Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Σκοπεύω να σου επιστρέψω τη θεότητά σου, δημιουργία, ώστε η λαμπρή Μου δόξα να φέγγει μέσα σας σαν αναμένη δάδα( .Αποκ.21:23)

Παιδί Μου, επίτρεψέ Μου να μιλήσω στα παιδιά Μου δίνοντάς Μου τη συγκατάθεσή σου να χρησιμοποιήσω το χέρι σου και το χρόνο σου.

Είμαι δεμένη μαζί Σου από αγάπη. Κύριε, δεν είμαι Ιδιοκτησία Σου; Χρησιμοποίησέ με εξ ολοκλήρου και όπως επιθυμείς, Κύριε μου, γιατί αυτή είναι η χαρά μου. Έλα, Άγιο Πνεύμα, να με κυριεύσεις.

Πόλη! Ο Θεός ξαφνικά κι αναπάντεχα άλλαξε τόνο και με πολλή δύναμη με φώναξε αποκαλώντας με Πόλη.)που ήρθα να σε επισκεφθώ για να διακηρύξω μέσα από σένα την Αγάπη Μου για όλους σας και να θεραπεύσω τους αρρώστους κατοίκους σου, δεν θα σε αφήσω στην ενοχή σου, ούτε θα περιμένω να σε δω να φθίνεις, θα θριαμβεύσω επάνω σου. 
Είμαι ο Βασιλιάς σου, είμαι ο Τέλειος. 
Άκουσε Με, θα σε διαπλάσω, γενεά, σε μια εικόνα της Θεότητός Μου.
 Το αμαρτωλό γένος θα το αναλώσω με μια δυνατή Φωτιά. 
Η γενεά σου θα τελέσει τους γάμους της με το Άγιο Πνεύμα ΜουΑποκ.21:2) κι Εγώ, με την αδηφάγο Φλόγα Μου, θ' αλλάξω την όψη αυτής της γης σε μια θεία, ευημερούσα, νέα Γη, και ο σημερινός κόσμος θα περάσει. 
Με την αδηφάγο Φλόγα Μου θα σας κάνω όλους καθαρούς σαν χρυσάφι και διάφανους σαν γυαλίΑποκ.21:21), γιατί οι καρδιές σας θα είναι δικές Μου και μέσα στη δική Μου.
 Ο Πατέρας Μου κι Εγώ θα είμαστε η Κατοικία σας Αναφορά στην Αποκ. 21,22 : ο ναός είναι ο Κύριος, ο Θεός ο Παντοκράτορας και το Αρνίο, και η πόλη Του είμαστε εμείς.)κι εσείς επίσης θα είστε η κατοικία Μας.
Σκοπεύω να σου επιστρέψω τη θεότητά σου, δημιουργία, ώστε η λαμπρή Μου δόξα να φέγγει μέσα σας σαν αναμένη δάδα.Αποκ.21:23)
 Τότε, όπως ο φρουρός φυλάει μια πύλη, κι Εγώ θα σας φυλάξω από κάθε τι μολυσμένο που θάθελε να μπει μέσα σας  Αποκ.21:27)
. Θα κάνω τον καθένα σας μια πόλη που ακτινοβολεί, θα σας ανακαινίσω εξ ολοκλήρου, γιατί με αυτό τον τρόπο θα σας ετοιμάσω για τους γάμους του Αγίου Μου Πνεύματος. Το Άγιο Πνεύμα Μου θα κατοικήσει μέσα σας, μεταμορφώνοντάς σας, για να γίνετε η Αγία Πόλη Του,Διάβασε Αποκάλυψη 21:1-3) η Κυριότητά Του και η Ιδιοκτησία Του.
 Ο σημερινός κόσμος θα περάσει και το Θέλημά Μου θα γίνει στη γη όπως γίνεται στον Ουρανό.
 Η Αγάπη θα έρθει σαν αγάπη κι Εγώ, ο Αόρατος Θεός, θα γίνω ορατός μέσα στις καρδιές σας. 
Έρχεται η ώρα που δεν θα ψηλαφίζετε πια το δρόμο σας μέσα στο σκοτάδι, αφού η καρδιά σας θα φωτίζεται από τη λαμπρή Μου Δόξα Αποκ.21:24) 
Η Δόξα Μου θα γίνει ορατή μέσα στις καρδιές σας.
Έλα, παιδί Μου, άκουσε τώρα τη Μητέρα Μου. Μείνε κοντά Μου. Εμείς;

Ναι, Κύριέ μου. Με έχεις σαγηνεύσει, σαγήνευσε και τους άλλους.

Μεσολάβησε για χάρη τους κι Εγώ θα έρθω και θα αναζητήσω και θα σώσω το απολωλός  Λουκ.19:10).
 Διάβασε τον Ησαία 41:17-20. 
Η Αγάπη σε αγαπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου