Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.

Κύριε, επίτρεψέ μου να Σε υπηρετώ.
Αυτό είναι το καθήκον μου.
Είναι γνωστό το Ελεός Σου και
ξέρω ότι αν προσκολληθώ σε Σένα,
δεν θα με διώξεις.
Ξέρω ότι θα με σώσεις.
"Θα ανοίξω το στόμα μου κι Εσύ θα το γεμίσεις."
(Ψαλμός 81:11)
Σε παρακαλώ θρέψε με, με το Μάννα Σου. (Το Άγιο Πνεύμα.)

Μείνε στην εύνοιά Μου. Δεν είμαι ένας Θεός που παραμένει ασυγκίνητος. 
Η Καρδιά Μου είναι γεμάτη Συμπόνοια και αφήνομαι να συγκινηθώ. 
Έλα, είμαι η Ασπίδα σου σ'αυτούς τους καιρούς της μάχης.

Κύριε,
είμαι ένας απ'αυτούς που δέχονται
άγριες επιθέσεις από τον Σατανά.
Πως μπορεί ο λαός Σου ν'ακούσει
για τα μεγαλεία Σου στο σκοτάδι;
Ο διάβολος θέλει να παραλύσει
όλο το Σχεδιό Σου!
Μέχρι πότε η Δικαιοσύνη Σου θα
βρίσκεται στη γη της λησμονιάς;
Δείξε τώρα, Κύριε του Ελέους και της Δικαιοσύνης
ότι είσαι η βοήθεια και η παρηγοριά μας.

Δεν πρέπει να φοβάσαι, στο τέλος οι Καρδιές Μας θα θριαμβεύσουν. Θα δείξω σε όλους πως μπορώ να σώζω.
 Οι Γραφές πρέπει να εκπληρωθούν. 
Βλέπεις η Γραφή λέει (Αποκαλ. 11:7) ότι το θηρίο που ανεβαίνει από την άβυσσο θα κάνει πόλεμο εναντίον των Δύο Λυχναριών που στέκονται μπροστά στον Κυρίαρχο της οικουμένης, αυτών των Δύο Μαρτύρων που αντιπροσωπεύουν το Σώμα Μου και είναι το Σώμα Μου: Αυτών που απέδειξαν ότι είναι υπηρέτες Μου, με την μεγάλη τους γενναιότητα σε καιρό θλίψης, δοκιμασιών και διώξεων. 
Αυτών που μεταδίδουν τον Λόγο Μου και είναι τα φερέφωνα Μου και αυτών που τους δόθηκε η Αλήθεια για να είναι σαν άγγελοι και μια Ηχώ του Λόγου, αφού επέτρεψαν στο Πνεύμα Μου να είναι Οδηγός τους και να δώσει στον καθένα τους ένα χάρισμα του Ηλία. 
Η έκκληση που κάνουν στο Όνομά Μου είναι στην πραγματικότητα δική Μου έκκληση μέσα απ'αυτούς.
 Υψώνουν τη φωνή τους για να σας υπενθυμίσουν το Νόμο Μου, όπως ο Μωϋσής στο όρος Χωρήβ, αλλά, Εγώ μιλώ μέσα απ'αυτούς.
 Και παρ'όλο που οι Δύο αυτοί Προφήτες( Το Πνεύμα του Ηλία και του Μωϋσή: το πνεύμα των προφητειών.)θα φανούν ότι νικήθηκαν από τον Εχθρό, θα τους εμφυσήσω ζωή και θα σηκωθούν. 
" Επειδή, όπως η γη αναδίνει το βλάστημά της και όπως ο κήπος εκφύει όσα σπέρνονται σ'αυτόν, έτσι κι Εγώ, ο Κύριος κάνω τη Δικαιοσύνη και την Αίνεση να βλαστήσουν μπροστά σε όλα τα έθνη." (Ησαίας 61:11)
 Θα μεταμορ'φωσω τα άθλια σώματά σας σε αντίγραφα του ένδοξου Σώματός Μου, και τότε θα δείτε να ξεφυτρώνει ένας νέος ουρανός και μια νέα γη.
Η πρώτη γη και ο πρώτος ουρανός θα εξαφανιστούν, δηλαδή: η παλιά Πόλη που ονομάζεται συμβολικά Σόδομα και Αίγυπτος, επειδή μέσα της σταυρώθηκε πάλι ο Λόγος Μου, (Δηλ. Η παλαιά Πόλις. Αποκαλ. 11:8) γιατί ο κόσμος πάλι δεν Με αναγνώρισε. Παρ'όλο που ήρθα στη δική Μου περιοχή, ο δικός Μου λαός πάλι δεν Με δέχθηκε αλλά μεταχειρίστηκε το Άγιο Πνεύμα Μου κατά βούληση, επιτρέποντας στο Θηρίο να πολεμήσει εναντίον των απεσταλμένων Μου.
 Εκείνες οι δύο πόλεις σε μία, τα Σόδομα και η Αίγυπτος, απέρριψαν τους Απεσταλμένους Μου και έδειξαν πλήρη κώφωση παρόμοια με το πείσμα του Φαραώ, αυτές οι πόλεις θα αντικατασταθούν από τη Νέα Ιερουσαλήμ.
 Αντί για Σόδομα και Αίγυπτος θα ονομασθείτε
Νέα Ιερουσαλήμ-
Πόλη της Ακεραιότητας, πόλη της Αγιότητος. Και όταν γίνει αυτό, οι επιζώντες νικημένοι από φόβο θα Με δοξάσουν. (Αποκαλ. 11:13)
Η γη τώρα εγκυμονεί και είναι ετοιμόγεννη, παιδί Μου, φωνάζει δυνατά από τους πόνους της γέννας, αλλά ο χρόνος της αναμονής σύντομα τελειώνει. 
Ήδη φυσώ επάνω σου, δημιουργία, σας αναζωογονώ τον ένα μετά τον άλλο και σας εξαγνίζω όλους. 
Αν κάποιος λοιπόν αντιτάχθηκε, δεν αντιτάχθηκε σε σένα, αλλά σε Μένα, σε Μένα που σου έχω δώσει το Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας, και αν ξανασταύρωσαν κάποιον ανάμεσά στις δυό πόλεις με τα συμβολικά ονόματα Σόδομα και Αίγυπτος, ξανασταύρωσαν το Λόγο Μου. 
Αλλά μετά από τρειήμισι μέρες (Αποκαλ. 11:11 συμβολικός αριθμός.)
 τα Δύο Λυχνάρια Μου θα δίνουν λαμπρότερο Φως, γιατί θα πηγάζει από τη λαμπρότητα που περιβάλλει το Πνεύμα. Έχε λοιπόν ελπίδα, παιδί Μου, η υπόσχεση του Πνεύματός Μου αφορά τους καιρούς σας. 
Ανήκεις στην Οικογένεια Μου. Η Εκκλησία θα αναβιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου