Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΥ.

Μήνυμα για κάποιο άτομο:

Ειρήνη σε σένα.
 Ο ερχομός της επίγειας Βασιλείας Μου πλησιάζει, και το Θέλημα Μου θα γίνει στη γη όπως γίνεται στον ΟυρανόΟ Ιησούς κοιτούσε τον Ουρανό. Είπε αυτά τα λόγια με μεγαλοπρέπεια.) και μέσα στις καρδιές σας θα ξανακτίσω την ενότητα της Εκκλησίας Μου. Δεν θα περιμένω πια την ανθρώπινη επιδοκιμασία, και η Νύφη Μου θα ντυθεί πάλι με αστραφτερή Δόξα, ο αφορισμός της διαίρεσης θα αρθεί και η Γυναίκα, η ντυμένη με λαμπρότητα τον ήλιο, την οποία στέλνω πριν από Μένα για να σας εκπαιδεύσει, θα σας ενθαρρύνει. Της έχω δώσει εξουσία πάνω σε κάθε φυλή και χώρα ν' ανοίξει έναν πλατύ δρόμο για Μένα.
Ο καπνός που διείσδυσε στην καρδιά του Ιερού Μου σπιλώνοντας το Δισκοπότηρο, το Αρτοφόριο και ό,τι είναι άγιο, θα διαλυθεί με ένα φύσημα της Πνοής Μου.
Τα έθνη θα μιλούν τότε μια γλώσσα και όλοι θα Με λατρεύουν γύρω από μία Τράπεζα, αυτήν του Θυσιασμένου Αρνίου, αυτήν της Παντοτινής Θυσίας που οι εχθροί Μου πασχίζουν να καταργήσουν και να αντικαταστήσουν με το βδέλυγμα της ερημώσεώς τους.
Πολύ σύντομα τώρα, φίλε Μου, θα είμαι πάλι μαζί με όλους σας και η αρχιερατική Μου προσευχή προς τον Πατέρα θα εκπληρωθεί: θα είστε ένα όπως Εμείς, στην Αγία Τριάδα. Έχω ακόμη κρυμμένα στην Ιερή Μου Καρδιά πολλά πράγματα να σου αποκαλύψω και να σου δείξω, γιατί οι Θησαυροί που έχω είναι αμέτρητοι, αλλά δεν μπορείς τώρα να σηκώσεις μεγαλύτερο βάρος.
 Η ψυχή σου δεν θα είναι ικανή να τα αφομοιώσει όλα, αλλά σιγά σιγά θα σου αποκαλύψω τους Θησαυρούς της Ιερής Μου Καρδιάς και βήμα προς βήμα θα σε οδηγήσω σ' αυτό που μοιάζει με Φάρο: ένα Μυστήριο Απύθμενου Πλούτου που έμεινε κρυμμένο επί γενεές και επί αιώνες.
 Θα σου αποκαλύψω, φίλε Μου, την πλούσια δόξα της Ελπίδας, της Σοφίας και της Γνώσης. Μείνε ριζωμένος σε Μένα και θα καρποφορήσεις, μείνε ενωμένος μαζί Μου και θα ζήσεις. Σου τα είπα όλ' αυτά φίλε Μου, ώστε όταν έρθουν οι δοκιμασίες να μην ταλαντευθείς.
 Η Αγάπη είναι στο πλευρό σου.
Αγάπα Με. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου