Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ...........

Κύριέ μου πολυεύσπλαχνε, έλα,
σε παρακαλώ, να καλλιεργήσεις
τη θέλησή μου για να γίνει Θέλησή Σου,να την απογυμνώσεις και να τη μεταμορφώσεις,για να μην είναι τίποτε άλλο
παρά μόνο το Θείο Σου Θέλημα.
Έλα και νέκρωσε καθετί που
Σε προσβάλλει μέσα μου, ώστε
με αυτή τη σπλαχνική χειρονομία Σου,
να βρεθώ την ημέρα της Κρίσεως άψογη
και αρεστή στα μάτια Σου.


Ιησού, Εσύ που πέθανες από πληθωρική αγάπη
για μένα, για να μου δώσεις ζωή και ευτυχία
και να με αξιώσεις να μοιραστώ τη Βασιλεία Σου
και τη δόξα Σου, σφράγισέ με δική Σου για πάντα.

Ιερέα Μου, συνέχισε να Μου φορείς στεφάνια αγάπης στο Κεφάλι. Αντικατάστησε το ακάνθινο Στεφάνι που Μου επέβαλε με χαρά τούτη η γενεά και συνεχίζει να Με σέρνει βίαια σε νέες Γεσθημανές. 
Έγραψα από την πληθωρική Μου αγάπη αλλά και με αγωνία συγχρόνως, παρόμοια με κείνη στη Γεθσημανή, όλες αυτές τις σελίδες για όλους εσάς, ώστε να πιστέψετε στη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος που δίνει μαρτυρία.
 Τίμησέ Με στην καρδιά σου, Παρασκευή, δίνοντάς Μου το χρόνο σου για να γράψω και πάλι τα Λόγια Μου που είναι γεμάτα θλίψη και στεναγμό. Μην παύεις να προσεύχεσαι και κράτα το νου σου προσηλωμένο αποκλειστικά στην αμετάβλητη Θεότητά Μου.(Τότε ο Ιησούς αναστέναξε βαθιά.)
Αχ, παιδί Μου... Συνέχισε να είσαι υπομονετική και με την υπομονή σου αυτή θα συνεχίσω να πλημμυρίζω την ξεραμένη γη, μέσα στην θεϊκή Μου Αγάπη, με ουράνια δρόσο, και να δίνω ανάπτυξη εκεί που δεν υπάρχει παρά μόνο σκουριά. Μην αφήνεις την καρδιά σου να ταράζεται, έχε εμπιστοσύνη σε Μένα τον Δημιουργό σου, μπορώ να κάνω σπουδαία πράγματα. Τα πλούτη Μου είναι άπειρα σε αρετή και χάρη, γι' αυτό νύφη Μου, σε προσκαλώ να μοιραστείς με το Νυμφίο σου το ένδοξο Εργαλείο των γάμων μας, που είναι το μεγαλείο του Σταυρού Μου...
(Κατάλαβα ότι η πρόσκλησή Του να μοιραστώ τον Σταυρό ήταν πρόσκληση όχι μόνο να Τον μοιραστώ αλλά και να διεισδύσω πλήρως στο μυστήριο του Πάθους του Κυρίου μας, επειδή η πρόσκληση αυτή μου είχε ήδη γίνει στις αρχές της κλήσης μου. Ο Κύριός μας, ο Νυμφίος μας, ο Φιλάνθρωπος Θεός, άφηνε ακόμη μια φορά το θρόνο Του για να μου προσφέρει μια πληρέστερη γνώση της αξίας του Σταυρού.)

Έλα πρόθυμα, όπως έρχεσαι κάθε φορά που σε καλώ, στην αγκαλιά Μου.... (Έγινε μια μικρή παύση και ύστερα, με αλλαγμένο τον τόνο της φωνής Του που έγινε πολύ σοβαρός, είπε: " Όποιος αγκαλιάζει Εμένα, αγκαλιάζει το Σταυρό Μου...")
Όποιος αγκαλιάζει Εμένα, αγκαλιάζει τον Σταυρό Μου… Και τώρα άφησέ Με να σου εμφυσήσω τα Θεϊκά Μου Λόγια:
Σου έχω πει ότι όταν αγκαλιάζεις Εμένα, αγκαλιάζεις τον Σταυρό Μου και με αυτό το αγκάλιασμα λούζεσαι μέσα στο Φως Μου. 
Ο δρόμος, και το επαναλαμβάνω, ο μόνος δρόμος για μια κοινωνία Θεϊκής Αγάπης μαζί Μου είναι όταν πρόθυμα αγκαλιάζεις με αγάπη τον Σταυρό Μου, που ξέρεις ότι κουβαλάει τους πόνους του αλλά και τις χαρές του επίσης και που θα σε οδηγήσει εκεί που θα εξυψωθεί η ψυχή σου: στον Γολγοθά. 
Στην τρυφερή Μου αγκαλιά θα βρεις χαρές, όμως η μεγαλύτερη χαρά απ' όλες θα είναι όταν θα ανακαλύψεις ότι έγινες αντίγραφο του Πάθους Μου και αποτελείς μέρος Εμού, ο Οποίος είμαι το Υπέρτατο Θύμα: άλλη μια θυσία αγάπης, άλλος ένας ζωντανός εσταυρωμένος, άλλος ένας δούλος για να πουληθεί σε όλο τον κόσμο.
 Μέσα στην αγκαλιά Μου, η ψυχή σου θα αντλήσει από Μένα δύναμη και όλες τις αρετές για να Μου μοιάσει. 
Η καρδιά σου, ερωτευμένη με το Πνεύμα Μου, θα ψάλλει δοξολογίες που θα φτάσουν στα ουράνια, στον Αμήν, και με τον τρόπο αυτό θα δοξαστεί ο Τριαδικός σας Θεός...
Ποιος στις μέρες σας κατανοεί πλήρως το μεγαλείο του Σταυρού Μου; 
Ελάχιστοι. 
Γι' αυτό έρχομαι μέσα από σένα, για να παιδαγωγήσω τον κόσμο με πάθος.
 Από τη δίψα που έχω για τις ψυχές και την αγωνία Μου να τις βλέπω να πέφτουν στην αιώνια καταδίκη, προσκαλώ τον καθένα στον κόσμο αυτό σε μεταστροφή, για να σας προετοιμάσω για την ένδοξη επικράτηση της επίγειας Βασιλείας Μας, κατά την οποία το θείο Μου θέλημα θα γίνει η πεμπτουσία της καθημερινής σας ζωής και το έμβλημα στο μέτωπό σας.
Φωνάζω μέσα στη νύχτα της ψυχής σας, παρατηρώντας πότε - πότε από το παράθυρο της καρδιάς σας και ελπίζοντας να ακούσω από σας τα λόγια αυτά: "έλα, αγαπημένε Σωτήρα, έλα και άνοιξε τα μάτια της Νύχτας μου και στρέψε την καρδιά μου προς την Αγαθότητά Σου, μακριά από το κακό. 
Έλα και άνοιξέ μου τις πύλες της Αρετής, για να μπω και να προσκυνήσω με ευλάβεια την Τριαδική Σου Δόξα. 
Αγαπημένε της ψυχής μου, δώσε μου ακόμη μια φορά τη ζωή με τον ένδοξο Λόγο Σου." Και Εγώ θα σου απαντήσω: "Ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψω. Προς τιμήν του Ονόματός Μου, Εγώ που η μεγαλοπρέπειά Μου υπερβαίνει γη και ουρανό, θα σου χαρίσω τη Ζωή."
Ευχαρίστησέ Με τώρα, Βασούλα, και ακούμπησε επάνω Μου. Ανάπαυσέ Με πρόθυμα μέσα στην καρδιά σου, αφιερώνοντας το χρόνο σου για Μένα. Αγάπα Αυτόν που ελάχιστα αγαπιέται και ακολούθησε τις οδηγίες Μου.
Εγώ, ο Ιησούς, σε ευλογώ και σου λέω: Ο ουρανός Μου είναι μέσα σου. Θα συνεχίσω αύριο το Μήνυμά Μου. IC

Την επομένη, ο Χριστός επανήλθε και με κάλεσε για να μου υπαγορεύσει και η καρδιά μου περίχαρη, Τον καλωσόρισε με αυτά τα λόγια:
Με την πληθωρική Σου Αγάπη, Κύριε του Ελέους,
με την θεϊκή Σου τρυφερότητα, έλα στο πλευρό μου.
Η σφραγισμένη δούλη Σου είναι στη διάθεσή Σου.

Είχες την τιμή να σφραγιστείς, σημάδι ότι ανήκεις σε Μένα, ότι είσαι κτήμα Μου... Αυτά τα σημάδια είναι ευγενικά και ανεκτίμητα και τα φανερώνω σε όσους επιθυμώ να τα φανερώσω. 
Αν και δεν είναι ορατά εξωτερικά, γίνονται ορατά δια της χάριτος, με τα μάτια της ψυχής.( Όπως λέει ο Κύριός μας, μόνο με τη χάρη μπορούν "τα μάτια της ψυχής" να διακρίνουν πράγματα που δεν είναι εξωτερικά και αντιληπτά με τα φυσικά μάτια. Ακόμη και τα στίγματα του Πάθους Του που σημαδεύουν μια ψυχή (εσωτερικά στίγματα), μπορεί να δοθούν σε μια ψυχή που τα αισθάνεται και που γίνεται με αυτόν τον τρόπο αντίγραφο του Υπέρτατου Θύματος.)
Εγώ ο Ίδιος ήρθα στο κόσμο για να υπηρετήσω και όχι για να Με υπηρετήσουν. 
Αν και είχα θεϊκή υπόσταση, εκένωσα τον εαυτό Μου και πήρα μορφή δούλου. 
Αφού ο Πατέρας Μου Με έδωσε δώρο σε όλους σας για τη λύτρωσή σας, και με την πλήρη Θέλησή Μου,(Το Θέλημα του Χριστού ταυτιζόταν με το Θέλημα του Πατέρα Του.) κι Εγώ στις μέρες σας προσκαλώ για τους σκοπούς Μου τους εκλεκτούς Μου, τους ανορθώνω για το λυτρωτικό Μου Σχέδιο και τους κάνω αντίγραφα δικά Μου.
Τους έχω ξεχωρίσει πολύ πριν τη δημιουργία τους με σκοπό να γίνουν η αληθινή εικόνα Μου και συνεργάτες στο αγαπητικό Μου Σχέδιο. 
Έχουν την τιμή να σφραγίζονται με τα ίδια σημάδια με τα οποία σφραγίστηκα ο Ίδιος, για να τους κάνω ολοκληρωτικά δικούς Μου και να δείξω στον κόσμο ότι είναι πραγματικά δικοί Μου και ότι είναι ο σπόρος Μου... 
Όταν λοιπόν εκτίθενται σε διώξεις, εμπτυσμούς και απειλές, όταν γίνονται αντικείμενο παρεξηγήσεων, συκοφαντιών και επιθέσεων, να ξέρετε ότι προέρχονται από Μένα, ότι είναι οστό από τα οστά Μου και σάρκα από τη σάρκα Μου.
Σφραγισμένες με όλα αυτά τα ευγενικά σημάδια που δέχθηκα για τη σωτηρία σας, ανίερη γενεά, κι αυτές οι ευγενικές ψυχές για χάρη σας ποδοπατιούνται, σφαγιάζονται καθημερινά, και δικάζονται ακόμη και από τους αξιωματούχους της Εκκλησίας Μου. Όπως το πρόβατο που οδηγείται στη σφαγή, και αυτές επίσης οδηγούνται με τις ψευδείς κατηγορίες εκείνων που ακόμη και σήμερα συμβάλλουν στη σφαγή των αγίων και των προφητών Μου όλων των εποχών.
Με πόσο δόλιο τρόπο παρακάμπτουν τα λόγια Μου (Ο Χριστός εννοεί ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ακολουθούν τη συμβουλή Του: "Θα τους αναγνωρίσετε από τους καρπούς τους.") για να δικαιολογήσουν τη δυσπιστία τους!
Η συμπεριφορά τους ( Α' Θεσσ. 2:15-16.) Με δυσαρεστεί επειδή γίνονται εχθροί όλου του ανθρωπίνου γένους, αφού παρεμποδίζουν τους εκλεκτούς Μου από το να αναγγείλουν το θέλημά Μου στο λαό Μου και να ανοικοδομήσουν τον Οίκο Μου. 
Έτσι λοιπόν, οι δυνάστες αυτοί φτάνουν συνεχώς στο έπακρο της ανομίας τους.
Όπως σου έχω πει, Βασούλα Μου, σε δίνω δώρο σε όλα τα έθνη, δηλαδή προς όφελός τους, για να επαναλαμβάνεις τα Λόγια Μου και να υπηρετείς την Εκκλησία.
Από καταβολής κόσμου σε προόριζα να γίνεις η αληθινή Μου εικόνα και να συμμετέχεις στα παθήματά Μου, ώστε μια μέρα να συμμετέχεις και στη Δόξα Μου.
 Στο Φως του Σταυρού Μου, θα πλαστείς σύμφωνα με το δικό Μου Νου.
 Όποιος εργάζεται για το Φως, εργάζεται για την ύψωση του Σταυρού Μου.
Σου έχω δώσει αγαπημένη Μου, πνεύμα επιμονής για να συμβαδίζεις με το δικό Μου βήμα. 
Η νύχτα έχει σχεδόν τελειώσει και σε λίγο θα ξημερώσει - θάρρος, λοιπόν, κόρη Μου, θάρρος... 
Ενωμένη με τον Σταυρό Μου, τα έκανες όλα αυτά στο Όνομά Μου, δηλαδή έδωσες μαρτυρία με τα Μηνύματά Μου στο έπακρο των δυνατοτήτων σου. 
Όλα αυτά έγιναν για να εκπληρωθούν τα λόγια της Γραφής: "Αυτοί που ποτέ δεν Με άκουσαν και δεν Με είδαν, θα Με ακούσουν και θα Με δουν, κι αυτοί που ποτέ δεν Με κατάλαβαν, θα Με καταλάβουν με τη χάρη του Αγίου Μου Πνεύματος."
Γι' αυτό λοιπόν, συνέχισε να αγκαλιάζεις τον Σταυρό Μου και φτάσε στα πέρατα της γης με τον ύμνο της Αγάπης Μου στο ένα χέρι και στο άλλο τον Σταυρό Μου.
 Γίνε ο χαρούμενος αγγελιοφόρος Μου, χωρίς ποτέ να αφήνεις τον Σταυρό Μου. Συνέχισε να αναγγέλλεις το θέλημά Μου και όλα αυτά που άκουσες και έμαθες από Μένα. 
Γίνε η χαρά Μου και ο ουρανός Μου.
Να το θυμάσαι: Σου πρόσφερα τον Σταυρό Μου της Ενότητας για να Τον μοιραστείς μαζί Μου και πρέπει να παραμείνεις μπολιασμένη πάνω στον Θείο Νυμφίο σου, ανάμεσα στον κόρφο Του και τον Σταυρό Του. 
Τα μάτια σου ας διακρίνουν, με τη βοήθεια του Σταυρού Μου, εκείνα που είναι αόρατα κι όμως αιώνια και όχι εκείνα που είναι ορατά και θα φθαρούν μια μέρα.
 Γύρευε λοιπόν με τη δύναμη του Σταυρού Μου όσα μπορεί να σου προσφέρει αργότερα στον ουρανό.
Όλα το Πλούτη που κρύβονται στην Καρδιά Μου μπορούν να γίνουν ορατά με το μάτι του απολυτρωτικού εργαλείου της σωτηρίας σας: του Σταυρού Μου...
 Η απόδειξη ότι κάποιος είναι ενωμένος κι έχει γίνει ένα με Μένα, έχει διαπλαστεί εντός Μου και δεθεί μαζί Μου, είναι όταν και η καρδιά σας είναι μπολιασμένη πάνω στον Σταυρό Μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 Όποιος είναι πεπεισμέν
ος ότι ανήκει σε Μένα, πρέπει να καταλάβει ότι ανήκει και στον Σταυρό Μου.
Δεν έχετε διαβάσει:(  Β Κορ. 7:10-11.) Η λύπη που αντιμετωπίζεται σύμφωνα με το θέλημα του Θεού οδηγεί στη μετάνοια και αυτή καταλήγει στη σωτηρία (  Ναι, επειδή οδηγεί στη μετάνοια, κι επομένως στο αγκάλιασμα του Σταυρού.) για την οποία κανένας δεν μετανοεί. Αντίθετα, η λύπη που προέρχεται από ανθρώπινα προβλήματα οδηγεί στο θάνατο.
 Αυτή λοιπόν η ίδια η λύπη, που είναι σύμφωνη με το θέλημα του Θεού, να τώρα πόση προθυμία σου έδωσε, πόση ανάγκη για απολογία, πόση αγανάκτηση, και πόσο φόβο, πόσο πόθο και σ' αυτά θα πρόσθετα πόση χαρά, πόσο έντονη επιμονή και καρτερία.
Αφού λοιπόν δια της χάριτος οδηγήθηκες στην απόγνωση  για να μετανοήσεις, άνοιξαν τα μάτια της ψυχής σου επειδή υπάκουσες πιστά στη φωνή Μου.
 Βασούλα Μου, δες με πιο τρόπο σε οδήγησα στη μετάνοια, δες με ποιο τρόπο σε οδήγησα στο Σταυρό Μου. 
Δες πόση χαρά έλαβα όταν θεληματικά και αυθόρμητα παραδόθηκες σε Μένα, και ύστερα στον Σταυρό Μου! 
Η χαρά Μου ξεχειλίζει και είμαι γεμάτος παρηγορία. 
Το να συνάξω τα πρόβατά Μου δεν είναι εύκολο έργο, πόσο μάλλον να τα ενώσω, κόρη Μου.
 Όμως με το να Με εμπιστεύεσαι στα θέματα αυτά, να Μου δείχνεις εμπιστοσύνη, αγάπη και πίστη, Εγώ μπορώ να προχωρήσω μέσα σου, διαδίδοντας το Μήνυμά Μου όπως θέλω να διαδοθεί και, Βασούλα Μου, μέσα από τις δοκιμασίες σου, Εγώ θριαμβεύω.
Γαλήνεψε και συνέχισε να ζεις μέσα στο Φως του Σταυρού Μου: μια αληθινή Ζωή με Μένα, τον Ιησού Χριστό 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου