Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΤΕ,ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΟΥ.

Δεν υπάρχει κανένας άλλος
στην καρδιά μου από Εσένα, Κύριέ Μου.
Σιγά σιγά με διορθώνεις.
Κέρδισες την καρδιά μου, σκορπίζοντας
πάνω μου απλόχερα ευλογίες.
Όμως τώρα κάνω το Θέλημά Σου;
Είμαι κοντά Σου ακολουθώντάς Σε;
Κάνω το καλύτερο που μπορώ
για να βοηθήσω τον πλησίον μου;
Ακολουθώ τις Εντολές Σου;
Απολαμβάνω ακόμη την εύννοιά Σου;

Μάθε να στηρίζεσαι πάνω Μου. Κόρη Μου, είσαι πρόθυμη να συνεχίσεις να φέρεις το Σταυρό που σου προόρισα;

Είμαι πρόθυμη, εφ'όσον δεν Σε χάνω και είμαι μαζί Σου, ενωμένη και ένα.

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό και τι απαιτεί;

Θυσία, εξευτελισμό, ταπείνωση,
αφάνεια, αγάπη, πίστη, ελπίδα,
υπακοή, αυταπάρνηση, προσευχή, προσευχή,
προσευχή, υπομονή, μετάνοια, απονέκρωση,
πόνο, νηστεία και εμπιστοσύνη σε Σένα;
και ένα πνεύμα συγνώμης.

Μίλησες σωστά, αλλά δεν αρκεί μόνο να γνωρίζεις αυτά τα πράγματα. Θέλεις να παραμείνεις στην εύνοιά Μου; Τότε θα πρέπει να εφαρμόσεις όλα όσα ανέφερες. 
Η Βασιλεία των Ουρανών μοιάζει με τρόπαιο, όποιος το κερδίσει θα το διαφυλάξει. Επαναλαμβάνω, η Ουράνια Βασιλεία θα δοθεί σε όσους έρχονται με τα χέρια γεμάτα καλούς καρπούς,γι'αυτό Βασούλα Μου, σκοπεύω να ανοικοδομήσω την Εκκλησία Μου πάνω στις αρετές που ανέφερες. 
Αν πορεύεσαι μαζί Μου δεν θα χαθείς. Μην υποκύψεις στον πειρασμό να κοιτάξεις αριστερά ή δεξιά, όπως είπα στους μαθητές Μου "μη χαιρετίσετε στο δρόμο κανένα."( Λουκ.10:4).
 Αν θέλεις να Με υπηρετήσεις όπως λες, θα πρέπει τότε να Με ακολουθήσεις μαζί με το Σταυρό Μου της Ειρήνης, της Αγάπης και της Ενότητας για να Με δοξάσεις.
 Μην κοιτάς με ταραχή τους άλλους σταυρούς που βάζω στο δρόμο σου, αφού όλοι προέρχονται από Εμένα. 
Δόξασέ Με.
 Το τραπέζι σου είναι πάντα γεμάτο και το ποτήρι σου ξεχειλίζει, μην παραπονιέσαι λοιπόν για το τίποτα. Θα σε εξετάζω πότε πότε και θα δοκιμάζω την αγάπη σου για Μένα για να σε οικοδομήσω πνευματικά. Μη σέρνεις το βήμα σου πίσω Μου, ακολούθησε το βήμα Μου ευδιάθετα. Αναπαύσου σε Μένα όταν είσαι κουρασμένη και επίτρεψέ Μου ν'αναπαυθώ σε σένα όταν αισθάνομαι κουρασμένος.
Άκουσε τώρα τον Άγιό σου, μην παρασύρεσαι από τον κάθε άνεμο που φυσάει στο δρόμο σου. Στερεώσου σε Μένα και δεν θα ξερριζωθείς. Κ'ορη Μου, εμπλούτισε την Εκκλησία Μου με όλη τη Γνώση που σου έδωσα και πες τους ότι η Καρδιά του Κυρίου είναι μια Άβυσσος Αγάπης, κι όμως κανένας άνθρωπος δεν γνωρίζει πλήρως τα βάθη της ούτε τα πλούτη της. Ξέρω ότι είσαι εύθραυστη, κόρη Μου, κι όμως σου έλειψαν ποτέ τα εφόδια; Μην είσαι σαν εκείνους που επιμένουν να διαφοροποιούνται υπό το Άγιό Μου Όνομα. Μην είσαι σαν εκείνους που υποκρίνονται ότι η ενότητα τους ελκύει και τα λόγια τους παραμένουν νεκρά. Το μόνο που καταφέρνουν είναi να προκαλούν την δυσαρέσκεια του Πατέρα. 
Ο Πατέρας και Εγώ απεχθανόμαστε τα επιχειρήματά τους, αντίθετα απ'ότι νομίζουν. 
Ωστόσο τίποτε δεν Με εμποδίζει να φωνάξω σ'αυτούς τους κατέχοντες :
"Κατεβείτε !
 Κατεβείτε από τους θρόνους σας και μακάρι να πέσουν αυτά τα λέπια από τα μάτια σας για να δείτε σε τι κατάσταση ερήμωσης μετατρέψατε τον Οίκο Μου! 
Ληστέψατε το Θυσιαστήριο Μου και ότι είχε μέσα του! 
Σπάσατε το Ποιμαντικό Ραβδί όχι μόνο στα δύο αλλά σε κομματάκια! 
Σήμερα όμως ανοίξτε τα μάτια και δείτε! Κρατήστε τα μάτια ανοιχτά και θα αναγνωρίσετε τη φτώχεια, τον τρίχινο σάκκο και την ανυποδησία, ( Η φτώχεια, ο τρίχινος σάκκος και η ανυποδησία συμβολίζουν την Καρδιά του Χριστού.)κρατήστε τα μάτια ανοιχτά και με μια ματιά θ'αναγνωρίσετε την Καρδιά Μου."
Μπορούσα να προφέρω μόνο μια λέξη στις συνάξεις τους και μ'αυτή τη μοναδική λέξη να ενώσω την Εκκλησία Μου, αλλά η δόξα των Ουρανών θα Μου δοθεί από την Φτώχεια, την Αθλιότητα και από αυτούς που τους ονομάζουν παρακατιάνους.
 Θα βάλω ξένους να ανοικοδομήσουν τον Οίκο Μου, γιατί μέσα τους θα τοποθετήσω πνεύμα ζήλου, πνεύμα πιστότητας και τότε οι αποθήκες σας θα γεμίσουν πάλι και τα βαρέλια σας θα ξεχειλίζουν από το νέο Μου κρασί. 
Αν λέτε ότι με αγαπάτε και ισχυρίζεστε ότι είστε υπό το Όνομά Μου, τότε προς χάριν του Αγίου Ονόματός Μου και προς χάριν της Αγάπης Μου:
ενώστε τις εκκλησίες Μου
Ο αληθινός Χριστιανός είναι εκείνος που είναιεσωτερικά Χριστιανός και η αληθινή Ενότητα είναι και θα είναι μέσα στην καρδιά. Η Ενότητα δεν θα είναι με το γράμμα, αλλά με το πνεύμα.
Αν Με αγαπάς, κόρη Μου, όπως λες, αγκάλιασε το Σταυρό που σου έδωσα, και τα πόδια σου δεν θα σκοντάψουν.
 Τίποτε σ'αυτόν τον κόσμο δεν είναι όμοιό Του.
 Το βλέμμα σου ας μην αφήσει ποτέ το βλέμμα Μου.
 Μαθήτρια; Έλα, ακολούθησέ Με...



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ   ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ   ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ,  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου