Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

Ρόδος


Για την ελληνική ομάδα προσευχής:

Κύριέ Μου Ιησού, ας είναι ευλογημένο το Όνομα Σου. Το Άγιο Όνομα Σου ας είναι δοξασμένο στους αιώνες των αιώνων.

Το Άγιο Όνομα Μου είναι και θα είναι αιώνια δοξασμένο.

Είθε το Χέρι Σου να μας οδηγεί στην Αλήθεια και στη Μόνη Αλήθεια. Τίποτε να μη με χωρίσει από αυτή την Αλήθεια πού Εσύ ο Ίδιος μας έδωσες.

Ήρθες σε Μένα άδεια και έφυγες γεμάτη. Ποτέ δεν εντυπωσιάστηκα από μεγαλεία, ούτε από δύναμη. Εγώ ο Ίδιος γέμισα το στόμα σου με τη Σοφία Μου, για να μάθεις και να μην πέσεις σε πλάνη. Σου έδωσα τις οδηγίες Μου για να βρεις σ' αυτές την υπεράσπισή σου. Άκουσε τώρα και κατάλαβε:
βάλε τις δύο Καρδιές Μας Σφραγίδα στην καρδιά σου.
Η Άμωμη Καρδιά της Μητέρας σας θα είναι η ασπίδα σας και η Ιερή Μου Καρδιά το Σπίτι σας. Με αυτό το Σημάδι σφραγίδα στην καρδιά σας, οι αλεπούδες που καταστρέφουν τους Αμπελώνες Μου που τώρα καρποφορούν, θα πιαστούν. Εσείς, παιδιά Μου είστε: Ο Αμπελώνας των Δύο Μας Καρδιών.(Η ομάδα προσευχής ονομάζεται "ομάδα προσευχής των Δύο Καρδιών")
Ελάτε παιδιά Μου ν' ακούσετε: ποιος από σας ευαρεστείται στην Αιώνια Ζωή; Λατρέψετέ Με τότε μέσα στη λαμπρότητα της Αγιότητός Μου.
 Μένετε σταθεροί στις προσευχές σας, ο Σατανάς θα αλυσοδεθεί με το Ροδάριο. 
Μένετε σταθεροί στις εξομολογήσεις σας παιδιά Μου, για να μπορείτε να έρχεστε να Με δέχεστε στην Αγία Κοινωνία όσο πιο συχνά μπορείτε.
 Νηστεύετε με ψωμί και νερό δύο μέρες την εβδομάδα για να κάνετε επανορθώσεις και θυσίες. 
Μην κοιτάτε ούτε αριστερά σας ούτε δεξιά σας, κοιτάτε μπροστά σας, εκεί όπου είμαι Εγώ. 
Όπου πηγαίνω θα πηγαίνετε, όπου ζω θα ζείτε. 
Αυτές, αγαπημένοι Μου, είναι οι εντολές Μου. 
Ο Λόγος Μου θα πρέπει να είναι η καθημερινή σας τροφή, είναι ο Ουράνιος Άρτος σας, είναι η Ζωή σας. 
Ελάτε συχνά ν' αφιερωθείτε στην Ιερή Μου Καρδιά κι Εγώ θα εμφυσήσω μέσα σας και θα σας κάνω δικούς Μου για να διαδώσετε το Λόγο Μου στις τέσσερις γωνίες της γης. Και να θυμάστε: οι σκέψεις σας να είναι οι Σκέψεις Μου, οι επιθυμίες σας Επιθυμίες Μου.
 Μιμηθείτε Με. 
Ευλογημένοι εσείς που δεν Με βλέπετε κι όμως πιστεύετε. 
Αφήνω το Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπό σας. 
Ευλογείτε Με και αγαπάτε Με.
Πες τους Βασούλα Μου, πόσο τιμώ το Δωμάτιο(Δηλ. η Καρδιά της Παρθένου Μαρίας.)Εκείνης που Με συνέλαβε.

 


(Ο Ιησούς με κάλεσε)
Ναι, Ιησού μου;

Βασούλα οι συνάξεις σας να Ονομαστούν Συνάξεις των Δύο Καρδιών αφού οι Καρδιές Μας είναι ενωμένες στην αγάπη και είναι ένα. Είμαι στο πλευρό σου, η Αγάπη είναι κοντά σου.

Αργότερα, το βράδυ ζήτησα από τον Ιησού να μου εξηγήσει αυτό που μου συμβαίνει όταν βιώνω το Πάθος.

Είμαστε ενωμένοι σε ένα σώμα. Σε κατέχω, σε κυριεύω πλήρως, αφού είσαι ιδιοκτησία Μου και γίνομαι κύριος του πνεύματός σου. Όπως το κουκούτσι καλύπτεται από τη σάρκα του καρπού του, κι Εγώ επίσης σε καλύπτω με παρόμοιο τρόπο. Το πνεύμα σου ενσωματώνεται τότε στο Πνεύμα Μου, σε Μένα, τον Χριστό σου. Να Με αγαπάς, να Με λατρεύεις και να προσεύχεσαι, είμαι αχώριστος από σένα. Ω έλα, έλα, η αγάπη σου ας γίνει μια ανεξάντλητη φλόγα. Είμαι μια Ανεξάντλητη Φλόγα που φλογίζει τις ψυχές. Μιμηθείτε Με λοιπόν, το Θεό σας, αυτή είναι η επιθυμία Μου για τον καθένα σας.
 Έχε την Ειρήνη Μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου