Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ.

Ελλάδα - Ρόδος

Επειδή ο άνδρας σου είναι ο Ποιητής σου, το όνομά Του είναι: "Γιαχβέ Σαβαώθ." Ησαίας 54:5

Γιαχβέ Πατέρα μου,
που Σε λατρεύω και Σε αποζητώ,
Εσύ που με έβγαλες από τις χώρες του κάτω κόσμου
και εξύψωσες την ψυχή μου
εισβάλλοντας μέσα της,
φλογίζοντάς την με τη Φωτιά Σου
και αφήνοντάς με σε πλήρη έκσταση για Σένα.
Γιαχβέ, Μεγαλειότατε και Βασιλέα των βασιλέων,
Εσύ που με οδηγείς
μέσα απ' αυτό το θαυμάσιο μονοπάτι,
φύλαξέ με ελεύθερη από
την αμαρτία και την πτώση.
Είμαι μια αμαρτωλή και κλίνω
περισσότερο προς την αμαρτία
παρά προς το καλό.
Δυνάμωσε την πόλη Σου.

Έχε ειρήνη. Εγώ, ο Κύριος, σε αγαπώ. Πάρε το Χέρι Μου και ακολούθησέ Με. Προσευχήσου, Βασούλα Μου, γιατί έχεις ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσεις στην τελειότητα. Δεν είσαι απαλλαγμένη από την αμαρτία, ούτε από την πτώση και πτώσεις θα έχεις. Αλλά είμαι κοντά σου για να σε βοηθώ να σηκώνεσαι και να σε σφίγγω στην Καρδιά Μου, για να νιώθεις την Αγάπη Μου και πόσο σε προσέχω. Έλα, θα προσευχηθούμε μαζί:
Πατέρα, έλα σε βοήθειά μας
και οδήγησε τα βήματά μας στην τελειότητα.
φέρε μας πίσω τη θεότητά μας
και κάνε μας την τέλεια
κατοικία της Αγιότητός Σου.
Αμήν. 

Ιησού;

Εγώ Είμαι. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου, Βασούλα Μου, θα πάει στα πέρατα της γης και θ' αναζητήσει και τους πιο ασήμαντους ανάμεσά σας, για να σας σώσει από το βδέλυγμα της ερημώσεως που εδρεύει τώρα μέσα σε πολλούς από σας...
 Οι Ουρανοί σύντομα θα σας κατακλύσουν με τον Ερχομό Μου επάνω σας.
 Εγώ, ο Κύριος, έχω κάνει πολλά θαυμάσια για σας και θα κάνω ακόμη περισσότερα σ' αυτές τις μέρες που θα έρθουν. (Η πτώση του κομμουνισμού στη Ρωσία μετά το πραξικόπημα των 3 ημερών.)
 Προσευχήσου παιδί Μου, προσευχήσου γι' αυτούς που προσβάλλουν την Αγιότητά Μου και βλασφημούν το Άγιο Πνεύμα Μου αποκαλώντας το Πνεύμα Μου ανόητο. 
Δεν είπα: "Όποιος μιλήσει προσβλητικά κατά του Υιού του Ανθρώπου ο Θεός θα τον συγχωρήσει, όποιος όμως προσβάλλει το Άγιο Πνεύμα, ο Θεός δεν θα τον συγχωρήσει." ( Λουκ. 12:10)γιατί το Πνεύμα δεν αντίκειται στον Υιό ούτε ο Πατέρας στο Πνεύμα, αφού και οι τρεις συμφωνούμε.(Α'Ιωάν. 5:8)
Πολλοί από σας καταδικάζουν τις Ουράνιες εκδηλώσεις Μου και διώκουν τα φερέφωνα του Πνεύματός Μου, γιατί δεν πιστεύουν ότι προέρχονται από Μένα.
 Κόρη Μου, κοίταξε τις Πληγές του Σώματός Μου...(ο ένδυμα του Ιησού ήταν ποτισμένο στο Αίμα Του, οι αστράγαλοι που φαίνονταν ήταν ματωμένοι με πληγές σαν ραβδώσεις.).
 Μου μένει λίγος χρόνος τώρα πριν το Χέρι του Πατέρα Μου πλήξει αυτή τη γενεά. Ακούστε τον Πατέρα σας από τον οποίον κατάγεστε, ακούστε τη Φωνή Του:
Μεταχειρίστηκα κάθε μέσο για να σας συγκεντρώσω και να σας υπενθυμίσω να ζείτε άγια αφού είμαι Άγιος, αλλά μόνο ένα υπόλοιπο από σας δίνει προσοχή όταν μιλώ. Μίλησα μέσα απ' αυτούς που ονομάζετε αξιοκαταφρόνητους, μίλησα μέσα από την αδυναμία και τη φτώχεια, αλλά έχετε αναγάγει σε επιστήμη τη δίωξη του Αγίου Μου Πνεύματος που τους οδηγεί, μέχρι παραλογισμού! 
Σας έστειλα με αυτούς το πνεύμα του Ηλία και το πνεύμα του Μωυσή, αυτών των δύο μαρτύρων που είναι ντυμένοι με σάκους ( Αποκ. 11:3)για να προφητεύσουν και να σας υπενθυμίσουν το Νόμο Μου, πριν τη Μεγάλη Μου Επιστροφή.
 Έρχονται να σας μιλήσουν στο Όνομα Μου και να σας επαναφέρουν στην Αλήθεια και στα λογικά σας. 
Αλλά πάνω από τα κεφάλια σας απλώνεται βαρύ σκοτάδι και οι αξιώσεις σας για γνώση έγιναν πεδίο μάχης για τη δική Μου Γνώση. 
Το Ψέμα καταδίωξε και συνεχίζει να καταδιώκει την Αλήθεια, αλλά οι Γραφές δεν ψεύδονται ποτέ.
Οι Γραφές λένε ότι "το θηρίο( Ο Θεός μου έδωσε να καταλάβω ότι με τη λέξη θηρίο εννοούσε το Ψέμα.)που ανεβαίνει από την Άβυσσο, θα κάνει πόλεμο εναντίον τους και θα τους νικήσει και θα τους σκοτώσει." (  Αποκ.11:7).
Πράγματι, το πεδίο της μάχης σας είναι τώρα ποτισμένο με αθώο αίμα, γιατί το Πνεύμα της προφητείας Μου έγινε μάστιγα γι' αυτούς που ανήκουν στον κόσμο.( Αναφορά στην Αποκ. 11:10 ... γιατί οι δύο αυτοί προφήτες βασάνισαν τους κατοίκους της γης.").
Οι απηνείς διώξεις τους και η πλήρης απόρριψη των απεσταλμένων Μου μοιάζουν μ' εκείνες των Σοδόμων. Η πεισματική τους άρνηση να ανοίξουν την καρδιά τους και να συμμορφωθούν, να ανοίξουν τ' αυτιά τους και να ακούσουν σήμερα τη Φωνή Μου ξεπέρασε το πείσμα του Φαραώ της Αιγύπτου.( Αναφορά στην Αποκ. 11:8 ...τα πτώματά τους θα αφεθούν στην πλατεία της πόλης της μεγάλης, που ονομάζεται αλληγορικά Σόδομα και Αίγυπτος.)
Σήμερα σας προσφέρω "εκείνα που μάτι δεν είδε και αυτί δεν άκουσε και που δεν συνέλαβε ο ανθρώπινος νους."( Α' Κορινθ. 2:9).
Ολ' αυτά τα πράγματα που εξυψώνουν το πνεύμα σας για να Με αποκαλεί: Αββά. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου σάς προσκαλεί όλους στην αληθινή ευλάβεια και σε μια καλύτερη γνώση του ίδιου του Θεού.
 Γι' αυτό επαναλαμβάνω συνεχώς τις ίδιες αλήθειες που σας δόθηκαν. 
Θα συνεχίσω να σε καλώ μέχρι να διασπάσω την κώφωσή σου, γενεά.
 Δεν θα πάψω να σε καλώ με αγωνία, μέχρι ν' ακούσω από σένα τη λέξη:
Αββά!
Οι νέοι ουρανοί και η νέα γη θα είναι σύντομα επάνω σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου