Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Όποιος απορρίπτει τα Έργα του Αγίου Μου Πνεύματος απορρίπτει Εμένα, γιατί το Άγιο Πνεύμα κι Εγώ είμαστε Ένα!...

<<..........Ειρήνη σε σένα.
Από την αρχή αυτής της αποκάλυψης, σου επαναλαμβάνω ότι η Εκκλησία Μου είναι ερείπιο και μέσα σ' αυτό το ερείπιο έχουν φωλιάσει έχιδνες κι έκαναν το λημέρι τους στα βάθη Της. 
Πόσο υποφέρω... 
Πρέπει να έρθω και να ξεμπλέξω αυτά τα φίδια που έρπουν πάνω στα Άχραντα Μυστήριά Μου και να τα πετάξω άλλη μια φορά έξω από την Εκκλησία Μου. 
Ύστερα θα πρέπει να ξαναχτίσω την Εκκλησία Μου από την αρχή... 
Παιδί Μου, το να ζεις και να περιβάλλεσαι απ' αυτή την καταστρεπτική ερημιά είναι δύσκολο και τρομαχτικό,είμαι όμως στο πλευρό όλων εκείνων που Με αγαπούν και λατρεύουν το Άγιο Όνομά Μου με αγάπη.
Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους αυτούς που ποδοπατούν τα Θεία Έργα Μου, ότι είμαι ο Άπειρος Πλούτος. 
Κάθε φορά που έβλεπα τη Δημιουργία Μου να πέφτει σε αποστασία, έστελνα πάντα αγγελιαφόρους να φέρουν το Λόγο Μου, γιατί η Αποστασία μετατρέπει τον τόπο όπου ζείτε σε μια έρημο. 
Παρόλο που οι πρόγονοί σας επαναστατούσαν, οι αμφιβολίες τους δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρές όσο της δικής σας γενεάς, που αμφιβάλλει ότι μιλώ στους επιλεγμένους Μου Aγγέλους, για να τους δώσω τα μηνύματά Μου. 
Σήμερα, παιδί Μου, έχω λειτουργούς μέσα στην Εκκλησία Μου που ισχυρίζονται ότι πιστεύουν σε Μένα, αλλ' αρνούνται όλα τα Θεία Έργα Μου, που σας προσφέρω στις ημέρες σας και που προέρχονται από το Άγιο Πνεύμα. 
Η ξηρασία τους τούς καταδικάζει και την Ημέρα της Κρίσεως θα τους κρίνω αυστηρά! Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει ν' ανατρέξουν στις Γραφές και να διαβάσουν πώς εργάζεται το Πνεύμα Μου και πώς ευλογώ τα χαρίσματα που δίνω στους εκλεκτούς. ( Α΄Κορινθίους κεφ. 12, 1-11) 
Όλα προέρχονται από Εμένα.
Παιδί Μου, εσύ κι Εγώ, Εγώ κι εσύ διασχίζουμε αυτή την ερημιά, αυτή τη θανάσιμη ερημιά, που προκλήθηκε από τον oρθολογισμό, την έλλειψη πίστης, την έλλειψη αγάπης, το συνονθύλευμα, τη μαλθακότητα, τη ματαιοδοξία και μιαν απέχθεια για ό,τι έρχεται από το Άγιο Πνεύμα. Η επιμονή τους να μην ακούσουν τους καταδικάζει. Όποιος απορρίπτει τα Έργα του Αγίου Μου Πνεύματος απορρίπτει Εμένα, γιατί το Άγιο Πνεύμα κι Εγώ είμαστε Ένα!...
Αυτοί οι άνθρωποι προωθούν αυτή την ερημιά και βεβαιώνονται ότι τίποτα δεν θ' αναπτυχθεί μέσα της. 
Αν δουν ένα λουλούδι, είτε θα το ποδοπατήσουν και θα το συνθλίψουν, είτε θα το αγνοήσουν εσκεμμένα και δεν θα το ποτίσουν ποτέ, για να μαραθεί και μ' αυτό τον τρόπο ν' απαλλαγούν απ' αυτό... 
Το Ποτήρι της Δικαιοσύνης Μου ξεχειλίζει και αισθάνονται ήδη πάνω τους τις πρώτες σταγόνες της Δικαιοσύνης Μου. 
Το μόνο που ζητώ απ' αυτούς τους ανθρώπους, ιδίως απ' αυτούς που Με υπηρετούν κι εντούτοις αρνούνται τα Έργα του Αγίου Πνεύματος, είναι να προσεύχονται, να προσεύχονται, να προσεύχονται για φώτιση και για μια ισχυρότερη πίστη.
Έλα, Ψυχη, ευχαρίστησέ Με, ενθυμούμενη την Αγία Μου Παρουσία πάντα.........>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου