θα καταλάβουν.).
Κι εσύ, κόρη Μου, μην αφήσεις να σε καταλάβει η αποθάρρυνση - ο αγώνας σου δεν τελείωσε, μη μειώνεις λοιπόν την ταχύτητά σου. Θα σε βοηθήσω και θ' ακούσεις τη Φωνή Μου για να τονωθεί η ψυχή σου. Άκουσε τώρα προσεκτικά και γράψε:
Στην αρχή, όταν δεν γνώριζες τι σημαίνει η Ακεραιότητα, στην αρχή πριν έρθει η Σοφία να σου διδάξει το Λόγο Μου, σου είχα στείλει εκείνες τις μέρες τον υπηρέτη Μου Δανιήλ (Ο φύλακας άγγελός μου.) για ν' αγγίξει την καρδιά σου και να σε φέρει κοντά Μου - έτσι ήρθα να υψώσω έναν από τους ελαχιστότερους των ανθρώπων. Με την Χάρη Μου και τη Δύναμη Μου σε έκανα δική Μου. Η Ανώτατη Αρχή δείπνησε μαζί σου και σε χρησιμοποίησε σαν άρπα Του για να γοητεύσει πλήθος από την Οικογένειά Του με τον Ύμνο της Αγάπης Του. Να χαίρεσαι, κόρη, γιατί σκοπεύω να τελειώσω το ταξίδι της ζωής σου μαζί σου!
Στην αρχή, πριν σε διαπεράσει η Φωτιά Μου, έστειλα τον υπηρέτη Μου Δανιήλ να σου ζητήσει να διαβάσεις το βιβλίο του Δανιήλ, γιατί μέσα σ' αυτό υπάρχουν συναφείς αλήθειες, αλήθειες και προφητείες που θα πρέπει να αποσφραγιστούν για να γίνουν κατανοητές. 
Ύστερα, να διακηρύξεις ότι αυτά είναι τα σημεία των έσχατων καιρών.
 Συνεπώς, το βιβλίο του Δανιήλ που ήταν σφραγισμένο και τα λόγια του μυστικά, τώρα φανερώνονται σε όλους στην πληρότητά τους.
Δεν έπαψα να λέω σε όλους σας ότι η γενεά σας έχει αποστατήσει και ότι αυτή η αποστασία θα εισχωρήσει στην καρδιά του Ιερού Μου μολύνοντας ιερείς, επισκόπους και καρδιναλίους. 
Βλέπεις κόρη, μιλώ γι' αυτούς τους αποστάτες που προδίδουν την Εκκλησία Μου και εναντιώνονται στον εκλεκτό Μου, τον βικάριο της Εκκλησίας Μου, ( Αναφορά στην αποστασία μέσα στους κόλπους της Καθ. Εκκλησίας.) που στέκεται εμπόδιο στην αποστασία τους.
 Αλλά η Γραφή λέει ότι στους καιρούς σας ο Σατανάς θα βαλθεί να καταστρέψει ό,τι είναι καλό, και θα σπεύσει να καταδιώξει αυτούς που σας στέλνω με τα Λυτρωτικά Μου καλέσματα που μπορούσαν να σας σώσουν.
Τα καλέσματά Μου και τα σημεία Μου από τον Ουρανό δεν έγιναν αντιληπτά απ' αυτούς τους αποστάτες αλλά απορρίπτονται, ωστόσο, θα καλωσορίσουν αντίθετα κάθε τι κακό που μπορεί να οδηγήσει την ψυχή τους σε περισσότερο σκοτάδι και αφανισμό. Προτιμούν να υποδεχτούν το Ψέμα και να απορρίψουν την Αλήθεια. 
Η Γραφή λέει ότι, μέχρι καιρό και καιρούς και μισό καιρό, (Εννοεί: Τριάμισι χρόνια. Δανιήλ 7:25) ο λαός Μου θα υποστεί εκ μέρους τους διώξεις καθώς και την εξουσία του θηρίου (Αποκ. 13:1-18). 
 Η Γραφή λέει ότι, με τη βοήθεια αυτού του θηρίου, θα σκεφθούν να αλλάξουν τις Παραδόσεις και το Νόμο Μου και ότι σχεδιάζουν να αφαιρέσουν την Παντοτινή θυσία, να την ποδοπατήσουν και να την συντρίψουν, και στη θέση της να στήσουν το βδέλυγμα της ερημώσεως, μια άψυχη εικόνα... και κάθε άγιος που Εγώ στέλνω στη γενεά σας θα τεθεί υπό την εξουσία τους.
Σήμερα, όλοι παρακολουθείτε πώς εκπληρώνονται αυτές οι προφητείες. 
Επηρεασμένοι από το θηρίο, αυτοί οι αποστάτες ( Σύμφωνα με τον Κύριό Μας, αποστάτες είναι κληρικοί επηρεασμένοι από τους μασόνους. Αυτοί οι αποστάτες αναφέρονται στην Απ. 13:11. Αυτοί είναι το δεύτερο θηρίο, ή αλλιώς ο ψευδοπροφήτης.) πολεμούν κάθε άγιο που σας στέλνω, αποδεικνύοντας σήμερα ότι είναι οι δυνατότεροι (Δανιήλ 7:21) 
Και όσο για κείνους ( Οι καλοί ποιμένες, αλλά σκεπτικιστές και κλειστοί) που απορρίπτουν τα σημερινά Μου καλέσματα χωρίς καμιά αιτία, κατά την Ημέρα Μου θα κάμουν αυτή την εξομολόγηση: (Διαβάστε Δανιήλ 9:4-19)
Ω Κύριε, υπήρξαμε τυφλοί και αμαρτήσαμε, πραγματικά Σε αδικήσαμε και προδώσαμε τις εντολές Σου και το Νόμο Σου. Αρνηθήκαμε να ακούσουμε τους δούλους σου τους προφήτες, που μίλησαν εξ Ονόματός Σου σε όλο τον κόσμο. 
Κύριε, δεν ακούσαμε τα Λυτρωτικά Σου Καλέσματα ούτε τα λάβαμε υπόψη μας. Θεέ, δεν δώσαμε προσοχή στα φανερά Σου σημεία. Τα περιγελάσαμε όλα γιατί αμαρτήσαμε ενώπιόν Σου.
 Αψηφήσαμε τις Γραφές - αν δεν τις αψηφούσαμε θα είχαμε δεχθεί το ουράνιο σημείο Σου (Μτ. 24:30 Δαν. 7:13-14 Κατάλαβα τα ακόλουθα: εκδηλώσεις του Αγίου Πνεύματος, που έρχεται τώρα με δύναμη για να συγκεντρώσει το λαό του Θεού. Η έκχυση του Αγίου Πνεύματος είναι Ουράνιο Σημείο για την ανανέωση της Εκκλησίας, με άλλα λόγια για την ίδρυση της Νέας Ιερουσαλήμ.) και τα δώρα του Αγίου Σου Πνεύματος, αλλά αποστρέψαμε τα μάτια μας για να μην δούμε, μήπως δούμε και μεταστραφούμε.
 Και το ανάθεμα και η κατάρα που αναφέρονται στις Γραφές θα ξεχυθούν τώρα πάνω μας γιατί πραγματικά αμαρτήσαμε εναντίον Σου. Και τώρα, τώρα που η Αγία Θυσία καταργήθηκε, σε ποιόν μπορούμε να στραφούμε; Με τι μπορούμε να θρέψουμε τις ψυχές μας; Πώς να κατασιγάσουμε την δίψα μας; Πώς μπορούμε τώρα να αποκτήσουμε Ζωή; 
Το βδέλυγμα της ερημώσεως που προφήτεψες, αλλά κράτησες μυστικό, τώρα επαληθεύτηκε - η θλίψη μας δεν έχει ξαναγίνει από καταβολής κόσμου. ( Δαν. 12:1).
(Ο Κύριος σταμάτησε την υπαγόρευση αλλά δεν είχε τελειώσει το Μήνυμά του επειδή ήταν μεγάλο. Κατάλαβα ότι θα συνεχίσει αργότερα) Βασούλα, η Αγάπη Μου θα σε στηρίξει. Επίτρεψέ Μου, πολυαγαπημένη Μου ψυχή, τόσο ευάλωτη, να σε χρησιμοποιήσω ολοκληρωτικά - γίνε ο σιωπηλός Μου μάρτυρας ( Με το γράψιμο).
 Έλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου