Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Σας βεβαιώνω ότι σύντομα, πολύ σύντομα, η Αγάπη θα είναι μαζί σας σαν Αγάπη.


Για τους ιερείς και τις μοναχές του Blackrock College:

Κυριέ μου, Χαρά μου, το Παν για μένα,
Σε αγαπώ μέχρι θανάτου.

Κύριε;

Εγώ Είμαι.
 Στηρίξου σε Μένα, παιδί Μου. Είμαι Αυτός που σε αγαπά πιο πολύ. Αχ, Βασούλα! Παιδί Μου, επίτρεψέ Μου να χρησιμοποιήσω πάλι το χέρι σου για να μεταδώσω το Μήνυμά Μου στα παιδιά Μου, ένα Μήνυμα που φύλαγα γι' αυτά στην Ιερή Μου Καρδιά.(Ο Ιησούς φαινόταν σα να περίμενε πολύ γι' αυτή την ώρα.)
Ειρήνη σε σας. Ήρθα στις πόρτες σας. Είμαι Εγώ, η Ιερή Καρδιά, που σας μιλώ. Έρχομαι να σας προσφέρω την Καρδιά Μου, έρχομαι σήμερα με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο να σας υπενθυμίσω τους Δρόμους Μου. Έρχομαι σε σας γιατί είστε φτωχοί και, μολονότι δεν έχετε πολλά, έχετε ακόμη την όρασή σας γιατί η Χάρη του Ουράνιου Πατέρα σας είναι επάνω σας. 
Αλλά η Ψυχή Μου θλίβεται περισσότερο απ' ο,τι μπορεί να συλλάβει ο νους σας παρατηρώντας από ψηλά διχόνοιες όσο ποτέ άλλοτε μέσα στην Καρδιά του Ιερού ΜουΤώρα ο Ιησούς τούς μιλάει για την Εκκλησία Του.)
 Το Σώμα Μου αιμορραγεί και η Καρδιά Μου είναι μια μεγάλη Πληγή. Το ραβδί που τους είχα παραδώσει ακέραιο, είναι τώρα θρυμματισμένο. Αλλά θα σας επισκεφθώ σύντομα, για να συναρμολογήσω το ραβδί που άφησα πίσω Μου. 
Γι' αυτό, αγαπημένοι, εσείς που λάβατε αυτή τη Χάρη προσευχηθείτε γι'αυτούς που δεν ξεχωρίζουν το αριστερό τους χέρι από το δεξί, προσευχηθείτε όσο ποτέ να λάβουν κι αυτοί την ίδια Χάρη πριν την ημέρα του Εξαγνισμού. Σας βεβαιώνω ότι σύντομα, πολύ σύντομα, η Αγάπη θα είναι μαζί σας σαν Αγάπη.
Προσευχηθείτε να είναι όλοι έτοιμοι και να έχουν μεταστραφεί, ώστε κανείς να μην παρασυρθεί στο σκοτάδι και στη σκιά του Θανάτου για όλη την αιωνιότητα. Ενθυμούμενος το Έλεος Μου, έρχομαι να προειδοποιήσω τη γενεά σας και ορμώμενος από Αγάπη, έρχομαι με τη Δύναμη του Αγίου Πνεύματος της Χάριτος να σας συνεφέρω. Η Αγάπη γυρεύει μια ανταπόδοση Αγάπης, αυτό είναι το Θέμα Μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου