Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕ.

Πολυεύσπλαχνε Κύριε,
ο λαός σου χρειάζεται παρηγοριά.
Το Σώμα Σου, διηρημένο, βυθίζεται,
και ελάχιστοι είναι αυτοί
που μπορούν να Σε παρηγορήσουν.
Ο λαός Σου βρίσκεται σε απόγνωση.
Άκουσε λοιπόν, πολυεύσπλαχνε Κύριε,
και δες τη θλίψη μας. Αμήν.

Είμαι βουτηγμένος στο αίμα Μου απ' όλα αυτά που βλέπουν τα μάτια Μου και ακούνε τα αυτιά Μου. Κόρη Μου, σκοπεύω να σε κάνω ρομφαία του Λόγου Μου. Με σένα θα διαπεράσω τις καρδιές των ανθρώπων για να επιτρέψω στο Λόγο Μου να εισχωρήσει μέσα τους βαθιά.
Η Φωνή Μου θα αντηχήσει σαν ηχώ μέσα τους και, παρόλο που οι καρδιές τους δεν περικλείουν καμιά ανάσα ζωής, ο Λόγος Μου, ο χορηγός της Ζωής, θα τις ζωοποιήσει και θα κάνει να αναβλύσει απ' αυτές μια ευωδία που θα πραΰνει τις Πληγές Μου. Θάρρος, κόρη Μου. Πολλοί θα συνεχίσουν να ζουν μια άσωτη ζωή και πολλοί θα συνεχίσουν να αμαρτάνουν και να προσβάλλουν την Αγιότητά Μου, αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις Μου, αδιαφορώντας για τα σημεία που δίνω σήμερα στον κόσμο, και η ανομία θα συνεχίσει να αυξάνει το Ποτήρι της Δικαιοσύνης Μου. Η κακία και ο αθεϊσμός, η δίψα για εξουσία και ο ορθολογισμός φοριούνται απ' αυτούς τους ανθρώπους σαν σφραγιδόλιθος.
Αχ, Βασούλα Μου... Θα έρθει ένας αφανισμός που ο κόσμος δεν ξαναείδε! Ο αμαρτωλός κρύβεται παραμονεύοντας την ευκαιρία και σαν τριγυριστής, θα βγει τη νύχτα! Οι άρχοντες και οι κατέχοντες θα κλαίνε και θα θρηνούν δυνατά, όλοι θα θρηνούν! Κόρη Μου, άκουσε τους στεναγμούς Μου, άκουσε την Καρδιά Μου. Αγαπημένη της Ψυχής Μου, έλα να παρηγορήσεις την Καρδιά Μου. Πείνασε για Μένα. Είμαι η Ανάσταση, αγάπα Με. Οι προσευχές σου ας γίνουν συνήγοροι για να υπερασπιστούν τη γενεά σου από την οργή του Πατέρα Μου. Οι φωνές σου και οι προσευχές σου ας γίνουν μια έκκληση προς τον Πατέρα. Εγώ ο Κύριος, σε ευλογώ, παιδί Μου, έλα...



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ,  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου