Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αυτό το μήνυμα δεν δίνεται για να προκαλέσει αίσθηση αλλά για να σας κάνει να αντιληφθείτε την κατεπείγουσα ανάγκη, τη σοβαρότητα και τη σπουδαιότητα του Καλέσματός Μου.

Τουλούζη - Γαλλία


Ιησού;

Εγώ Είμαι.
 Κόρη Μου, έχε ειρήνη.
 Πολύ περισσότερους τους ενός θα ξαναφέρω κοντά Μου. Σε κάλεσα πράγματι εδώ Ο Ιησούς ήθελε να πάω στην Τουλούζη αντί στο Μομπελιέ.)γιατί εδώ Με έχουν ανάγκη. 
Σας αγαπώ με πάθος, να το θυμάστε πάντα.
 Προσελκύω στη Ζωή, δεν απωθώ κανένα, αμαρτωλοί ή άδικοι, όλοι σας είστε παιδιά Μου. 
Το μήνυμά Μου είναι ένα μήνυμα Αγάπης, ένα κάλεσμα στα αληθινά σας θεμέλια, μια υπενθύμιση του Λόγου Μου και της Ύπαρξης Μου.
 Μη Με φοβάστε, να φοβάστε αυτόν που προσποιείται ότι δεν υπάρχει και σας παρασύρει με περισσότερη πανουργία από ποτέ στο Θάνατο.
 Είμαι το Φως.
Έλα, πες τους ότι αυτό το μήνυμα δεν τους δίνεται για να προκαλέσει αίσθηση αλλά για να τους κάνει να αντιληφθούν την κατεπείγουσα ανάγκη, τη σοβαρότητα και τη σπουδαιότητα του Καλέσματός Μου. 
Την κατεπείγουσα ανάγκη της μεταστροφής τους, τη σοβαρότητα της κατάστασης της ψυχής τους και τη σπουδαιότητα να αλλάξουν ζωή και να ζουν άγια. 
Η σπουδαιότητα των Μηνυμάτων Μου που είναι μια πνευματική τροφή, ένα θρεπτικό συμπλήρωμα για την πνευματικότητά τους, ένα θεραπευτικό βάλσαμο για τις πληγές που τους προκλήθηκαν μέσα σ' αυτό το σκοτάδι από τον πονηρό. 
Θέλω τα παιδιά Μου ν' ακούσουν πολύ προσεκτικά όλ' αυτά που έχω να τους πω: αφήστε το Πνεύμα της Αληθείας Μου να σας ξαναφέρει στην Αλήθεια, αφήστε το Πνεύμα της Γνώσης Μου να σας υπενθυμίσει τη Μία και Μοναδική Αληθινή Γνώση που Εγώ ο Ίδιος σας έδωσα.
 Εγώ, ο Κύριος και Σωτήρας σας, ευλογώ τον καθένα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου