Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μην τρέμετε τους δρόμους Μου και μη φοβάστε να Με πλησιάσετε - είμαι ο ουράνιος Πατέρας σας, τούτο στρέψτε λοιπόν το βλέμμα σας ψηλά και αφήστε τον Βασιλιά σας και Πατέρα όλων, να ετοιμάσει μέσα σας ένα αιώνιο ιερό.

Μοναστήρι του Πανορμίτη, Σύμη.

Κύριε;

Εγώ Είμαι. 
Μπορώ να μείνω μαζί σου ακόμη και στην αθλιότητά σου.
 Κοίτα, κόρη Μου, προορίστηκες γι' αυτήν την αποστολή για να αναγγείλεις τον Ύμνο της Αγάπης Μου, κι Εγώ, σαν κιθαρωδός, θα παίξω γλυκά μεσ' από σένα το ένα άσμα μετά το άλλο για να τους κάνω όλους να Με θυμηθούν. 
Πες σε όλα Μου τα παιδιά που άκουσαν τον Ύμνο της Αγάπης Μου, ότι Εγώ, ο Γιαχβέ, ο Δημιουργός τους, είμαι ο φύλακάς τους. 
Αν παραμείνετε πιστοί σε Μένα, από τη Μηδαμινότητα θα οικοδομήσω ένα σπίτι στο Όνομά Μου.
 Μην τρέμετε τους δρόμους Μου και μη φοβάστε να Με πλησιάσετε - είμαι ο ουράνιος Πατέρας σας, τούτο στρέψτε λοιπόν το βλέμμα σας ψηλά και αφήστε τον Βασιλιά σας και Πατέρα όλων, να ετοιμάσει μέσα σας ένα αιώνιο ιερό. 
Τα Μάτια Μου κουράστηκαν να βλέπουν την προσβολή και τη βία που επικρατεί στον κόσμο επειδή τίποτα κακό δεν μπορεί να κληρονομήσει την Βασιλεία Μου.
 Τηρείτε τις Εντολές Μου και μην τις περιφρονείτε - αν τις ακολουθήσετε θα σας κρατήσουν όρθιους, κι αν έχετε τελείως εξαθλιωθεί ελάτε κοντά Μου και πείτε Μου:
"Κοίτα Πατέρα, βλέπεις όλες τις κηλίδες της ψυχής μου; 
Δεν ήμουν σταθερός στην τήρηση των Εντολών Σου, όμως ξέρω, Πατέρα, ότι είσαι ελεήμων και γενναιόδωρος, από τα διδάγματά Σου μπορώ να διδαχθώ τη Σοφία.
 Δίδαξέ μου το Θέλημά Σου Γιαχβέ, δίδαξέ μου τις κρίσεις Σου. 
Έλα και ένωσέ με μαζί Σου Πατέρα, θύμισε στην άθλια ψυχή μου ότι κι εγώ είμαι κληρονόμος της Βασιλείας Σου. 
Αν και οι πειρασμοί μου είναι αναρίθμητοι, έχω εμπιστοσύνη στη Σωτήρια βοήθειά Σου."
Και θα σου απαντήσω, παιδί Μου:
"Ευλογημένε, αχ! αχ! ευλογημένε της Ψυχής Μου - στη θύμηση και μόνο της δημιουργίας σου έκλαψα, έχυσα δάκρυα χαράς. 
Σε είχα βάλει στα σπλάχνα της μητέρας σου με μια καρδιά, για να ζήσεις και να μοιραστείς τη Δόξα Μου - μην απομακρύνεσαι τώρα... 
Άκουσα την προσευχή που είπες με αγνή καρδιά και σου λέω: είσαι πολύτιμος στα Μάτια Μου και τώρα, για χάρη της Αγάπης που έχω για σένα, γύρευε από σήμερα:
αγάπη, ειρήνη και συμφιλίωση
Δεν είσαι μόνος σου - είμαι πάντα μαζί σου και σ' ευλογώ αδιάκοπα."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου