Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Όλα τα πρόβατα που Μου ανήκουν θ' ακούσουν τη Φωνή Μου και θα νιώσουν αγαλλίαση στον ήχο των Βημάτων Μου - όσοι δεν αναγνωρίζουν τη Φωνή Μου δεν είναι πρόβατα δικά Μου.

Κύριε, είμαι έτοιμη να μάθω.

Έλα λοιπόν και μάθε! Η Σοφία είναι ο Παιδαγωγός σου. 
Βασούλα, προσευχήσου για τους ιερείς σας. 
Ύψωσε σε Μένα την ψυχή σου και ζήσε σε Μένα, στην Αγάπη Μου - νιώσε την Αγάπη Μου.
 Σήμερα ο Ποιμένας καλεί
Σήμερα ο Ποιμένας ψάχνει για τα χαμένα και διασκορπισμένα Του πρόβατα.
 Πολλοί ακούνε τη Φωνή Του κι όμως δεν αναγνωρίζουν όλοι τη Φωνή Του (Ιωάννης 10 :26.) - μερικοί μάλιστα σκανδαλίζονται από τη Φωνή Του. 
Όλοι οι δικοί Μου θα επιστρέψουν σε Μένα. 
Όλα τα πρόβατα που Μου ανήκουν θ' ακούσουν τη Φωνή Μου και θα νιώσουν αγαλλίαση στον ήχο των Βημάτων Μου - όσοι δεν αναγνωρίζουν τη Φωνή Μου δεν είναι πρόβατα δικά Μου. 
Είχα μισθώσει εργάτες για να φυλάνε το κοπάδι Μου μέχρι την επιστροφή Μου, αλλά μόλις έφυγα, μόλις απομακρύνθηκα, οι εργάτες έφυγαν για τις πόλεις, κυνηγώντας υψηλές θέσεις.
 Δεν διάβασες: (Zαχαρίας 11:17.)"ταλαιπωρία περιμένει τον ανάξιο βοσκό που εγκαταλείπει το κοπάδι!"
Γι' αυτό το λόγο διαρκώς σας υπενθυμίζω ότι η Βασιλεία Μου είναι ανάμεσα σε όλους σας. 
Ποτέ δεν έπαψα να σας υπενθυμίζω τις αλήθειες που ο Ίδιος σας έχω δώσει - δεν θα φροντίσω τώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη στα πρόβατά Μου;
 Πρόβατα που πεθαίνουν από έλλειψη βοσκής; 
Δεν μπορείς ν' απορρίπτεις τις Γραφές και ο Λόγος Μου είναι ζωντανός και δραστήριος, αλλά με την αποστασιοποιημένη σου καρδιά έχεις αποστατήσει το Λόγο Μου μέσα σου, ποιμένα.

Ποιος είναι πιστός στον Οίκο Σου, Κύριε;

Εκείνοι που δεν ισχυρίζονται ότι βλέπουν,( Ιωάννης 9:41.)είναι πιστοί.
 Εκείνοι που εξαρχής δεν άνοιξαν ποτέ τα μάτια τους, ούτε ισχυρίστηκαν ότι ήταν σαν θεοί, γνωρίζοντας το καλό και το κακό, (  Γένεσις 3:5.)είναι πιστοί και αληθινοί. 
Οι ποιμένες που φρόντισαν τα πρόβατά μου και έμειναν κοντά τους μ' ένα ραβδί στο χέρι και δεν φόρεσαν εντυπωσιακά ενδύματα, (Ενδύματα ίσον τιμές.) ούτε κάθισαν στο Θρόνο Μου ( Ιεζ.28:2)με σκήπτρο ισχυριζόμενοι ότι είναι Θεός, (Ιεζ. 28:2, Β' Θεσσαλ.2:4.) είναι πιστοί. 
Εκείνοι που έδωσαν την ζωή τους για τα πρόβατά Μου είναι οι αληθινοί Μου ποιμένες, που μπορούν να διεκδικήσουν ό,τι τους έχει δοθεί από το Πνεύμα - θα τους αναγνωρίσετε από τις πληγές στο σώμα τους, πληγές που δέχθηκαν στο σπίτι των φίλων τους. ( Ποιμένες κι αυτοί, αλλά άπιστοι.).
 Αλλά σύντομα δεν θα υπάρχουν πια έμποροι όταν έρθει η Ημέρα Μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου