Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

Κύριε, η διαίρεσή μας (και τώρα μιλώ μόνο για τη διαίρεση μεταξύ ορθοδόξων και καθολικών) είναι ένα πραγματικό σκάνδαλο! Πώς είναι δυνατόν εμείς, οι Χριστιανοί, να συνεχίζουμε να είμαστε διηρημένοι και δεν είναι μια προσωρινή διαίρεση, αλλά μια διαίρεση που διαρκεί, με βαθιές ρίζες και που βασίζεται σε διαμάχες τόσο παράλογες! Ο καθένας, αντίπαλος του άλλου και μερικοί από μας κρατώντας ακόμη θυμό και μίσος. Πώς είναι δυνατόν να μιλάμε με ακεραιότητα όταν μια παλιά διαμάχη παραμένει ακόμη άλυτη μέσα στις καρδιές μας; Μπορούμε πραγματικά να Σε αντικρίσουμε και να πούμε ότι έχουμε συμφιλιωθεί με τους αδελφούς μας και μπορούμε να Σε πλησιάσουμε με καθαρή συνείδηση να Σου προσφέρουμε τις προσφορές μας στο θυσιαστήριό Σου; Όχι, δεν μπορούμε όσο ζούμε κάτω από το Άγιο Όνομα Σου και δεν έχουμε συμφιλιωθεί. Δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι Σε πλησιάζουμε με καθαρή συνείδηση. Όλοι γνωρίζουμε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία Σου είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ, κι όμως κρατιόμαστε γερά από τα τείχη που μας χωρίζουν και δεν έχουμε φαίνεται αρκετή ειλικρίνεια για να πούμε: "δεν είμαστε διατεθειμένοι να λυγίσουμε αφού εμείς κρατάμε την αληθινή πίστη και την Αλήθεια." Δεν έχουμε καταλάβει πόσο ωραιότερη θα φαίνεται η Νύφη Σου αν ενωθούμε; Πόσο ισχυρότερη μπορεί να γίνει η Εκκλησία; Πόσο περισσότερο μπορεί να προοδεύσει; Πόσους περισσότερους καρπούς μπορεί να αποδώσει; Τώρα είναι στάσιμη. Μπορούμε ειλικρινά να πούμε ότι προοδεύει και κερδίζει ψυχές όταν καθημερινά βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας τη μια ψυχή μετά την άλλη να εγκαταλείπουν τη Νύφη Σου για μια μέτρια φιλοσοφία, ναι, απόκρυφες σέκτες όπως η Νέα Εποχή, Μάρτυρες του Ιεχωβά και άλλα; Αισθάνομαι ωστόσο ότι αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν Εσένα, βοήθησε τους λοιπόν να Σε βρουν.

Α, περιστέρι Μου, δεν πήγε χαμένη η διδασκαλία Μου... 
Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι χρειάζομαι την καρδιά τους για να τους ενώσω. Χρειάζομαι την καρδιά τους για να ξανακτίσω μέσα της την Εκκλησία Μου ενωμένη. Η Ενότητα θα γίνει από την καρδιά. Σε επιφόρτισα να δώσεις μαρτυρία σ'ένα λαό που δεν είναι δικός σου, αλλά πολλοί δικοί σου δεν κατάλαβαν ακόμη γιατί η Σοφία σε στέλνει στους ξένους. O λαός σου πιστεύει ότι υποχώρησες στους ξένους, δεν κατάλαβαν ότι Εγώ, ο Κύριος, ένωσα την καρδιά σου με τη δική τους. Διπλός είναι ο σταυρός σου, παιδί Μου, αφού ταλανίζεσαι κι από μερικούς ξένους που σε προκαλούν αδιάκοπα να γίνεις δική τους. Παραμένοντας όπως είσαι, δίνω και στους δύο ένα μάθημα για το πώς θα πρέπει να ενωθείτε και με Τι θα μοιάζει η ενότητα.
 Ενότητα δεν είναι να διαφοροποιείστε κάτω από το Άγιο Όνομα Μου, ενότητα είναι να μοιράζεστε την Αγία Κοινωνία και να πιστεύετε στην αληθινή Μου Παρουσία μέσα στη Θεία Ευχαριστία.
 Ενότητα, παιδί Μου, είναι να ανταλλάσσετε μεταξύ σας τα πλούτη σας.

"Κύριε, δίδαξέ μας, όταν δικάζουμε
να σκεπτόμαστε την καλοσύνη Σου και
όταν δικαζόμαστε να ζητούμε έλεος." Σοφία Σολ. 12:22

Αχ παιδί Μου, ο αγώνας σου δεν τελείωσε ακόμη, αλλά θυμήσου, μπροστά σου είμαι, και στο πλευρό σου η Μητέρα σου, ενθαρρύνοντάς σε, και κατά πόδας ο φύλακας άγγελός σου, για να σε προστατεύει. Άκουσε Με, μεταξύ αδελφών, ο κορυφαίος δικαιούται τιμής, τιμήστε λοιπόν τον Πέτρο Μου. Αυτή είναι μόνο μια υπενθύμιση από τον Ύψιστο.

Τώρα ξέρω ότι δεν θα μείνω ποτέ έρημη.
Κατεύθυνες προς Εσένα την ψυχή μου.
Άπλωσα τα χέρια μου στον Ουρανό
κι Εσύ με ανύψωσες.
Η ψυχή μου χαίρεται μαζί Σου,
είθε να έκανες και στους αδελφούς μου
ό,τι έκανες σε μένα!

Όχι μόνο θα σηκώσω τους αδελφούς σου στην Καρδιά Μου, κόρη, αλλά και ανθρώπους που δεν Με γνωρίζουν θα τους σηκώσω στην Καρδιά Μου.
 Στο εξής το Έλεος και η Χάρη θα έρθουν και στους ειδωλολάτρες, γιατί κι αυτοί αποτελούν μέρος της Δημιουργίας Μου.
 Κόρη Μου, είναι γνωστό ότι βοηθώ τους φτωχούς και τους ταλαίπωρους... 
Έλα τώρα και χάιδεψέ Με πάλι με τα γλυκά σου λόγια που βγαίνουν από την καρδιά σου, επανάλαβέ τα. 

Κύριε Ιησού, χρησιμοποίησέ με
για να στεγνώσω τα Δάκρυά Σου.
Κύριε Ιησού, χρησιμοποίησέ με
για να σκουπίσω τα Δάκρυά Σου.
Ιερή Καρδιά, χρησιμοποίησέ με
για να παρηγορήσω την Καρδιά Σου.
Ιερή Καρδιά, χρησιμοποίησέ με
για να βγάλω τ' αγκάθια που τυλίγουν
την Κεφαλή Σου και την Καρδιά Σου.
Κύριε Ιησού, χρησιμοποίησέ με
σαν αναπαυτήριο της Κεφαλής Σου.
Γλυκέ κι Ευγενικέ Ιησού, χρησιμοποίησέ με
με οποιονδήποτε τρόπο για να
Σε ευχαριστήσω και να Σε παρηγορήσω.
Η επιθυμία μου είναι να φέρω
το χαμόγελο στα Χείλη Σου.
Θα σε χρησιμοποιήσω λοιπόν αν Μου προσφέρεις κι εσύ τη θέλησή σου.

Σου προσφέρω, Ιησού, τη θέλησή μου,
την καρδιά μου, την ψυχή μου,
το πνεύμα μου, τα πάντα.

Η Αγάπη θα κάνει σε σένα το Θέλημά της και η Ειρήνη Μου θα βασιλεύσει στην καρδιά σου, και η Εικόνα Μου θα καθρεφτιστεί στην ψυχή σου, και το πνεύμα σου θα Με λατρεύει σύμφωνα με το Πνεύμα Μου και το σώμα σου θα απορρίπτει ό,τι δεν είναι άγιο, αφού θα το μεταμορφώσω και θα το τελειοποιήσω μέσα στο Ένδοξο Σώμα Μου, για να γίνει ένα ιερό για Μένα, το Θεό σου. Θα μοιραστείς τα Παθήματά Μου αλλά και τη χαρά Μου. 
Θα συνεχίσω να σε διδάσκω για να δώσεις μαρτυρία όχι μόνο για έναν Χριστό εσταυρωμένο, αλλά και για έναν Χριστό αναστημένο και νικητή. 
Θα υπενθυμίσω σε όλους ότι οι κάθε λογής θαυματουργικές ενέργειες αποτελούν επίσης μέρος του Εαυτού Μου.
 Έλα λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου