Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΖΕΙΤΕ ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΩΔΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ, αλλά η Δημιουργία Mου, στην παραφροσύνη της, τις περιγελάει, απορρίπτοντας τα πρώτα Μου σημάδια. Αρνούνται να πιστέψουν ότι οι ωδίνες έχουν ήδη αρχίσει!

<<......Ψυχη, αυτές τις μέρες ο Σατανάς εξαπατά πολλούς με το να επιτίθεται σε αποκαλύψεις και εμφανίσεις που προέρχονται από Μένα. Πίστεψε, πίστεψε στο Έλεός Μου, πίστεψε στα Έργα Μου. 
Είμαι το Φως, σε λύτρωσα από το σκοτάδι.
Ο Σατανάς είναι απελπισμένος και προσπαθεί να σας μπερδέψει και να σας φέρει όλους αντιμέτωπους τον ένα εναντίον του άλλου. 
Κατάλαβε πώς εργάζεται. 
Προσπαθεί να σας ρίξει όλους σε σύγχυση. 
Ξέρει ότι τα Έργα Μου σώζουν πολλές ψυχές και γι' αυτό το λόγο θέλει να ματαιώσει τα σχέδιά Μου και μάχεται εναντίον τους. 
Θα είμαι πάντα κοντά σου. 
Διάβασε τις Πράξεις (κεφ. 2).
Το Πνεύμα Μου εκχέεται από τον Oυρανό σε πολλούς, αλλά, όπως πάντα, μερικοί προσπαθούν να Το περιγελάσουν, ανίκανοι να ερμηνεύσουν τα Mυστήριά Του.
Έχω πει επανειλημμένα ότι θα εκχύσω το Πνεύμα Μου πάνω σε όλη την ανθρωπότητα και ότι θα προφητεύσετε. 
Νέοι θα δουν οράματα. 
Θα εκχύσω το Πνεύμα Μου. 
Θα δείξω θαυμαστά σημάδια πάνω στον ουρανό και κάτω στη γη. 
Δημιουργία! 
Έχεις καταλάβει πραγματικά αυτή την προφητεία;
Ζητώ σοβαρά από τους δασκάλους Μου, που δεν πιστεύουν στα Έργα της Σοφίας, να ψάξουν το κρυμμένο νόημα των παροιμιών και μέσα στη σοφία όλων των Παλαιών. 
Θα πρέπει να ζητήσουν να πληρωθούν με Πνεύμα Κατανόησης, που θα τους οδηγήσει να κατανοήσουν τη Μεγαλοσύνη του Oνόματός Μου.
Φυλάξου από τις παγίδες του Σατανά, σ' έχω προειδοποιήσει για τις πονηρίες του, παιδί Μου.
Εγώ, ο Κύριος, σε αγαπώ και δεν θα σ' αφήσω ποτέ να χαθείς.
Ποιος πατέρας θα έβλεπε το παιδί του να κατευθύνεται σε λάθος δρόμο, χρόνο με το χρόνο, και δεν θα το προειδοποιούσε; 
Ή, ποιος πατέρας θα έβλεπε το παιδί του να το εξαπατούν και θα παρέμενε σιωπηλός; Δεν θα το προειδοποιούσε και δεν θα του έδειχνε την αλήθεια; 
Εγώ, λοιπόν, που είμαι η Αγάπη και το Έλεος, θα παρέμενα σιωπηλός, αφήνοντάς σας εκτεθειμένους σ' αυτούς τους κινδύνους, χωρίς να σπεύσω να σας αποκαλύψω την αλήθεια; 
Προσπάθησε να καταλάβεις... 
Αν καταλάβαιναν μόνο αυτό το Έλεός Μου! 
Έλα σε Μένα.
Θέλω να στηρίζεσαι σε Μένα. 
Θέλω όλη η Δημιουργία Μου να στηρίζεται σε Μένα. 
Προσευχήσου για την Επιστροφή της Αγάπης, προσευχήσου για την ανανέωση της Εκκλησίας Μου, προσευχήσου για την Αναγέννησή Της. 
Η τωρινή Της χλιαρότητα θα μετατραπεί σε μια φλόγα Αγάπης, η απάθειά Της θα μετατραπεί σε θέρμη και σ' ένα διψασμένο πόθο να Με γνωρίσει και να Με ακολουθήσει, η απιστία Της σε αφοσίωση, η άγονη γη Της θα μετατραπεί σε πράσινους λειμώνες και σε μια πηγή αγνότητας, που θ' ανακουφίσει τα πρόβατά Μου, σβήνοντας τη δίψα τους και προσφέροντάς τους καταφύγιο. 
Τα πρόβατά Μου θα βρουν μέσα στη ζεστασιά Της αυτό που Της είχα κάποτε δώσει, θα βρουν την Ειρήνη και την Αγάπη - θα επιστρέψουν. 
Προσευχήσου, λοιπόν, γι' αυτή την ανανέωση της Εκκλησίας Μου, προσευχήσου τα Ευαγγέλια να γίνουν πλήρως κατανοητά και αυτά τα χωρία που έχουν αφαιρεθεί ν' αποκατασταθούν. 
Προσευχήσου, παιδί Μου, η Εκκλησία Μου να Ενωθεί και να ντυθεί τα Ενδύματά Της του Παλαιού Καιρού. 
Προσευχήσου να πάψουν όλες οι παρερμηνείες του Λόγου Μου, που τώρα σας δίνονται, αυτές οι παρερμηνείες είναι δηλητηριασμένη τροφή για σας. 
Η Τροφή Μου είναι Αγνή και Πλήρης. 
Προσευχήσου οι ιερατικές Μου ψυχές να καταλάβουν πλήρως τους Δρόμους Μου και πώς είμαι στην πραγματικότητα, δεν Μ' έχουν ακόμη καταλάβει. 
Προσευχήσου ν' αποκτήσουν φώτιση. 
Αχ, παιδί Μου, προσευχήσου για τη Δόξα Μου, στο τέλος να δοξαστεί πάλι το Άγιο Όνομά Μου και να τιμηθεί απ' όλα τα Έθνη. 
Ψυχη, έχε την Ειρήνη Μου και έχε προθυμία και διάθεση να Με δεχθείς. Σου λέω σοβαρά, οι ώρες φεύγουν, χάνονται σαν σκιές και ζείτε ήδη τα πρώτα σημάδια της Επιστροφής Μου. 
Oι πρώτες ωδίνες έχουν ήδη αρχίσει, αλλά η Δημιουργία Mου, στην παραφροσύνη της, τις περιγελάει, απορρίπτοντας τα πρώτα Μου σημάδια. 
Αρνούνται να πιστέψουν ότι οι ωδίνες έχουν ήδη αρχίσει!
Αφοσιώσου, λοιπόν, σε Μένα, παιδί Μου, και θρέψου από Μένα, θα φροντίσω να μη σου λείψει τίποτα. 
Μην κοιτάς ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, έλα κατευθείαν σε Μένα. 
Είμαι ο Κύριος και θα παραμείνω Δάσκαλός σου και Πνευματικός σου Καθοδηγητής. Μαθαίνεις από τη Σοφία, μαθαίνεις από Μένα και Εγώ κρατώ τα Κλειδιά της Σοφίας. Δεν αφήνω κανένα, που τα μάτια του είναι σοφά, να μπει και να Τη δει. 
Τη δίνω μόνο στα παιδιά, επιτρέπω μόνο σε παιδιά να διεισδύσουν σ' Αυτήν και να Τη συναντήσουν......>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου