Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ,πρέπει να γεννηθείτε από Μένα, το Άγιο Πνεύμα, με την χάρη. Πώς αλλιώς θα μπορούσατε να δείτε το Θεό; Το παιδί, πριν γεννηθεί, έχει δει τον πατέρα του; Μόνο όταν γεννηθεί θα δει τον πατέρα του. Το ίδιο συμβαίνει με την πνευματική σας γέννηση από Μένα.




Το Άγιο Πνεύμα συνεχίζει το θείο μήνυμα  

Α, Βασούλα Μου... Σε διάλεξα και δε σε απέρριψα παρά το γεγονός ότι κι εσύ επίσης είχες πάψει να υπάρχεις. Και αυτό θα γίνει, για να δείξω με τον ίδιο τρόπο την άφατη στοργή Μου και τη θεϊκή Μου δύναμη σε όποιον το επιθυμεί .( Το Άγιο Πνεύμα απευθύνεται τώρα σε όλο τον κόσμο.)
Δε θα σας απορρίψω, βλέπετε αντίθετα πόσο η αγάπη Μου για σας Με αναγκάζει να είμαι επιεικής; 
Αυτό τον καιρό, κατεβαίνω μαζί με τον Πατέρα και τον Υιό, ως τρεις μάρτυρες. 
Ο Θεός Πατέρας είναι Πνεύμα (Ιωαν. 4:24 και ο Αγ. Παύλος προς Κορ. Α΄ 15:45 αναφέρουν τον Χριστό ως "ζωοποιό Πνεύμα". Ο χαρακτηρισμός "Πνεύμα" στη βιβλική έννοια δεν ορίζει τόσο τη φύση του Θεού όσο περιγράφει τη ζωοποιό Του ενέργεια. Ο Θεός είναι Πνεύμα και χορηγεί το Πνεύμα.) και στέλνει Εμένα, το Πνεύμα της Αλήθειας (, Ιωαν. 14:17) για να είμαι παντοτινά μαζί σας και να σας οδηγήσω σε όλη την Αλήθεια. 
Ο λόγος του Θεού, Φως και Σωτηρία, που υπήρχε από την αρχή και είναι μέσα στην αγκαλιά του Πατέρα, έδωσε μαρτυρία και σας έκανε γνωστό τον Πατέρα. 
Σας εξαγόρασε πληρώνοντας το τίμημα με το ίδιο Του το Αίμα. 
Δεν έχετε διαβάσει ότι ο Λόγος του Θεού είναι ζωντανός και δραστήριος και δίνει μαρτυρία πάνω στη γη, όπως Εγώ και ο Πατέρας δίνουμε μαρτυρία;
 Ο Πανάγιος, που εξαγόρασε την Εκκλησία Του με το ίδιο Του το Αίμα ( Με τη θυσία αυτή κερδίσαμε την αιώνια ζωή.), δίνει μαρτυρία με το Αίμα Του κι Εγώ, το Άγιο Πνεύμα της Αληθείας, που σας οδηγώ σε όλη την Αλήθεια (Ιωαν. 16: 12-13. Ο Ιησούς λέει στους μαθητές Του: "Πολλά έχω ακόμη να σας πω, αλλά δεν μπορείτε τώρα να σηκώσετε μεγαλύτερο βάρος. 'Όταν όμως θα έρθει εκείνος, το Πνεύμα της Αληθείας, θα σας οδηγήσει σε όλη την Αλήθεια". Είναι λάθος να μιλούμε για τέλος της Αποκάλυψης και να την θεωρούμε σαν ένα συνονθύλευμα προτάσεων. 
Ο Θεός είναι δραστήριος και ζωντανός και θα συνεχίσει να αποκαλύπτεται στους ανθρώπους, δια του Αγίου Πνεύματος. Ο όρος "πλήρωμα" στην Καινή Διαθήκη σημαίνει ότι ο Χριστός είναι η πλήρης, η τέλεια αποκάλυψη του Θεού και όχι ότι θα πάψει να αποκαλύπτεται στην ανθρωπότητα. Η Αγία Γραφή είναι η αφηγηματική μαρτυρία του Ιησού Χριστού. Δεν είναι τα τελευταία λόγια του Θεού.) , δίνω μαρτυρία με το νερό (  Με το Βάπτισμα.).
Είμαστε λοιπόν τρεις μάρτυρες και οι τρεις δίνουμε ομόφωνη μαρτυρία, αφού είμαστε ένας Θεός ( Στην ενότητα της ουσίας.) με μια Θέληση, μια Δύναμη και μια Εξουσία. 
Τι είδους εικόνα έχεις επινοήσει για Μένα, δημιουργία, και δεν Με γνωρίζεις ακόμη;... Κι όμως Εγώ ποτέ δεν έπαψα να δίνω μαρτυρία, ποτέ δεν κρύφτηκα ...(Εκείνη τη στιγμή είδα ένα πρόσωπο λουσμένο στο Φως, ωραιότερο κι από τον ωραιότερο άγγελο. Ο Άμορφος πήρε μορφή. Αυτό το όραμα του Αγίου Πνεύματος, που από άπειρη αγάπη θέλησε να φανερωθεί, δώρο ανέλπιστο για ένα ανάξιο πλάσμα όπως εγώ, γέμισε την καρδιά μου με χαρά. Κάθε φορά που το όραμα επανερχόταν στη μνήμη μου, η καρδιά μου πλημμύριζε με χαρά. Δεν μπορεί να σβήσει από τη μνήμη μου. Το όραμα αυτό της Αγίας Του Μορφής θα μείνει μέσα μου για πάντα.)

" Ω, απερίγραπτο Φως Ομορφιάς,
η θεϊκή Σου Ματιά ήταν
γλυκειά και χαμογελαστή.
Μου χαμογέλασες κι έπιασα τον εαυτό μου
να Σου ανταποδίδει το χαμόγελο.
Η Μορφή Σου, ω Πανάγιε,
είχε γοητεία αγγελική.
Το Άγιο Πρόσωπό Σου,
που ακτινοβολούσε αγάπη και αγνότητα,
ήταν πολύ κοντά στο δικό μου.
Δεν ήμουν καν σε βαθιά περισυλλογή
όταν με αιφνιδίασες με την εμφάνισή Σου."

(Αν και η μορφή Του ήταν όλη αξιολάτρευτη, τα μάτια Του ήταν εκείνα που τράβηξαν την προσοχή μου και με γέμισαν δέος και θαυμασμό.)

"Το γεμάτο αγάπη βλέμμα Σου,
που με απερίγραπτη τρυφερότηταβυθιζόταν στο δικό μου,
έμοιαζε με δυο λαμπερά αστέρια,
με γαλαζοπράσινη διάφανη θάλασσα,
γεμάτη γαλήνη.
Τι μπορώ να πω εγώ, ένα φτωχό σκουλήκι;
Τα θεϊκά Σου Μάτια, Κύριέ μου,
μοιάζουν με Λειτουργία, με ωκεανό Αγάπης,
με παράδεισο και με φωτιά που κατακαίει
όποιον τολμήσει ανάξια να τα ατενίσει..."


Πόσο ευλογημένη είσαι εσύ που σου άνοιξα την ακοή!
 Είθε να βαδίζεις σταθερά στο δρόμο της σοφίας Μας, για να μπορείς να κάνεις το θείο θέλημά Μας. 
Στηρίξου σε Μένα, αγαπημένη, γιατί θα οδηγήσω όσο το δυνατόν περισσότερους σε κοινωνία με τη Μοναδικότητά Μας και θα τους πλημμυρίσω με Φως, ώστε η ζωή τους να γεμίσει με την πλούσια χάρη της Τριαδικής Μας Θεότητας.
Ελάτε να μάθετε: στις δοκιμασίες σας, είμαι πάντα μαζί σας.
 Είμαι ο Παρηγορητής σας και όπου υπάρχει απελπισία, παρηγορώ και θεραπεύω. 
Είμαι ο Ζωοδότης και με το βαπτιστικό Μου φιλί πνέω επάνω σας και σας ανανεώνω. Σας ανανεώνω έτσι ώστε οι φυσικές σας ροπές, που είναι τόσο αντίθετες στο Θεό, τόσο ανθρώπινες και κοσμικές και σας οδηγούν στο θάνατο, να μπορούν να μεταμορφωθούν και να θεοποιηθούν μέσα στη Θεότητά Μου και τη Μεγαλοσύνη Μου και να γίνουν όμοιες με κείνες των αγίων και των αγγέλων.
Προσπαθώ να σας προσελκύσω όλους σε μια υική κοινωνία θείας Αγάπης με τον Πατέρα, τον Υιό και τον εαυτό Μου, ώστε να κινείστε μέσα Μας κι Εμείς να κινούμαστε μέσα σας. 
Μπορώ να μεταμορφώσω το φυλακισμένο σας πνεύμα και να το ελευθερώσω, ώστε οι σκέψεις σας και τα λόγια σας να περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από τα πνευματικά πράγματα. 
Γι' αυτό μη λέτε: "Είμαι καταδικασμένος από το θανάσιμο βαπτιστικό φιλί του Σατανά". Όχι! Όχι αν έρθετε τώρα σε Μένα. 
Εγώ είμαι το αντίδοτο στο θανάσιμο φιλί του Σατανά. 
Εγώ είμαι το αντίδοτο στον ίδιο το θάνατο... 
Είναι αλήθεια ότι δίχως Εμένα το σώμα σας είναι νεκρό, όμως μαζί Μου το σώμα σας είναι ζωντανό και μέσα σε Μένα και μέσ' από Μένα θα θεωρηθείτε παιδιά του Θεού.
 Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να Μου επιτρέψετε να βασιλεύσω μέσα στις καρδιές σας και να σας κάνω γιους και θυγατέρες του Υψίστου.
Η Γραφή λέει (Ματθ. 5:8): " Μακάριοι όσοι έχουν καθαρή καρδιά, γιατί αυτοί θα δουν το Θεό." 
Για να δείτε το Θεό και να Τον αναγνωρίσετε σαν Πατέρα σας, πρέπει να γεννηθείτε από Μένα, το Άγιο Πνεύμα, με την χάρη. 
Πώς αλλιώς θα μπορούσατε να δείτε το Θεό; 
Το παιδί, πριν γεννηθεί, έχει δει τον πατέρα του; 
Μόνο όταν γεννηθεί θα δει τον πατέρα του. 
Το ίδιο συμβαίνει με την πνευματική σας γέννηση από Μένα.
 Η σάρκα είναι σάρκα και έχει σαρκική όραση. 
Όποιος όμως γεννιέται από το Πνεύμα, σε αυτόν δίνεται η θέα του Θεού που τον αξιώνει να Τον κατέχει, να Τον γνωρίσει συνειδητά και να διεισδύσει στα βάθη Του. 
Ελάτε λοιπόν, προχωρήστε το βήμα σας, προχωρήστε κι Εγώ θα σας σηκώσω πάνω στις φτερούγες Μου για να διασχίσουμε τους ουρανούς και να σας οδηγήσω στον τόπο της υιοθεσίας Μας, εκεί που είναι όλοι οι άγιοί Μου, χρισμένοι από Εμάς τους Τρισάγιους. Δεν ξέρατε λοιπόν ότι κι εσείς έχετε μια ορισμένη θέση ανάμεσά τους;
 Έχετε εμπιστοσύνη κι ελάτε σε Μένα κι από επαναστάτες θα σας μεταμορφώσω σε ανθρώπους ευθείς, θα οδηγήσω την ψυχή σας στον εξαγιασμό και τότε η αμαρτία δεν θα έχει πια καμιά δύναμη επάνω σας. 
Η αμαρτία είναι σαν κακός αφέντης μέσα σας και δεν πρέπει να δίνετε στον αφέντη αυτό ευκαιρία σε καμιά περίπτωση για να σας κυριεύσει. 
Όμως Εγώ που είμαι η Πηγή κάθε αγαθού, μπορώ να νικήσω τον κακό σας αφέντη που είναι η αμαρτία, επειδή ο Νόμος Μου είναι Νόμος Αγαθότητας και Ζωής που νικάει όλες τις πονηρές σας κλίσεις.
Ελάτε να Με βρείτε με απλότητα καρδιάς και στερεώστε επάνω Μου την καρδιά σας. Μην έρχεστε κοντά Μου με δυσπιστία ή με κάποια υψηλή ρητορική τέχνη.
 Μη Με προσεγγίζετε με έπαρση, ανηθικότητα ή δόλο, όποιος έρχεται με τον τρόπο αυτό, ποτέ δεν Με κατέχει και δεν Με βλέπει, όμως οι ψυχές που βαδίζουν στο φως της μετάνοιας και της αθωότητας, δεν θα στερηθούν την παρουσία Μου.
Θα σπεύσω κοντά τους από τη Δόξα Μου μέσα σε λαμπρό φως, συνοδευόμενος από μυριάδες αγγέλους, για να τις θεραπεύσω, να τις ανανεώσω και να τις ενώσω με το Πνεύμα Μου, ώστε να κληρονομήσουν τη Βασιλεία Μου.
 Άνθρωποι από σάρκα και αίμα δεν μπορούν να κληρονομήσουν τη Βασιλεία Μου, ούτε αυτό που είναι φθαρτό μπορεί να κληρονομήσει την αφθαρσία. 
Για να σας κάνω λοιπόν να αντιληφθείτε ποιος είναι ο Μοναδικός, Τριαδικός και Ομοούσιος Θεός, θα θεραπεύσω την ενοχή σας και θα σας πλημμυρίσω σαν ποτάμι, δροσίζοντας την ξηρασία σας και την στειρότητά σας. 
Κανείς δεν είναι άξιος να δει το Θεό. 
Πραγματικά, ακόμη κι αν υπήρχε κάποιος ανάμεσά σας τέλειος, αν δεν είχε τη Σοφία και το Φως που πηγάζουν από Μένα, θα ήταν πάλι ένα μηδέν.
 Τα βάθη του Θεού είναι πλούτη που δεν προέρχονται από τον κόσμο αυτό και δεν μπορείτε να τα συγκρατήσετε χωρίς Εμένα. 
Ανεξερεύνητες είναι οι αποφάσεις Του και ανεξιχνίαστα τα σχέδιά Του, δίχως Εμένα.
Όμως αν Μου επιτρέψετε να διεισδύσω στη νοημοσύνη σας για να Με γνωρίσετε συνειδητά, θα σας διαπλάσω σύμφωνα με τη δική Μου εικόνα, για να γίνετε πραγματικά αρεστοί στα μάτια Μας. 
Ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να μεταμορφώσω το νου σας για να έχετε το νου του Χριστού, είναι η εγκατάλειψή σας σε Μένα. 
Τότε μόνο θα μπορείτε να διακρίνετε ποιο είναι το Θέλημά Μου, το καλό και αρεστό σ' Εμάς και τέλειο...
 Μην αφήνετε λοιπόν τη σάρκα (Εννοεί το ανθρώπινο πνεύμα .) σας σας να διαμαρτύρεται... 
Μολονότι φαίνομαι απρόσιτος για το ανθρώπινο μάτι και απροσπέλαστος, τελείως αόρατος, αφήνομαι να γίνω ορατός με απόλυτη καθαρότητα.
Προφέρω λόγια σοφά κι όπως ο φίλος εκμυστηρεύεται στο φίλο του, κι Εγώ σας εκμυστηρεύομαι τα μυστικά Μου χωρίς να σας κρύψω τίποτε. 
Σας κοιτάζω πρόσωπο με πρόσωπο κι Εγώ, ο άμορφος, παίρνω μορφή στο πνεύμα σας.(Εκείνη τη στιγμή μου φανερώθηκε πάλι το ίδιο όραμα, το όραμα της μορφής του Αγίου Πνεύματος, λουσμένου σε απερίγραπτο φως.)
Αχ, Βασούλα, Εγώ είμαι η τέλεια αντανάκλαση του αιωνίου φωτός και σαν ακηλίδωτος καθρέφτης το Μεγαλείο Μου καθρεφτίζεται σε όλη τη δημιουργία.
 Είμαι εδώ τώρα και σου κάνω γνωστό τον εαυτό Μου και με τον τρόπο αυτό (Με το να φανερώνεται και να μου δείχνει το πρόσωπό Του.) , χωρίς ωστόσο να χάνω την υπερβατικότητά Μου. 

Σε γεμίζω με τη Γνώση Μου και μολονότι ο χείμαρρος του υπερβατικού φωτός με τον οποίο σε πλημμυρίζω ξεπερνάει αυτό που μπορείς να συγκρατήσεις (Με άλλα λόγια, ξεπερνάει τις δυνάμεις μου. ) , εντούτοις προσφέρω όλους αυτούς τους θησαυρούς της Βασιλείας Μου για να στολίσουν όχι μόνο τη δική σου ψυχή αλλά και όλων των άλλων.
Είμαι πραγματικά για όσους Με αγαπούν λαμπρότερος από τον ήλιο, επισκιάζω όλους τους αστερισμούς μαζί, και η υπερβατικότητά Μου μπορεί να γεμίσει τα πάντα και να τα λαμπρύνει χωρίς να περιορίζεται από τα όριά τους. 
Απλώνω με τον τρόπο αυτό το Φως Μου στην ψυχή σας και όλα μέσα σας τα κυβερνώ με καλοσύνη, ώστε κι εσείς με τη σειρά σας να καθρεφτίζετε την Καλοσύνη Μου και να προκόβετε στο καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου