Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Δημιουργία, δεν είναι οι διάφοροι καρποί που σας τρέφουν και σας κρατούν όρθιους, αλλά ο Λόγος Μου, που συντηρεί όλους όσους πιστεύουν σε Μένα - για τούτο ζητώ απ' όλους σας να Με πλησιάσετε, εσείς που Με αγαπάτε, και να κληρονομήσετε την Βασιλεία που ετοιμάστηκε για σας από καταβολής κόσμου!

Βασούλα γράψε: Σου δίνω την Ειρήνη Μου! Άκουσε τη Φωνή Μου: θέλεις να υπηρετήσεις τον Κύριό σου;

Ναι Κύριε, θέλω.

Είσαι πρόθυμη να φανείς γενναιόδωρη απέναντί Μου;

Ναι, Κύριέ Μου.

Φίλη Μου, ναι, είσαι φίλη Μου και έτσι θα σου δώσω να φας τον άρτο της κατανόησης και να πιεις από το νερό του Πνεύματός Μου. Θα σου επιτρέψω να γνωρίσεις τις προθέσεις Μου, και το αόρατο θα γίνει για σένα ορατό.
 Γράψε και πες στα έθνη:
Δημιουργία, μην παραμένεις για πάντα κλεισμένη στον ίδιο ύπνο.
 Σκοπεύω να επιδείξω την αγιότητα του μεγάλου Ονόματός Μου σε όλη τη γη, ναι, ακόμη και στους ειδωλολάτρες θα επιδείξω την αγιότητα του Ονόματός Μου. ("Και τότε θα φανεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου και τότε θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης" (Ματθ. 24:30). Κατάλαβα μ' ένα ιδιαίτερο κρυφό τρόπο, ότι ο Κύριος εδώ αναφερόταν στο Ματθ. 24:30)


Δημιουργία, δεν είναι οι διάφοροι καρποί που σας τρέφουν και σας κρατούν όρθιους, αλλά ο Λόγος Μου, που συντηρεί όλους όσους πιστεύουν σε Μένα - για τούτο ζητώ απ' όλους σας να Με πλησιάσετε, εσείς που Με αγαπάτε, και να κληρονομήσετε την Βασιλεία που ετοιμάστηκε για σας από καταβολής κόσμου! 
Μην λέτε: "Ο Κύριός μας αργεί" και αρχίζετε να αμαρτάνετε - τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η αμαρτία σας περνάει απαρατήρητη; 
Αν η επιστροφή Μου αργεί να έρθει, περιμένετε, γιατί θα έρθει οπωσδήποτε.
 Ο Κύριος θα έρθει μια μέρα που δεν το περιμένετε. 
Σήμερα, για χάρη του Αγίου Μου Ονόματος φανερώνω το σημείο του Υιού του Ανθρώπου στον Ουρανό για να το δουν - αυτό το Ουράνιο Λάβαρο, δεν σας αρκεί; (Ο Ιησούς εννοεί το Άγιο Πνεύμα Του, ένα μεταφορικό σημείο, πριν από το ορατό Σημείο στον ουρανό.)
Το Άγιο Πνεύμα Μου ξεπερνάει σε λαμπρότητα όλους τους αστερισμούς μαζί και κατευθύνει το νου σας προς την ουράνια πραγματικότητα, γεμίζοντας το πνεύμα σας με καθαρό φως, ώστε να αντιληφθείτε τα μυστήρια της Γνώσης Μου. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου σου στέλνεται για να σε δυναμώσει, παιδί Μου, και για να κάνει ίσια τα μονοπάτια του λαού Μου.
 Εκχέω το Πνεύμα Μου τόσο γενναιόδωρα πάνω σας για να σας θυμίσω και πάλι ότι δεν θαυμάζω τους μεγάλους και τους ισχυρούς αλλά τους πράους και ταπεινούς.
Γενεά, συγκινήθηκα βαθιά από την πείνα σου, (Πνευματική στέρηση.) συγκινούμαι πάντα βαθιά για όλους σας... 
"φέρε με πίσω", μερικοί από σας Μου φωνάζουν "φέρε με πίσω και θεράπευσέ με", αλλά μόλις σας φέρω κοντά Μου και σας θεραπεύσω και σας γεμίσω με καλά πράγματα, μια θύελλα σας αρπάζει πάλι μακριά από τα μάτια Μου, γιατί δεν ήσασταν ακόμη ριζωμένοι σε Μένα... 
Θέλετε να ριζώσετε μέσα Μου; 
Τότε ν' αγαπάτε τους εχθρούς σας, να ευλογείτε τους διώκτες σας και να προσεύχεστε γι' αυτούς.
 Αν κανένας από σας που ακούτε τώρα το λόγο της Βασιλείας των Ουρανών δεν τον καταλαβαίνει, πώς θα μπορέσετε τότε να Με ακολουθήσετε στα Ίχνη Μου; 
Πώς θα μπορέσετε να ριζώσετε μέσα Μου;
Στραφείτε σε Μένα, αρπάξτε το Χέρι Μου και επιτρέψτε στο Πνεύμα Μου να πνεύσει μέσα σας και να σας ζωντανέψει - αυτή η Πνοή είναι καθαρή απόρροια της Δόξας Μου. Και από μια πέτρα, θα σας δώσω μια καρδιά, και από την αδράνεια, θα σας αναστήσω και θα σας εμφυσήσω ένα ζωντανό πνεύμα. 
Αντί να ξοδεύετε τις δυνάμεις σας κάνοντας το κακό, θα κάνω το πνεύμα σας να δείχνει γλυκύτητα και τρυφερότητα ο ένας για τον άλλο.
 Φυλαχτείτε, αλλιώς οι καρδιές σας θα σκληρύνουν από την αδιαφορία και την κακία.
Θέλετε να Με ακολουθήσετε; 
τότε γίνετε η Ηχώ Μου που αντηχεί από τον Ουρανό στη γη.
 Μην κακομεταχειρίζεστε ο ένας τον άλλο, αγαπάτε ο ένας τον άλλο - αυτό είναι ελευθερία, και την αποκτάτε από το Πνεύμα Μου. 
Μην είστε σαν εικόνα σκότους και περιμένετε να έχετε ειρήνη.
Αχ, γενεά... έρχεται η ώρα που ο Εχθρός θα σας κοσκινίσει όλους, στην πραγματικότητα έφτασε αυτή η ώρα.
 Ο Εχθρός υψώνει οχύρωμα πάνω σε οχύρωμα γύρω από τις Παραδόσεις Μου και γύρω απ' όλους σας! 
Όταν θα σας περικυκλώσει και θα σας περικλείσει από παντού, θα σας δοκιμάσει μέσα στο καμίνι της θλίψης.
 Μην ξεγελιέστε και νομίζετε ότι έχετε ακόμη καιρό.
 Κοιτάξτε γύρω σας - μόλις ένας κακός άνθρωπος απαρνηθεί, με την Χάρη Μου, την κακία του και πράξει αυτό που είναι σωστό στα Μάτια Μου, ο Εχθρός ορμάει πάνω του και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να τον αποθαρρύνει και να τον τραβήξει πάλι στην Κοιλάδα του Θανάτου... 
Ο Εχθρός τον ξανακερδίζει και του σκάβει έναν βαθύ τάφο... γι' αυτό με δάκρυα στα Μάτια, συνεχώς σας φωνάζω όπως κάποτε θρήνησα για την Ιερουσαλήμ: "αν είχατε μόνο καταλάβει κι εσείς με τη σειρά σας εκείνη την ημέρα το Μήνυμα της Ειρήνης! Δυστυχώς όμως, κρύβεται απ' τα μάτια σας! 
Κι όλα αυτά, επειδή δεν αναγνωρίσατε ούτε τους Καιρούς ούτε την ευκαιρία όταν ήρθα ξυπόλητος και με τρίχινο σάκο στο δωμάτιό σας για να σας την προσφέρω!" 
Μέχρι σήμερα, γενεά, δεν έχεις καταλάβει το Θέλημά Μου.
Ελάχιστοι κατάλαβαν το Θέλημά Μου...
 Γενεά, είσαι πάντα γεμάτη έχθρα.
Μείνε στο Φως Μου και θα μείνεις στην Αγάπη. 
Μείνε στην Αγάπη Μου και θα καρποφορήσεις μέσα στην Αγάπη Μου. 
Βλέπεις; πώς το Πνεύμα της Αλήθειας ακτινοβολεί στον ουρανό το Φως Του; 
Αλλά, πολλοί από σας δεν έχουν καταλάβει τι εννοεί αυτό το κείμενο από τις Γραφές: "η πέτρα, που αποδοκίμασαν αυτοί που οικοδομούν, αυτή έγινε κεφαλή γωνίας." ( Ψαλμ. 118:22).
Δεν έχω πει, ότι όποιος πέσει πάνω σ' αυτή την πέτρα θα συντριβεί και σε όποιον πέσει θα τον κάνει κομμάτια; ( Λουκ. 20:18).
 Μην χάσετε την κατάσταση χάριτος στην οποία κάποτε βρεθήκατε, με το να θεωρείτε τον εαυτό σας ενάρετο, κανείς δεν είναι καλός παρά μόνον ο Θεός... 
Μην κρίνετε τον αμαρτωλό λέγοντας "Του είναι άγνωστη η οδός της ειρήνης και της ορθότητας" αφήστε αυτά τα πράγματα σε Μένα -Εγώ είμαι ο μόνος Κριτής.
Ζητήστε Μου να σας φροντίσω και θα το κάνω - τα αιτήματά σας θα φτάσουν στα σύννεφα. 
Ζητήστε! και θα σας σώσω... 
Το Έλεος είναι στην πόρτα σας. 
Ποτέ μην αμφιβάλλετε για την Αγάπη Μου.
 Σας ευλογώ όλους αφήνοντας το Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπό σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου