Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ψυχή, προσευχήσου, αυτό σημαίνει, μίλα Μου! Μην αγνοείς την πανταχού Παρουσία Μου, μόνο και μόνο επειδή ο διάβολος συνεχίζει να σε πειράζει. Άκουσε Με, αντιστάσου, αντιστάσου σ' αυτόν.

Ιησού ;

Εγώ Είμαι.
Στηρίξου σε Μένα, στηρίξου στον Ώμο Μου. Όπως ήρθα και σε σήκωσα από το λάκκο και σε μετέφερα στο Σπίτι Μου όπου σε θεράπευσα, με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω να βοηθώ τα πόδια σου να ακολουθούν τον ίσιο Δρόμο. Τα χέρια σου ας πιαστούν επάνω Μου. Ξέρω ότι είσαι λιγόψυχη, αλλά θα σε κάνω δυνατή να αντισταθείς στο κακό.
Αχ, δημιουργία! 
Το Έλεος κατεβαίνει τώρα πριν την Κρίση.
 Υποδεχθείτε τώρα το Έλεος Μου και το Πνεύμα μου θα αναπαυθεί σε σας.
 Πλησιάστε Με, εσείς που Με ποθείτε, και χορτάστε από τις Πηγές της Ζωής, γιατί όσοι Με τρώνε, θα πεινάσουν ακόμη πιο πολύ και όσοι Με πίνουν, θα διψάσουν ακόμη πιο πολύ. Σοφία Σειράχ 24: 21)
 Κι Εγώ, σαν το Μάννα, θα τροφοδοτήσω την ψυχή σας και σαν αγγειοπλάστης θα σας πλάσω σε αυτό που χάσατε: στη Θεότητά Μου. 
Ύστερα θα σας δείξω τη Βασιλεία Μου και θα σας στείλω τη Σοφία να σας διδάξει τη Γνώση των Αγίων πραγμάτων και θα σας κάνω παντοτινά δικούς Μου. 
Θα γίνετε γιοι και κόρες Μου για να Με δοξάζετε μαζί με την Ουράνια Σύναξή Μου. Ύστερα θα σας στείλω σαν νεφέλη να υψώσετε, όπως υψώνει κανείς μια σημαία: τη Γνώση Μου που λάβατε από την Ίδια τη Σοφία, για να διδάξετε τους άλλους να είναι ακέραιοι σε επιδιώξεις και σε μάθηση, ώστε από γενεά σε γενεά το Άγιο Μου Όνομα να διαφυλαχθεί Άγιο. 
Οι απόγονοί σας θα παραλάβουν από σας μια πλούσια κληρονομιά, και χάρη στο Άπειρο Έλεος Μου το ίδιο θα γίνει και με τα παιδιά των παιδιών σας. 
Και στο μέλλον, τα έθνη θα γνωρίζουν Τι σημαίνει Φόβος Κυρίου. 
Οι Ευλογίες Μου δεν είναι όλες παρελθόν. 
Οι Ευλογίες Μου είναι ανεξάντλητες, πλημμυρίζουν κάθε κοιλάδα, και η Στοργή Μου ανανεώνεται καθημερινά επάνω σας.
 Η αγάπη Μου αναβλύζει συνεχώς σαν χείμαρρος από την Καρδιά Μου για να ποτίσει την έρημό σας και να σας ζωοποιήσει.
Δεν είμαι Εγώ που σας ανάγκασα να μένετε στο σκοτάδι, δεν είναι επιθυμία Μου να παρατηρώ από ψηλά πώς περιτειχίζετε τους εαυτούς σας και φυλακίζετε τις ψυχές σας στις σκοτεινότερες φυλακές.
 Η επιθυμία Μου είναι να σας γυρίσω στο Σπίτι ειρηνικά, η επιθυμία Μου είναι να μετατρέψω τις ερήμους σας και την άγονη γη σας σε χλοερά λιβάδια, να σας χορτάσω. 
Βασούλα, όλα τα μηνύματά Μου είναι προσευχές, διάβασε και γράψε προς Ρωμαίους 8:26-27.

"Επίσης και το Πνεύμα έρχεται βοηθός στις αδυναμίες μας. Εμείς δεν ξέρουμε ούτε Τι ούτε πώς να προσευχηθούμε. Το Πνεύμα όμως μεσιτεύει το ίδιο στο Θεό για μας με στεναγμούς που δεν μπορούν να εκφραστούν με λέξεις. Ο Θεός όμως, που βλέπει τα βάθη της καρδιάς, ξέρει καλά Τι θέλει να πει το Πνεύμα, γιατί το Πνεύμα μεσολαβεί για τους χριστιανούς όπως αρέσει στο Θεό"

Στοχάσου πάνω σ' αυτό... Σε αγαπώ.
 Επανάλαβε μετά από Μένα:
Ιησού, ούτε θάνατος, ούτε ζωή,
ούτε άγγελοι, ούτε άλλες ουράνιες δυνάμεις,
ούτε παρόντα, ούτε μέλλοντα,
(Προς Ρωμαίους 8:38-39.) ούτε κάτι άλλο
είτε στον ουρανό είτε στον άδη, 
ούτε κανένα άλλο δημιούργημα θα μπορέσουν
ποτέ να με χωρίσουν από Σένα.
Υπόσχομαι να παραμείνω πιστή σε Σένα,
αυτός είναι ο επίσημος όρκος μου.
Βοήθησέ με να τηρήσω τον όρκο
αυτό παντοτινά. Αμήν.

Επανέλαβα αυτά που μου έδωσε ο Ιησούς.

Αργότερα:

Ψυχή, προσευχήσου, αυτό σημαίνει, μίλα Μου! 
Μην αγνοείς την πανταχού Παρουσία Μου, μόνο και μόνο επειδή ο διάβολος συνεχίζει να σε πειράζει. 
Άκουσε Με, αντιστάσου, αντιστάσου σ' αυτόν.
 Έλα τώρα, θα φανερωθώ πάλι μέσα από σένα, αν Μου παραδοθείς ταπεινά και επιτρέψεις στο Πνεύμα Μου να αναπαυθεί σε σένα τις ώρες του Πάθους Μου.


Ο Ιησούς σου. Εγώ Είμαι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου