Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

μην αντιστέκεστε στο Άγιο Πνεύμα Μου, που θα έρθει τώρα με πλήρη ισχύ να ξετυλίξει το νεκρικό σάβανο που σκεπάζει τα έθνη σας και σας εμποδίζει να δείτε το Φως.

Κύριέ μου, Εσύ που με φυλάς από το κακό και περιβάλλεις την ψυχή μου με τα τραγούδια της Αγάπης Σου, κάνε να χαμογελάσει το Άγιο Σου Πρόσωπο σε όλους αυτούς που Σ' αγαπούν. Δίδαξε τη σημερινή νεολαία να Σε ακολουθεί και να Σε μιμείται. Δείξε τους τους Θησαυρούς της Ιερής Σου Καρδιάς και δίδαξε όσους ακόμη δεν καταλαβαίνουν και αμφιταλαντεύονται αναποφάσιστοι μπροστά σ' αυτό το Άγιο Όνομα που Εσύ ο Ίδιος διάλεξες: Ιερή Καρδιά, να μάθουν πως είσαι Εσύ, ο Χριστός. Κάνε όσοι επιμένουν να διαφοροποιούνται λόγω θεολογικής ορολογίας, μολονότι βρίσκονται κάτω από το Άγιο Όνομα Σου, να καταλάβουν πόσο ενθαρρύνουν αυτή τη διαίρεση στους κόλπους του Χριστιανισμού και πως δεν κάνουν το Θέλημά Σου, αλλά δίνουν μια επί πλέον αφορμή στο Σατανά να μας κρατάει χωρισμένους και να αποδυναμώνεται η Εκκλησία Σου. Είσαι ο Ιησούς Χριστός, ο Αγαπημένος Υιός του Θεού και Σωτήρας, η Ιερή Καρδιά, ο Λόγος, το Άλφα και το Ωμέγα, το Φως, ο Λυτρωτής, ο Παντοκράτωρ. Είσαι ΕΝΑΣ Χριστός, δεν είσαι τεμαχισμένος! Προσεύχομαι λοιπόν σε Σένα που μας θέλεις ενωμένους, να μας ενώσεις στην αγάπη, στην καρδιά, στην πίστη και στην πράξη.

Αυτό, παιδί Μου, οφείλεις να τους μάθεις να πιστεύουν και να τους πείσεις να εφαρμόζουν. Όμως παιδί Μου, θα υπάρξουν κι αυτοί που δεν θ' ακούσουν, εξ αιτίας της έπαρσής τους. Οι άνθρωποι αυτοί βαραίνουν την Καρδιά Μου, στερούνται ταπείνωσης και αληθινής Σοφίας.
 Είναι γεμάτοι ανταγωνιστικές πεποιθήσεις μιας "γνώσης" που δεν είναι καν γνώση όταν είναι να κρίνουν, να καταδικάσουν και να λογομαχήσουν για λέξεις, προκαλώντας αδιάκοπες συζητήσεις, χωρίς να αντιλαμβάνονται ποτέ ότι γίνονται λεία του Πονηρού.
 Ω παιδί Μου, υπόμεινε για χάρη Μου αυτές τις ταλαιπωρίες, όλ' αυτά δεν πάνε χαμένα: μια μέρα θα δεις το Φως πρόσωπο με πρόσωπο... Έλα να ευφρανθείς μέσα στην Αγάπη Μου και στη Στοργή Μου. Ανάπαυσε το κεφάλι σου πάνω στην Καρδιά Μου και άκουσε τα καλέσματα της Αγάπης. Έλα να χαρείς κοντά Μου, να χαρείς στο Μεγαλείο Μου και στα Πλούτη Μου.
Φύλαξα τον Πλούτο αυτό για σένα, γενεά, για να σε φέρω σε Μένα με αλυσίδες Αγάπης. Κι αν Με ρωτήσετε "Σε πόσον καιρό θα επιτελεστεί αυτό το θαύμα;" 
θα σας πω: επιτελείται ήδη.
 Μερικοί από σας έχουν ήδη ακούσει τα Βήματά Μου.
 Ο Κύριος που γυρεύετε θα έρθει ξαφνικά επάνω σας. 
Αυτός που αποζητάτε, έρχεται. 
Σας λεω λοιπόν: μην αντιστέκεστε στο Άγιο Πνεύμα Μου, που θα έρθει τώρα με πλήρη ισχύ να ξετυλίξει το νεκρικό σάβανο που σκεπάζει τα έθνη σας και σας εμποδίζει να δείτε το Φως.
 Θα κατέβω πανίσχυρος με το Πνεύμα Μου να ξεσκεπάσω αυτούς που σας οδηγούν στην πλάνη και να διώξω τους εμπόρους που διείσδυσαν μέσα στο Ιερό Μου.
Στρέψε τα μάτια σου σε Μένα, γενεά, και δες τη Χαρά που έρχεται σύντομα κοντά σου. Το Άγιο Πνεύμα Μου θα κατέβει στην πληρότητά Του όχι μόνο για να σώσει τους άθλιους.
 Θα κατέβω και για κρίση, για να δώσω την όραση στους τυφλούς και ν' αφαιρέσω την όραση απ' αυτούς που λένε ότι βλέπουν. 
Κι αυτούς που ονομάζονται σοφοί και μορφωμένοι, θα τους σαστίσω σε σημείο να μην ξέρουν πλέον ποιοι είναι και από πού προέρχονται. 
Σας βεβαιώνω: Θα μορφώσω τους ανάξιους, κι αυτούς που ονομάζετε ανόητους και τιποτένιους θα τους υψώσω, θα τους μορφώσω με τη Γνώση Μου και θα τους κάνω αφοσιωμένους μαθητές της Αλήθειας, για να ντροπιάσω αυτούς που τους εμποδίζουν την είσοδο στη Βασιλεία Μου.
 Σας λεω, οι νεκροί θα βρουν το δρόμο τους πριν από εσάς.(Τους "σοφούς.)
  Το Πνεύμα της Χάριτός Μου ήρθε στην πόρτα σας, αλλά δεν θελήσατε να πιστέψετε στα Μεγαλεία Μου και στα Θαυμάσιά Μου.
 Κι όμως, αυτοί που εσείς ονομάζετε τιποτένιους και είναι οι περιφρονημένοι της κοινωνίας σας, πίστεψαν με ταπείνωση, με θέρμη και με αγάπη. Θα φέρω πίσω τους αμαρτωλούς και θα αναστήσω τους νεκρούς σαν στήλες φωτός. Αλλά προς μεγάλη Μου θλίψη, ακόμη κι όταν δείτε αυτά τα θαυμαστά σημεία, θα αρνηθείτε πάλι να το σκεφθείτε καλύτερα και να πιστέψετε στα σημερινά Μου Θεία Έργα.
 Γι' αυτό σας λεω:
"Η Βασιλεία Μου θα σας αφαιρεθεί
και θα δοθεί σ' ένα φτωχό λαό,
σ' ένα λαό που δεν μπορεί να
διακρίνει το δεξί του
χέρι από το αριστερό,
και σ' αυτούς τους άθλιους
θα απονείμω το Νέο Μου Όνομα. "

Βασούλα της Ιερής Μου Καρδιάς,(Εδώ σκέφτηκα ότι είμαι κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη ορθόδοξη που ονομάζεται "Βασούλα της Ιερής Καρδιάς".)  μην αφήσεις κανένα να σου πάρει το Δώρο που σου έδωσα. 

Κύριε! Απαγόρεψέ τους να μου το κάνουν αυτό. Από μόνη μου δεν μπορώ να κάνω τίποτε και είμαι, όπως ξέρεις, περιορισμένη.

Μη φοβάσαι, Βασούλα, κόρη Μου. Τους εχθρούς Μου που είναι και δικοί σου εχθροί, θα τους νικήσω και οι Διδασκαλίες μου θα μεταστρέψουν ακόμη πιο πολλούς. Πόσες φορές δεν σε έσωσα από το στόμα του λιονταριού και πόσες φορές δεν σε φώτισα, παιδί Μου; και πόσες φορές δεν σου έδειξα την Οδό; Α γλυκιά Μου μαθήτρια! έχε εμπιστοσύνη σε Μένα, βασίσου σε Μένα. Ζήτησε και θα σου δοθεί. Έλα, κήρυξε με αγάπη για την Αγάπη. Κέρδισε ψυχές για Μένα. Πόθησέ Με, αγάπα Με και εμπιστεύσου Με.


Η Εκκλησία θα αναβιώσει

Κύριε, πάρε την ψυχή μου
και την καρδιά μου και βάλε τες
στο κέντρο της Ιερής Σου Καρδιάς.

Αχ παιδί Μου, πόσο ανυπομονούσα ν' ακούσω πάλι αυτά τα λόγια από σένα! Πόσο ανυπομονώ ν' ακούσω αυτά τα λόγια από όλες τις καρδιές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου